- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #154.861
Yarım lahana,3 soğan, maydanoz, biber, domates le yaparım yeter bence.
Yorumları biraz okudum böyle pisirenlerde kilo vermiş.
Yapsakmiki?
Bi deneyelim istersenizYarım lahana,3 soğan, maydanoz, biber, domates le yaparım yeter bence.
Yorumları biraz okudum böyle pisirenlerde kilo vermiş.
Yapsakmiki?
Birde baharat serptıkmı tammamdıraz da zeytin yağı koy çok lezzetli oluyor....
Birde baharat serptıkmı tammamdır
İşte malz. Yarıya dusurdum ben çok olur diye.Yağ yakıcı çorba tarifi:
1 orta boy lahana,
6 büyük soğan,
1-2 domates,
2 yeşil biber,
1 demet maydanoz.
Bu nasıl
Oluraz da zeytin yağı koy çok lezzetli oluyor....
Dur benim çıkmam lazım şimdi öğleden sonra konusuruz ok?Bi deneyelim isterseniz
Yani vucudumuzu yıpratmaz dıye dusunuyorum.
Sonucta kahvaltıyı tam yerız :)
Burada et meyve falan da var.
Tamm canm devam ederızİşte malz. Yarıya dusurdum ben çok olur diye.
Olur
Dur benim çıkmam lazım şimdi öğleden sonra konusuruz ok?
aynen bende akşam yemesem evde koca kızıyorKaptanım hazırlığını si yapın kahvaltı ve öğle akşam lahana çorbası yapalım pztesi. Ne dersiniz?
Aman bu adamlardan herşeye karışıyor yaa!
aynen bende akşam yemesem evde koca kızıyor
muskam ben acaba bu hafta senin yaptığın proteini mi yapsam yoksam kafam karıştı
hedef38beden canım bu salgınmı ne esimde hasta oldu önce bir kutu antibiyotik verdiler iyileşeceğine daha kötü oldu 15 iğneden (penisilin) sonra daha tam geçmediği için bi kutu antibiyotik daha verdiler.
Hedef kiziyomu diyet yapmana?
ebrucum maşallah kız sana kaç zamanda verememiştin bu kiloyu kaç ayda 500 gr vermitin hatırlıyon demi bende kızmıştım sana
hedefim salona başladık bizxim büyük oğlan için onu tel yüzmeye göndersek hafta da 2 saat 1800 para istediler senelik biz 1400 e senelik aile üyeliği aldık tüm aile toplaşıp gidiyoz büyükle küçük yüzüyo havuzda 1 saate yakın bizde kardiyo fitness vs yapıyoz ama sadece haftasonu zaten haftaiçi olsa gidemeyiz bebelerden
özlettin sevalim kız kendini mor yazını bile özledim
oyy kıyamam kuzuya
Spora da gitmedim maden suyu hupletiyorum. :)
Bu sabah yağmur var istanbul da.
Kötü havalara bayılıyorum çok pskipotim çok.
bundasn da örmek istiyom
Senın kının tepkısı nasıl canm pozıtıf mı
Gerçek açlığın iştahımızdaki rolü çok küçüktür.
Koç; aksiyon ve macerayı sever ve asla bahçıvanlık yapacak ya da yemek pişirecek kadar sakinleşmeyebilir, dolayısı ile hazır yemek ve fastfooda meyil gösterir.
Boğa; ince olan her şeyi sever ve duygusal inkar olarak diyetin herhangi bir biçimde düşünebilir.
İkizler; sinirlidir ve genellikle çok fazla kilo almaz.
Yengeç; üzüldüğünde hiç de yeme içmeden kesilmez, tam tersine kendini yeme-içmeye verir. Mideleri hassastır. Bu nedenle üzüldüklerinde yeme içme alışkanlıklarına dikkat etmeleri gerekir.
Aslan; şımartılmayı sever ve besin tüketiminde de herhangi bir sınırlama yapmaz.
Başak; yemek yemeyi sever ama titiz olduğu için sağlık ve hijyene önem verir. Yine de genellikle tembel bir hayat tercih ettikleri için bu onların egzersiz yapmasını engeller ve kilo alabilirler.
Terazi; dengenin sembolüdür ve sosyalleşmeyi de yemek yemeyi de sever.
Akrep; her şeyde olduğu gibi yemeğin tadında ve sunumunda da mükemmellik arar. Sevmedikleri veya beğenmedikleri bir yemek olduğunda o yemeği yemektense aç kalmayı tercih ederler.
Yay; yeni bilgiler öğrenmeyi ve seyahat etmeyi sever ama eğer bu enerjiyi içinde tutarsa, sonuç kilo almak olabilir.
Oğlak; her konuda mükemmeliyetçidir ve gurmelik derecesinde damak zevkleri yemeye aşırı düşkünlük yaratabilir.
Kova; özgürlüğüne düşkündür ve haksız yere kısıtlandığını hissederse yemek yemeyi de bir isyan şekli olarak görebilir.
Balık; başka insanların duygularını özümser; bu yüzden de çok fazla hissetmekten korunmak için ekstra kilolarını kullanabilir.
Yeme alışkanlıklarınızı değiştirmek için ne yapılabilir
Yeme alışkanlıklarınızı değiştirmek için, yaşam biçiminizi değiştirmeniz gerekir. Yemeği bir ödül olarak görmektense, yemek olmayan ama sizi duygusal olarak tatmin eden başka şeyler bulmalısınız. Özellikle de Yengeç, Başak, Boğa, Akrep ve Balıkların besinleri ödül olarak görme eğilimi yüksektir. Bu burçlar, hayatta kalmak için beslenmek yerine besinleri duygusal sebeplerden tüketerek bağımlı hale gelebilir.
sıkıysa artı çıkan olsun bakimm sopa ile döverim ona göree
bu arada 9. takım oprtalaması 1,47 bizim candy bildirmedi eğer o sabitse 0,47 hani derece yapacaktık
canım çok makbule gecer sonuç toplanıp listedeki üye sayısına bölünecek sabah ben bakmıştım 0,47 ama 3. haneyi hatırlamıyorum kural değişti takım ortalamasını 3 hane olarak yazıyoruz şu an kuafördeyim işim bitince koşturma var biraz akşama da kınaKızlar kilom 78.7
Kaç ile ayrıldım bilmiyorum ama artıları verip bir an önce. Listede olmak istiyorum.
Kaptanım eşim evde 2ye kadar.. Sabahtan da pazara gittim.. Öğleden sonra ben halledebilirsin listeyi aklın kalmasın ismin falan varsa.
sevalim tartılsaydın kızkaptanım ben geçmişi okuyamadım çok müsait değilim şu an bi iş yetiştirmeye çalışıyorum. öğleden önce yazın demişsin ama ben hiç giremedim zaten tartılmadım da benişe bi saat geç kaldım of of fenalardayım yaaa gene işim bitince giricem baş baş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?