- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #155.381
betüş cüm sarımsak dün gece yuttum sabah wc ye çıktım benim wc problemim inanılmazdı belki psikolojik ama denemeye devamistediğim de bu :))) çalışsın azcık mesai yapsın o da :) bütün sorun wc probleminden kaynaklanıyor arkadaşlar... ben çözdüm olayı.....budur yani :))
eline sağlık baharcım yaa maalesef notumuz çok kötüMerhaba 5. takımcım,
426-444 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-33#post-44230055
Ne yazık ki geçer not alamadınız. Bir sonraki analiz döneminde başarılar dilerim.
yok canım ama yüzümüzü kızartıyorMuska hanı gecer not almamısız ya bunun bı yaptırımı vr mı :?
Bızım merkezı sıstem kömur
hıc sondurmuyorlar gece gunduzz yanıyor( tabı ona gore de parasını oduyoruz)
İnsanın ıcı sıkılıyor.
Az bıraz soguk olsaydı daha ıyıydı dıyorum.
betüş cüm sarımsak dün gece yuttum sabah wc ye çıktım benim wc problemim inanılmazdı belki psikolojik ama denemeye devam
eline sağlık baharcım yaa maalesef notumuz çok kötü
yok canım ama yüzümüzü kızartıyor
Ha haaaa bu iyiymiş ben de deniyim :)))))Tatlım halinin üstünde tartil harika sonuçlar veriyor.
Teşekkür ederiz, emeğinize sağlık. Bir sonraki etapta övgüleri almak umuduyla :)Merhaba 5. takımcım,
426-444 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-33#post-44230055
Ne yazık ki geçer not alamadınız. Bir sonraki analiz döneminde başarılar dilerim.
Ben de hemen geri alıyorum, sinir oluyorumnasıl yapçaz yaaa 3 kilocuk gitmezken nasıl gitçek bilmem.... bakıcaz görcez.... sen başarmışsın sakın bırakma ben ben bırakınca hemn geri alıyorum verdiğim 3- 5 kg yi tırsıyorum yeminle....
Çok beğendim, su da içebilsen süper olacakMerhaba arkadaşlar nasılsınız
Dünkü Menüm
Sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek 1 kk peynir şekersiz çay
Öğlen
Yarım kase barbunya, 1 dilim tam tahıllı ekmek 3 bardak ayran
Akşam
Yeşil fasulye ve salata
9 da
ayva 1 adet
Senin de ve ayrıca tüm senin nezdinde arkadaşlarında kandili mübarek olsun.Kandiliniz mübarek olsun
su çok farkettiriyor, yudum yudum sürekli iç alışırsınSu içmedim ya ancak 3 bardak içmişimdir ayran da içtim 3 bardak
O çok fena sürekli yanıyor ve pahalıya geliyor.Bızım merkezı sıstem kömur
hıc sondurmuyorlar gece gunduzz yanıyor( tabı ona gore de parasını oduyoruz)
İnsanın ıcı sıkılıyor.
Az bıraz soguk olsaydı daha ıyıydı dıyorum.
Görüşürüz fıstıkKızlar ben çıkıyorum şimdilik. Gorusuruz.
sagolasın canım, aynen saglıklı yasam gibi biseye dönüsecek benim icin :)çok geçmiş olsun aslında 1 taşla 3 kuş vurmuş olacaksın sağlıkla ilgili söylenmesi doğru değil ama hem zararlı alışkanlıklarından kurtulacaksın hem diyet yapıp kilo vereceksin hem de sağlığına kavuşacaksın anladığım kadarıyla sebze ve et serbest yağlı salçalı pişirmedikten sonra süper bence
canım iki ogune dusurme benim ülserin en onemli sebebi iki ogun yapmamrakipçim kıskandın karatayımı dimi... yap yap iyi oluyo..... ben 3 öğünü 2 ye düşürdüm bakalım baş edebilecek miyim. saat 6 da başlıyorum acıkmaya resmen gözüm dönüyo... geçen o açlıkla markete gittim önümde de bir teyze ben sağa o sağa ben sola o sola bi yol vermedi bana.... teyyzeee dedim içimden git pitbulun ağzına kolunu felam sok ateşle oynuyon şu an :))) açken ben ben değilim....
