- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #155.401
Kızz bu neee :)
Unsuz ekmek mı olurr musss
Gooogle dan baktım ekmegın fotosunu bulamadım.Kızz bu neee :)
Unsuz ekmek mı olurr musss
eveeet ben geldim sonunda öncelikle 61.3 cıktım +100 gr yani bisey sayılmaz. simdi niye yokum uc gundur onu anlatayım kızlar. midemde gastrit vardı, ülsere dönüşmüş cuma gece acildeydik, c.tesi de meyhaneye gittik misafir vardı alkol alınca o gece de acillik oldum, sonuc olarak bissuru ilac vs. dr eger duzelmezse onumuzdeki ay endoskopi istedi, ama bugun iyi sayılırım. tum bunların sonucu benim diyet isi komple yalan oldu ne protein ne if ne kalori yapma sanssım yok, sadece sporla vericem artık, cunku ogun sayısını en az 5e cıkarmam bol bol muz yemem yogurt sut yememem lazım neyseki hamur isi ekmek ve sekerli harsey de yasak, bu hafta hedefim sabit kalmak :)
@alpim kız neredesin kayıp ilanı verecem artık..
ebrusonmez
@candy_candy
shoji
@topraks
hedef38beden Kızlaaaar
Çok geçmiş olsun hem ülser hem kolit geçirmiş senelerce ugrasmis doktor doktor dolasmis biri olarak sana bir tavsiyem var eğer yaparsan.
Ben 3 Kez mide kanaması geçirdim. Hiçbir sey yiyemez hale geldim. Senelerce süründum. Ama suan hiç bir rahatsızlığım yok hepsi geçti ilaç ta kullanmadım. Istersen yazarım.
Kızlaaarr
ilk gazete kağıdından saksı denemem. Bu biraz acemi işi oldu ama şimdi sepet örcem gazeteden. Bakalım o nasıl olcak :) Eki Görüntüle 1724659
Gooogle dan baktım ekmegın fotosunu bulamadım.
Nasıl oluyor acaba
istediğim de bu :))) çalışsın azcık mesai yapsın o da :) bütün sorun wc probleminden kaynaklanıyor arkadaşlar... ben çözdüm olayı.....budur yani :))
Merhaba 5. takımcım,
426-444 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-33#post-44230055
Ne yazık ki geçer not alamadınız. Bir sonraki analiz döneminde başarılar dilerim.
Bızım merkezı sıstem kömur
hıc sondurmuyorlar gece gunduzz yanıyor( tabı ona gore de parasını oduyoruz)
İnsanın ıcı sıkılıyor.
Az bıraz soguk olsaydı daha ıyıydı dıyorum.
betüş cüm sarımsak dün gece yuttum sabah wc ye çıktım benim wc problemim inanılmazdı belki psikolojik ama denemeye devam
eline sağlık baharcım yaa maalesef notumuz çok kötü
yok canım ama yüzümüzü kızartıyor
hep aynı sabah bi yumurta ya haşlama ya tereyağında tuz yok
1 koca dilim peynir
10 zeytin
varsa 10 tane kadar çerez fındık mındık
bol yeşillik kahvaltım
öğlene kadar 2 bardak yeşilçay
öğlenden sonra 1 bardak form çayı maksat sıcak tutsun bunu her gün içmiyorum.....
akşam
Allah ne verdiyse azar azar..... genelde sebze yemeği bi tabak ve bol yeşillik.... etli bişi varsa yanına sebze yemeği çok az alırım bol yeşillik....
sebze yemekleri : bi gün kabak, bi gün pırasa, patlıcan, karnbahar döne döne yiyiyorum işte :)
et : tavuk haşlama yada fırında, sakatatlar, vs... diğerlerini pek almıyorum kış zamanı fakiriz herhalde :)) neyseki balık ucuzlucak diyolar...
yatana kadar ada çayı veya zencefilli çay....
nescafe içmemek için çaya abanıyorum resmen :)) akşamları bazende duble kahve içiyorum yazmamışım.... bazen abartıp 3 tane içiyorum o kötü oluyo :)
tarif buldum....
