- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #155.341
:))
Kız cok ta acı yapma c den cıkamazsın
Karatay in kuruyemiş lerinden çok yemezsen olursun. Bir de karatayda söyle bi durum var gitmiyor gitmiyor bi anda pat iniyor. Birde daha zayıf görünüyorsun.60 ları göreiim ahh bi göreyim 2015 e 68 küsurla girmişim çıkarken 68 olamıcam da bari yakınlarında olayım....
Hayır olmazHalinin üstünde 50 falan oluyor ay rüya gibi kız azcık kendimi kandirayim birakta.
İyibakalım hadı kolay gelsınn :)istediğim de bu :))) çalışsın azcık mesai yapsın o da :) bütün sorun wc probleminden kaynaklanıyor arkadaşlar... ben çözdüm olayı.....budur yani :))
Ben biraz unutkanimda habire alarm kurarim. :))süpersin çok mantıklı.......... saat 10 kurdum...
Elinize, emeginize sağlık.Merhaba 5. takımcım,
426-444 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-33#post-44230055
Ne yazık ki geçer not alamadınız. Bir sonraki analiz döneminde başarılar dilerim.
55 olacaz 55 aşağısı kurtarmaz ..9. takımdan seydan4 19 küsur kilo vermiş vayy vayy vayyy.... biz de de muska vermiş 13,3 kg tebrikler... darısı başımıza inşallah... 13 kg versim şimdi 73 o zaman 60 olur gene bile kurtarmıyo :)
55 olacaz 55 aşağısı kurtarmaz ..
Seydaninki ağustos analizi galiba canım bu aralık daha 9.takım analizi yapılmamış.9. takımdan seydan4 19 küsur kilo vermiş vayy vayy vayyy.... biz de de muska vermiş 13,3 kg tebrikler... darısı başımıza inşallah... 13 kg versim şimdi 73 o zaman 60 olur gene bile kurtarmıyo :)
Olacaaak.. 55e inip 58i sınır yapicaz direkli kontrol edip bidaha almayacaz.nasıl yapçaz yaaa 3 kilocuk gitmezken nasıl gitçek bilmem.... bakıcaz görcez.... sen başarmışsın sakın bırakma ben ben bırakınca hemn geri alıyorum verdiğim 3- 5 kg yi tırsıyorum yeminle....
Menü çok iyi. su?Merhaba arkadaşlar nasılsınız
Dünkü Menüm
Sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek 1 kk peynir şekersiz çay
Öğlen
Yarım kase barbunya, 1 dilim tam tahıllı ekmek 3 bardak ayran
Akşam
Yeşil fasulye ve salata
9 da
ayva 1 adet
Seninde canım.Kandiliniz mübarek olsun
Havalardan geçiyor bi zaman sonra.Bugünlerde maalesef motivasyonum çok düşük bir miskinlik hali var kolumu kaldırmak istemiyorum
Bugünlerde maalesef motivasyonum çok düşük bir miskinlik hali var kolumu kaldırmak istemiyorum
Olacaaak.. 55e inip 58i sınır yapicaz direkli kontrol edip bidaha almayacaz.
Menü çok iyi. su?
Seninde canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?