ay benim dr da oneriyor boyle seyler yapmamı :) eline saglık cok guzel olmus :)Biraz ama çok eğlenceli, daha doğrusu rahatlatıcı :)
sagolasın canım, aynen saglıklı yasam gibi biseye dönüsecek benim icin :)
canım iki ogune dusurme benim ülserin en onemli sebebi iki ogun yapmamaman dikkat
ay benim dr da oneriyor boyle seyler yapmamı :) eline saglık cok guzel olmus :)
bende acıkmıyordum tatlım, iki kase corba iciyodum tum gun yine de acıkmıyordum, ama mide bos kaldıgı icin asit uretiyor yine sen bilirsin tabi ama ben simdi bi anda bes ogune altı ogune cıkarmak zorunda kaldımşimdilik inad modundayım :))) acıkmıyorumda işin garibi, ama saat 6 olunca işler değişiyor kurt kadına dönüşüyorum dişlerim falan uzuyo ellerim pençeye dönüşüyo :)) du bakalım 60 lara düşiim de inşallah sonra bakarız .... açlık hissetsem yerim zaten ama sabah güzel yediğim için acıkmıyorum zaten....
Ne guzel ıste bu senı motıve eder.:))Böhüüüüüüüüüüüüüüü
Kardeşim face de 2 yıl önce bugün diye bir fotomuzu paylaşmış, çok moralim bozuldu.
62 kiloyum, boynumdaki kemikler çıkmış ya la(((((((((((((
Tabiki o kesinnbetüş cüm sarımsak dün gece yuttum sabah wc ye çıktım benim wc problemim inanılmazdı belki psikolojik ama denemeye devam
eline sağlık baharcım yaa maalesef notumuz çok kötü
yok canım ama yüzümüzü kızartıyor
İyi Öğlenler diyecektin heraldeeoyleyseeee herkese gunaydınlar :)
Ben senin menuleri hıc hatırlamıyom paylasmıyon mu yoksaşimdilik inad modundayım :))) acıkmıyorumda işin garibi, ama saat 6 olunca işler değişiyor kurt kadına dönüşüyorum dişlerim falan uzuyo ellerim pençeye dönüşüyo :)) du bakalım 60 lara düşiim de inşallah sonra bakarız .... açlık hissetsem yerim zaten ama sabah güzel yediğim için acıkmıyorum zaten....
8 ayda 80 kilo verdi, arkadaşları bile tanımadı
SİVAS'ta vücut ağırlığı 163 kiloya kadar çıkan 33 yaşındaki Murat Selvili, kendi hazırladığı diyet programıyla 8 ayda 80 kilo vererek 83 kiloya indi. Selvili'yi arkadaşları bile tanımakta zorluk çekti.
Sivas'ta Fatih Mahallesi'nde ikamet eden ve özel bir şirkette şoför olarak çalışan evli ve 3 çocuk sahibi Murat Selvili etrafında iri yapısı ve fazla kiloları ile tanınıyordu. Diyet yaparak zayıflamaya karar verdi. 2014 yılı Ocak ayında diyete başladı. Kendi diyet programını uygulayan Sevlili her hangi bir tıbbi destek almadan, 8 ayda 163 kilodan 83 kiloya düştü. Geçen yıl Ağustos ayında istediği kiloya kavuşan Selvili, diyet programını hafifleterek, mevcut kilosunu korumaya başladı.
