- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #154.681
Bende cok severim ton balıgını ama dıyet var dıye yemıyordum bende yarına alsam mı kıSLM canım konserve alıyorum yağını iyice süzüyorum arkasında süzülmüş kalorısını yazıyo zaten
Olur muska ha gayretCanımmm öyle deme üzülürüm biraz hırs yaptım. Yılbaşına hedefim 68 de.
Olmayacak ama
Seval canm sende bı hedef koyyyılbaşına 13 gün var muskam Allahın izni ile o da olur merak etme
hem 68,9 bile kabulümüz di mi
Benımkı de bugun dıyor kı sen zayıflıyon yaaGüldü. Zayıfla deyince yanlış anlıyorsun dedi.
Ben normal ton balığını süzüp salataya katıyorum hiç ters tepmedi..Bende cok severim ton balıgını ama dıyet var dıye yemıyordum bende yarına alsam mı kı
Canım cektı sımdıı
Elimden geleni yapacam tatlım olacak inşallah.Olur muska ha gayret
Belkı yuruyus saatlerını artırırsın.
Belkı aksamları saadece salata yersın ama olurr
sakın moral bozma sen yaparsın...
Yapacaksın, yapacagızzz
Otobüse de verılebılır cok bısey almıyorlarKargo gönderilir istersen ama çok ağır masrafini asabilir kuzum sen ne dersen yaparım ben
"Çok beklersin" dersin..Benımkı de bugun dıyor kı sen zayıflıyon yaa
zayıflayınca bu sefer de kilo almanı ıstersem ne olur dıyor
Tatlım boşverin kızcağız uğraşmasın soğukta ne gerek var.Otobüse de verılebılır cok bısey almıyorlar
bazıları hıc almıyor bazıları da 15 20
Ama ugrasmak lazım ugrasabılıcen mı?
Senın kının tepkısı nasıl canm pozıtıf mıİçiyorum Muskam düzenli. Kat kat giyiniyorum ama iyi olamadım bir türlü.
Rakibem, mikrobik bir şeyler. Sanırım soğuk algınlığı ile de birleşti ama ilk kez böyle oldum. Resmen nefes yollarım kapalı. İltihap falan da varmış.
Bence kesin astımı olanlar böyle hissediyordur ama değil.
Bildiğin geçici mikrobik bir şeyler.
Kışın ilk hastalığı oldu bana.
Bende de bar rakibem.
Mutfakta duracaktı o, yemek yaparken kullancaktım. 1 kere üzerine çıktım o kadar.
Bence de büyük iyilik.
Ben, dün diyete başlayacağım da dedim.
Demeyeyeydim iyiydi.
Pensılın de gucludur halbukı oda gecırmedıyseee nasıl bı hastalık buu@hedef38beden canım bu salgınmı ne esimde hasta oldu önce bir kutu antibiyotik verdiler iyileşeceğine daha kötü oldu 15 iğneden (penisilin) sonra daha tam geçmediği için bi kutu antibiyotik daha verdiler.
Evet kaptanım yaaebrucum maşallah kız sana kaç zamanda verememiştin bu kiloyu kaç ayda 500 gr vermitin hatırlıyon demi bende kızmıştım sana
hedefim salona başladık bizxim büyük oğlan için onu tel yüzmeye göndersek hafta da 2 saat 1800 para istediler senelik biz 1400 e senelik aile üyeliği aldık tüm aile toplaşıp gidiyoz büyükle küçük yüzüyo havuzda 1 saate yakın bizde kardiyo fitness vs yapıyoz ama sadece haftasonu zaten haftaiçi olsa gidemeyiz bebelerden
özlettin sevalim kız kendini mor yazını bile özledim
oyy kıyamam kuzuya
Ohh ohh yarasın kaptanımabenim de bugün kabul günü gibiydi gelen giden allah eksik etmesin bu saate kadar çene yaptık arkadaşlarla
Valla bilmiyorum halbuki bünyesi çok güçlüdür.. Tonsilit dedi doktor..Pensılın de gucludur halbukı oda gecırmedıyseee nasıl bı hastalık buu
allah kımsecıklerı dusurmesın yatağa
Ayyy cook sırın kaptanım
oğluma bu beredn yapıyom kızlar
Aaaahhhaaane tatlılar agır abılerAy çok güzelmiş kaptanım. Benim canavarlar giymezki.
Onlar çocuklar içinmiş. Sipalar kendileri pek büyük sanki.
Sen yıne ıyısın benım örecek bı bebısım bıle yoookkkBenimki bayılır ama ben beceremiyorum
Nasıl pekı unutmamısmısınben de en son lisedeyken elbezi örmüştüm 30 sene onra elime tığ aldım sormayın
GuzelmıssEki Görüntüle 1720973 Alıntıdır.
ayy ne tatlııBende günlük güneşlik havaları severim. Sade kahve huplettim bende.
Aaa ben çok güzel orgu orerim sipariş bile alıp yapıyorum. Orgu ve iğne oyası için.
Şimdi bi bebek elbisesi başladım bitince resmini koyarim. Pembis pembis kız için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?