Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

muhteşem nes cim haftaya dikkat ederek çok daha fazla verirsin bebeler nasıl oldu

Kilo almamana cok sevındım canm..
hadı tam gaz devammm

aynen bende akşam yemesem evde koca kızıyor
muskam ben acaba bu hafta senin yaptığın proteini mi yapsam yoksam kafam karıştı
Valla bende düşündüm de her gün aynı çorba içilmez ya. Bal yiyen baldan bıkmış.
Hem su soğuklarda bunyeyi dusurmeryelim bakın hedef hala iyileşmeye çalışıyor.

Ama bu çok zor. Nasıl diyet yapıdan ozaman sen?
muska77 bu hafta daha da kızısacak ortalık rakibem cok iddialıyım
Ne o tatli cadı bi planın var heralde?
Nescim tebrikler. O kilo değil zaten odem. Valla bravo kız sana.

İyi eğlenceler kaptanim..
KIzlar sımdı boyumu olctum 1.61 cıktıı..
Ben 1 58 falan dıyordum
3cm amorti gibi olmuş.

Tamamdır kaptanım, halledeceğim şimdi ben.
Ayy kimin düğünü var?

''Ama aşkım, ama bitanem şimdi ben kilo alınca üzülüyorum. Kendimi kötü hissediyorum. Böyle hissetmem iyi mi sence? Hem sonra sağlık problemleri olursa sen de üzülürsün.'' konuşması yapıyor 1 hafta ile 1 ay arası idare ediyorum. Sonra biraz baskı ve tekrar konuşma derken idare ediyoruz.

Ne yapayım muskam idare ediyoruz böyle böyle..
Kıyamam, o da benim canımın bir şey isteyip yememe üzülüyor.
Hoşuma da gitmiyor değil genel olarak bu şekildeki tavırları ama bu kilolar da gitmek zorunda.
Ama verince senin hissettigin sevinç ve gurur?
Benim esimde öyleydi şimdi seninle gurur duyuyorum, herkes bu kadar iradeli olamaz diyor.
Gerçi bu aralar diyeti bozayim diye elinden geleni ardına koymuyor ama cozutsamda arada tolare ediyorum.
Zor haklisin bu kadar sabotaj varken..

komşumun kızının düğünü tatlım komşum 2 ay önce taşındı evine yeni gelin gelecek

Kesinlikle çok güzel bir his. Onu yaşadığımda da ben sevindiğim için seviniyor ama benim diyet olayıma aslında herkes karşı. Sırf eşim de değil. Geçenlerde ailelerin olduğu şehre gittik. Eşimin anneannesi, her geldiğinde aman kızım diyet yapma ye olur mu dedi.
Yıllar önce bir detoks yapmıştım, 2 gün meyve suyu içmiştim sadece. Kardeşim her yemeğe oturduğumuzda ondan bahsetti falan. :)
Eşimin kardeşi, gelip gidip ayy çok tatlı ne olur kilo verme diyordu.
Yani, ben diyet yapmayayım diye herkes çaba harcıyor.

komşumun kızının düğünü tatlım komşum 2 ay önce taşındı evine yeni gelin gelecek

Bol eğlenceler kaptanım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…