'İSTEYEN HERKES KİLO VEREBİLİR'
8 ayda nasıl 80 kilo verdiğini anlatan Murat Selvili, "Kilo baş belasıdır, kilolu olduğunuz zaman rahat değilsiniz demektir. Kilolu bir insanın rahat bir yaşam sürmesi zordur. Aslında ben kilolarımdan memnundum, fazla bir zorluk çekmiyordum. Bir anda kilo verme kararı aldım. Herhangi bir doktora falan gitmedim. Tamamen kendi diyetimi kendim uyguladım. Diyet sürecinde spor yaptım, besinlere, yemek saatlerime dikkat ettim ve kilonun gayet kolay verildiğini gördüm. İsteyen herkes kilo verebilir ve hiçbir zorluk çekeceğine inanmıyorum. Ben 163 kiloydum, şu anda 83 kiloyum. İnsanın başaramayacağı hiç birşey yoktur. İnsan ben kilo veremiyorum dememeli, içinden gelirse kilo vermek isterse gayet ederse güzel kilo verilebiliyor. Kış ayında diyete başladım ve kış olmasına rağmen koşularımı, yürüyüşlerimi ihmal etmedim. Kilo vermek isteyen birisi önce karar vermelidir ve yemesine içmesine dikkat etmelidir" dedi.
'BİR ÇOK ARKADAŞIM BENİ TANIMADI'
Kilo verdikten sonra yaşanan değişime herkesin şaşırdığını söyleyen Selvili, "Kilo verdikten sonra birçok arkadaşım beni tanımadı. Uzun zamandır görüşmediğimiz arkadaşlarımızla karşılaştığımızda beni tanımıyorlardı ve bana kimliğimi soruyorlardı. Kilolu olan arkadaşlarım da nasıl kilo verdiğimi merak ediyorlar. Ben onlara kendi uyguladığım diyeti söylüyorum, ama onlara doktora gitmelerini tavsiye ediyorum. Kendime uyguladığım diyet ben de işe yaradı ama başkasında olur mu bilemem" diye konuştu.
'KAHVE İÇTİM, EKMEK VE ŞEKERDEN UZAK DURDUM'
Kendisine 83 kiloya düşüren diyet programını da açıklayan Selvili, sabah ve akşam sürekli şekersiz kahve içtiğini belirterek, "Akşam yemeği yemedim. Onun yerine nar ile yoğurdu karıştırıp yedim. Ekmek, şeker ve tuzdan uzak durdum. Daha salata ve sebze yemeklerinden yedim. Diyet sürecinde kendimi çok fazla sıkmadım. Et, tavuk, balık da yedim ama ekmeksiz yedim, ben bu şekilde kilo verdim" dedi.
Hıımmmhep aynı sabah bi yumurta ya haşlama ya tereyağında tuz yok
1 koca dilim peynir
10 zeytin
varsa 10 tane kadar çerez fındık mındık
bol yeşillik kahvaltım
öğlene kadar 2 bardak yeşilçay
öğlenden sonra 1 bardak form çayı maksat sıcak tutsun bunu her gün içmiyorum.....
akşam
Allah ne verdiyse azar azar..... genelde sebze yemeği bi tabak ve bol yeşillik.... etli bişi varsa yanına sebze yemeği çok az alırım bol yeşillik....
sebze yemekleri : bi gün kabak, bi gün pırasa, patlıcan, karnbahar döne döne yiyiyorum işte :)
et : tavuk haşlama yada fırında, sakatatlar, vs... diğerlerini pek almıyorum kış zamanı fakiriz herhalde :)) neyseki balık ucuzlucak diyolar...
yatana kadar ada çayı veya zencefilli çay....
Adama bak beee8 ayda 80 kilo verdi, arkadaşları bile tanımadı
SİVAS'ta vücut ağırlığı 163 kiloya kadar çıkan 33 yaşındaki Murat Selvili, kendi hazırladığı diyet programıyla 8 ayda 80 kilo vererek 83 kiloya indi. Selvili'yi arkadaşları bile tanımakta zorluk çekti.
