Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yağ yakıcı çorba tarifi:

1 orta boy lahana,
6 büyük soğan,
1-2 domates,
2 yeşil biber,
1 demet maydanoz.
Bu nasıl
İşte malz. Yarıya dusurdum ben çok olur diye.
az da zeytin yağı koy çok lezzetli oluyor....
Olur
Bi deneyelim isterseniz
Yani vucudumuzu yıpratmaz dıye dusunuyorum.
Sonucta kahvaltıyı tam yerız :)
Dur benim çıkmam lazım şimdi öğleden sonra konusuruz ok?

Kızlar kilom 78.7
Kaç ile ayrıldım bilmiyorum ama artıları verip bir an önce. Listede olmak istiyorum.

Kaptanım eşim evde 2ye kadar.. Sabahtan da pazara gittim.. Öğleden sonra ben halledebilirsin listeyi aklın kalmasın ismin falan varsa.

hedef38beden canım bu salgınmı ne esimde hasta oldu önce bir kutu antibiyotik verdiler iyileşeceğine daha kötü oldu 15 iğneden (penisilin) sonra daha tam geçmediği için bi kutu antibiyotik daha verdiler.

Ben de antibiyotik kullanıyorum su an muskam.. Sanırım salgın ama geçmiyor bir türlğ... Vücut da iyice bitkin düştü.
Hedef kiziyomu diyet yapmana?

Hiç sevmiyor Muskacım.
Kendi de yemiyor ben yemeyince.. O zaman ben yemek zorunda kalıyorum derken sadece irademize baş etmiyorum yani.

Valla süper olmuş kaptanım ne güzel aile boyu.

Spora da gitmedim maden suyu hupletiyorum. :)
Bu sabah yağmur var istanbul da.
Kötü havalara bayılıyorum çok pskipotim çok.

Aynen ben de çok severim.

bundasn da örmek istiyom

Çok tatlı kaptanın ya.

Senın kının tepkısı nasıl canm pozıtıf mı

I ıh.. Hiç değil.. onun için 50de olsam 100de olsam aynı ama diyet yapıp bir şeyler yememe durumumdan hiç memnun değil

ah oğlak,, işte ben.

Kizlar otobuste hazir oturcak yer bulmusken size bakayim dedim. Test yapilamadi yeni yaptirdiģım icin, pazartesine kadar bekliycem olmazsa saglik ocagi yapiyormus oraya gitcem. Kimsenin arti cikma.asina sevindim. Ebru sanirim sen yazmistin tatlim, ben hafta basi 800 gr verdigimi soylemistim zaten ustune cumaya kadar bu kadarcik gitti.
Umarim dereceye girebiliriz, diger takimlar ne durumda bilmiyorum ama
öpuldunuzzzz

sıkıysa artı çıkan olsun bakimm sopa ile döverim ona göree
bu arada 9. takım oprtalaması 1,47 bizim candy bildirmedi eğer o sabitse 0,47 hani derece yapacaktık

kaptanım ben geçmişi okuyamadım çok müsait değilim şu an bi iş yetiştirmeye çalışıyorum. öğleden önce yazın demişsin ama ben hiç giremedim zaten tartılmadım da ben işe bi saat geç kaldım of of fenalardayım yaaa gene işim bitince giricem baş baş

kızlar merhaba bu gün itibariyle iznim bitmiş durumda hiç tartılmadım yaklaşık 1 ay olucak 3 haftadır izinliyim en az 2 kg aldım diye düşünüyodum tartıldım 74.6 çıktım izine 74.2 ile çıkmıştım +400 yani ve şu anda regliyim bu hafta olmadı ama inşallah haftaya listedeyim gibi diyet yapmamama rağmen hiç kilo almamışımm nerdeysee çok mutlu oldum ve bu günden itibaren yine diyetime geri dönüyorumm

canım çok makbule gecer sonuç toplanıp listedeki üye sayısına bölünecek sabah ben bakmıştım 0,47 ama 3. haneyi hatırlamıyorum kural değişti takım ortalamasını 3 hane olarak yazıyoruz şu an kuafördeyim işim bitince koşturma var biraz akşama da kına

sevalim tartılsaydın kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…