- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #154.841
hurma yoğurt ben denedim 3 günde 1,5-2 kg arası vermiştim ama tatil sonrası vermiştim belki bbi kısmı ödem di bilmiyorumYaa,kız çok hevesim var onda. Bide hurma yoğurt varya onda..
Yaa,kız çok hevesim var onda. Bide hurma yoğurt varya onda..
Tam karar vermedim fıstığım bi araştıralım dimi?Bende cok merak edıyorum.
Bırlıkte yapalım mı ?
Sadece hurma ve yogurt degıl mı ?hurma yoğurt ben denedim 3 günde 1,5-2 kg arası vermiştim ama tatil sonrası vermiştim belki bbi kısmı ödem di bilmiyorum
Ne kadar verdırıyorr.
bıraktıktan son ra ne kadar alıyorsun..
bend haftaya 5 günlük bi diyet yapacam şu 70 in altını bi göreyim sıkı bi şok diyet bakalım araştırın bende size katılayım olmadıTam karar vermedim fıstığım bi araştıralım dimi?
Sabah kahvaltını yaptıgın da da gerı alma oldu mu ?lahan diyeti evet müthiş çalıştırıyor bağarsakları ve kilo veriyorsun tabi ama bırakınca giden geliyor... heee şöyle denediğimde de faydasını gördüm ben sabah adam gibi kahvalltı öğlen ve akşam lahana çorbası bu şekilde de etkili...ot sonuçta :)
evet aynen o tatlım mesela ayran diyeti ben de işe yaramamıştıSadece hurma ve yogurt degıl mı ?
1 kase yogurt +7 hurma
Ufff iyiymis yaa..hurma yoğurt ben denedim 3 günde 1,5-2 kg arası vermiştim ama tatil sonrası vermiştim belki bbi kısmı ödem di bilmiyorum
Bu daha mantıklı hem kahvaltı da ekmekte yerimlahan diyeti evet müthiş çalıştırıyor bağarsakları ve kilo veriyorsun tabi ama bırakınca giden geliyor... heee şöyle denediğimde de faydasını gördüm ben sabah adam gibi kahvalltı öğlen ve akşam lahana çorbası bu şekilde de etkili...ot sonuçta :)
Ben bır ara cok bakmıstım yapacaktım eşim engelldi.Tam karar vermedim fıstığım bi araştıralım dimi?
Evet ya bırlıkte yaparsak daha ıyı olur destek oluruzzbend haftaya 5 günlük bi diyet yapacam şu 70 in altını bi göreyim sıkı bi şok diyet bakalım araştırın bende size katılayım olmadı
lahana aslında tam mevsimi
Ufff iyiymis yaa..
Bu daha mantıklı hem kahvaltı da ekmekte yerim
Kaptanım hazırlığını si yapın kahvaltı ve öğle akşam lahana çorbası yapalım pztesi. Ne dersiniz?bend haftaya 5 günlük bi diyet yapacam şu 70 in altını bi göreyim sıkı bi şok diyet bakalım araştırın bende size katılayım olmadı
lahana aslında tam mevsimi
Aman bu adamlardan herşeye karışıyor yaa!Ben bır ara cok bakmıstım yapacaktım eşim engelldi.
Bende vaz gectiydimmd
Bana da maktıklı geldı hayatım.Ufff iyiymis yaa..
Bu daha mantıklı hem kahvaltı da ekmekte yerim
Sen karatay mısın :)))ben ekmeğe karşıyım :)
Bende diyete karşıyımben ekmeğe karşıyım :)
Ben hazırım da bu corba ıcın neler gerekıyor nasıl yapılıyor bi bakalım.Kaptanım hazırlığını si yapın kahvaltı ve öğle akşam lahana çorbası yapalım pztesi. Ne dersiniz?
Aman bu adamlardan herşeye karışıyor yaa!
Valla kereviz koyuyorlar ama Bern koymam.Ben hazırım da bu corba ıcın neler gerekıyor nasıl yapılıyor bi bakalım.
Veya sen baktıysan sen yaz ben yorulmayayım.
Ben de koymasam ıyıValla kereviz koyuyorlar ama Bern koymam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?