- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #154.881
muhteşem nes cim haftaya dikkat ederek çok daha fazla verirsin bebeler nasıl oldukızlar merhaba bu gün itibariyle iznim bitmiş durumda hiç tartılmadım yaklaşık 1 ay olucak 3 haftadır izinliyim en az 2 kg aldım diye düşünüyodum tartıldım 74.6 çıktım izine 74.2 ile çıkmıştım +400 yani ve şu anda regliyim bu hafta olmadı ama inşallah haftaya listedeyim gibi diyet yapmamama rağmen hiç kilo almamışımm nerdeysee çok mutlu oldum ve bu günden itibaren yine diyetime geri dönüyorumm
Kilo almamana cok sevındım canm..kızlar merhaba bu gün itibariyle iznim bitmiş durumda hiç tartılmadım yaklaşık 1 ay olucak 3 haftadır izinliyim en az 2 kg aldım diye düşünüyodum tartıldım 74.6 çıktım izine 74.2 ile çıkmıştım +400 yani ve şu anda regliyim bu hafta olmadı ama inşallah haftaya listedeyim gibi diyet yapmamama rağmen hiç kilo almamışımm nerdeysee çok mutlu oldum ve bu günden itibaren yine diyetime geri dönüyorumm
Valla bende düşündüm de her gün aynı çorba içilmez ya. Bal yiyen baldan bıkmış.aynen bende akşam yemesem evde koca kızıyor
muskam ben acaba bu hafta senin yaptığın proteini mi yapsam yoksam kafam karıştı
Ama bu çok zor. Nasıl diyet yapıdan ozaman sen?Ben de antibiyotik kullanıyorum su an muskam.. Sanırım salgın ama geçmiyor bir türlğ... Vücut da iyice bitkin düştü.
Hiç sevmiyor Muskacım.
Kendi de yemiyor ben yemeyince.. O zaman ben yemek zorunda kalıyorum derken sadece irademize baş etmiyorum yani.
Valla süper olmuş kaptanım ne güzel aile boyu.
Ne o tatli cadı bi planın var heralde?
Nescim tebrikler. O kilo değil zaten odem. Valla bravo kız sana.kızlar merhaba bu gün itibariyle iznim bitmiş durumda hiç tartılmadım yaklaşık 1 ay olucak 3 haftadır izinliyim en az 2 kg aldım diye düşünüyodum tartıldım 74.6 çıktım izine 74.2 ile çıkmıştım +400 yani ve şu anda regliyim bu hafta olmadı ama inşallah haftaya listedeyim gibi diyet yapmamama rağmen hiç kilo almamışımm nerdeysee çok mutlu oldum ve bu günden itibaren yine diyetime geri dönüyorumm
İyi eğlenceler kaptanim..canım çok makbule gecer sonuç toplanıp listedeki üye sayısına bölünecek sabah ben bakmıştım 0,47 ama 3. haneyi hatırlamıyorum kural değişti takım ortalamasını 3 hane olarak yazıyoruz şu an kuafördeyim işim bitince koşturma var biraz akşama da kına
3cm amorti gibi olmuş.KIzlar sımdı boyumu olctum 1.61 cıktıı..
Ben 1 58 falan dıyordum
canım çok makbule gecer sonuç toplanıp listedeki üye sayısına bölünecek sabah ben bakmıştım 0,47 ama 3. haneyi hatırlamıyorum kural değişti takım ortalamasını 3 hane olarak yazıyoruz şu an kuafördeyim işim bitince koşturma var biraz akşama da kına
Valla bende düşündüm de her gün aynı çorba içilmez ya. Bal yiyen baldan bıkmış.
Hem su soğuklarda bunyeyi dusurmeryelim bakın hedef hala iyileşmeye çalışıyor.
Ama bu çok zor. Nasıl diyet yapıdan ozaman sen?
Ne o tatli cadı bi planın var heralde?
Nescim tebrikler. O kilo değil zaten odem. Valla bravo kız sana.
Ayyy çok zor. Cildiririm ben o ne öyle.
Ama verince senin hissettigin sevinç ve gurur?Ne yapayım muskam idare ediyoruz böyle böyle..
Kıyamam, o da benim canımın bir şey isteyip yememe üzülüyor.
Hoşuma da gitmiyor değil genel olarak bu şekildeki tavırları ama bu kilolar da gitmek zorunda.
muhteşem nes cim haftaya dikkat ederek çok daha fazla verirsin bebeler nasıl oldu[/QUOTE
sağol kaptanım inşallah haftaya - lerde olucam çocuklar iyi allahaşükür iğneleri yeyince canlandılar,
Kız üç gündür ben yapiyom ya. Ondan işte.nasıl proteinmiş o.... bana da öğretin :)
sevalim tartılsaydın kız
Kız üç gündür ben yapiyom ya. Ondan işte.
komşumun kızının düğünü tatlım komşum 2 ay önce taşındı evine yeni gelin gelecekTamamdır kaptanım, halledeceğim şimdi ben.
Ayy kimin düğünü var?
''Ama aşkım, ama bitanem şimdi ben kilo alınca üzülüyorum. Kendimi kötü hissediyorum. Böyle hissetmem iyi mi sence? Hem sonra sağlık problemleri olursa sen de üzülürsün.''konuşması yapıyor 1 hafta ile 1 ay arası idare ediyorum. Sonra biraz baskı ve tekrar konuşma derken idare ediyoruz.
Kilo almamana cok sevındım canm..
hadı tam gaz devammm
İlk menuye yorum yapmistin ya beğenmiştin hanı.tkaip etmemişim ne yediğini dönüp bakiim bi :)
İlk menuye yorum yapmistin ya beğenmiştin hanı.
Sen ekmek sevmiyon rahat yaparsın.buldum....unutmuşum kız bende balık hafızası var :)
Ama verince senin hissettigin sevinç ve gurur?
Benim esimde öyleydi şimdi seninle gurur duyuyorum, herkes bu kadar iradeli olamaz diyor.
Gerçi bu aralar diyeti bozayim diye elinden geleni ardına koymuyor ama cozutsamda arada tolare ediyorum.
Zor haklisin bu kadar sabotaj varken..
komşumun kızının düğünü tatlım komşum 2 ay önce taşındı evine yeni gelin gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?