Karatay usulü ekmek:2 bardak kirmizi mercimek 3bardak suyla hasla 1bardak sut katip blendan geçir 200gr lor peyniri 2yumurta1paket kabartma tozu ve 3cay kaşığı tuz ve 1caybardagi sıvıyağ maydanoz
Hos gorunuyor bende deneyeyımfacete karatay grubunda gördüm böyleymiş bilemem denemedim ama denicem inşallah...
Yok değildim :))Geçen karanlık havaları seviyorum diyen de sen miydin Ebru? :)
Şekersız ıcebiliyorsanız problem yokBen de deli seviyorum kahveyi.
Sen lahana dıyetını mı 15 gun yaptın ?Kesinlikle bence de.
15 gün benim rekorum. :)
Eşimin bir kardeşi var 40 küsür kilo.
Yemekten sonra elini yıkar gibi tuvalete giriyor.
Ama mercımek tatlı tatlı olmasınfacete karatay grubunda gördüm böyleymiş bilemem denemedim ama denicem inşallah...
Muska dövsün senı bence itelemekle olmaz sanki :))Muskammm.
Özledin mi bizi yoksam?
Ben diyet moduna hiç giremiyorum.
Beni iteler misin biraz?
Bugün İf'ye başladım.
Daha bir şey yemedim ama sürekli abur cubur yiyesim var.
Yok değildim :))
Ama cıdden bunalıyorum.
Aslında bızım aynı bahcedekı karsı apartmanla bır yanıyor.
Yanı kazan aynı :)
onların evı buyuk bızımkının 2 katı gıbı bısey
Onların kı ısınsın dıye bız yanıyoruzz ( yanı benyanıyorum eşim halinden memnun :))
Şekersız ıcebiliyorsanız problem yok
Sen lahana dıyetını mı 15 gun yaptın ?
Pek anlamadım..
Muska dövsün senı bence itelemekle olmaz sanki :))
Canın abur cubur ıstıyorsa bıraz cerez yee az bişicik ama
Ama mercımek tatlı tatlı olmasın
hedefim hoşgeldinBen de sevmem sıcağı, durum aynı bizde de. Kazanlar ortak. Biz de yalıtım var. Diğer binada yok.
Geçen sene çoğu zaman camlar açıktı. Bu sene hastalık nedeni ile çok sıcak gelmiyor bana.
Şekerli içemiyorum zaten. Hep şekersiz. :)
Yok, wc rekorum o :)
Bence de beni dayak paklar :)
Aslında durum, sürekli yeme isteğim.
Onu yesem canım başkasını isteyecek.
O nedenle şimdilik duruyorum böylece.
hedefim hoşgeldin
valla bende de yeme isteği hiç durmuyo deli gibi yemek istiyorum ama bugün becerebilirsem karataya başladım denemeye çalışacam
O resimden A4e çıktı al ve buzdolabına yapıştır...Böhüüüüüüüüüüüüüüü
Kardeşim face de 2 yıl önce bugün diye bir fotomuzu paylaşmış, çok moralim bozuldu.
62 kiloyum, boynumdaki kemikler çıkmış ya la(((((((((((((
Hoşgeldin uykucu şirin..oyleyseeee herkese gunaydınlar :)
Nar yemiş zayıflamış sende ye zayıflayahu nar demiş yaaa... ayıp yaaaa daha nara çok var... offff.... işkence etmeyin bana yazıktır daaa :)))))
ben daha adam olamadım ama :)
Zayıfkenki resimlerin hep gözünün önünde olsun.. Yeme hedef yemeeeeeMuskammm.
Özledin mi bizi yoksam?
Ben diyet moduna hiç giremiyorum.
Beni iteler misin biraz?
Bugün İf'ye başladım.
Daha bir şey yemedim ama sürekli abur cubur yiyesim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?