Sivas'ta Fatih Mahallesi'nde ikamet eden ve özel bir şirkette şoför olarak çalışan evli ve 3 çocuk sahibi Murat Selvili etrafında iri yapısı ve fazla kiloları ile tanınıyordu. Diyet yaparak zayıflamaya karar verdi. 2014 yılı Ocak ayında diyete başladı. Kendi diyet programını uygulayan Sevlili her hangi bir tıbbi destek almadan, 8 ayda 163 kilodan 83 kiloya düştü. Geçen yıl Ağustos ayında istediği kiloya kavuşan Selvili, diyet programını hafifleterek, mevcut kilosunu korumaya başladı.
'İSTEYEN HERKES KİLO VEREBİLİR'
8 ayda nasıl 80 kilo verdiğini anlatan Murat Selvili, "Kilo baş belasıdır, kilolu olduğunuz zaman rahat değilsiniz demektir. Kilolu bir insanın rahat bir yaşam sürmesi zordur. Aslında ben kilolarımdan memnundum, fazla bir zorluk çekmiyordum. Bir anda kilo verme kararı aldım. Herhangi bir doktora falan gitmedim. Tamamen kendi diyetimi kendim uyguladım. Diyet sürecinde spor yaptım, besinlere, yemek saatlerime dikkat ettim ve kilonun gayet kolay verildiğini gördüm. İsteyen herkes kilo verebilir ve hiçbir zorluk çekeceğine inanmıyorum. Ben 163 kiloydum, şu anda 83 kiloyum. İnsanın başaramayacağı hiç birşey yoktur. İnsan ben kilo veremiyorum dememeli, içinden gelirse kilo vermek isterse gayet ederse güzel kilo verilebiliyor. Kış ayında diyete başladım ve kış olmasına rağmen koşularımı, yürüyüşlerimi ihmal etmedim. Kilo vermek isteyen birisi önce karar vermelidir ve yemesine içmesine dikkat etmelidir" dedi.
'BİR ÇOK ARKADAŞIM BENİ TANIMADI'
Kilo verdikten sonra yaşanan değişime herkesin şaşırdığını söyleyen Selvili, "Kilo verdikten sonra birçok arkadaşım beni tanımadı. Uzun zamandır görüşmediğimiz arkadaşlarımızla karşılaştığımızda beni tanımıyorlardı ve bana kimliğimi soruyorlardı. Kilolu olan arkadaşlarım da nasıl kilo verdiğimi merak ediyorlar. Ben onlara kendi uyguladığım diyeti söylüyorum, ama onlara doktora gitmelerini tavsiye ediyorum. Kendime uyguladığım diyet ben de işe yaradı ama başkasında olur mu bilemem" diye konuştu.
'KAHVE İÇTİM, EKMEK VE ŞEKERDEN UZAK DURDUM'
Kendisine 83 kiloya düşüren diyet programını da açıklayan Selvili, sabah ve akşam sürekli şekersiz kahve içtiğini belirterek, "Akşam yemeği yemedim. Onun yerine nar ile yoğurdu karıştırıp yedim. Ekmek, şeker ve tuzdan uzak durdum. Daha salata ve sebze yemeklerinden yedim. Diyet sürecinde kendimi çok fazla sıkmadım. Et, tavuk, balık da yedim ama ekmeksiz yedim, ben bu şekilde kilo verdim" dedi.
Adam yemişşş amaaayahu nar demiş yaaa... ayıp yaaaa daha nara çok var... offff.... işkence etmeyin bana yazıktır daaa :)))))
Hıımmm
Guzell Benımkı gıbı kacamaklardan olusmayan munulerın var yanııı
Tebrıkler canmmm :)
Bayagı cay ıcıyomussun :)
Kızz bu neee :)nescafe içmemek için çaya abanıyorum resmen :)) akşamları bazende duble kahve içiyorum yazmamışım.... bazen abartıp 3 tane içiyorum o kötü oluyo :)
tarif buldum....
Karatay usulü ekmek:2 bardak kirmizi mercimek 3bardak suyla hasla 1bardak sut katip blendan geçir 200gr lor peyniri 2yumurta1paket kabartma tozu ve 3cay kaşığı tuz ve 1caybardagi sıvıyağ maydanoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?