Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

60 ları göreiim ahh bi göreyim 2015 e 68 küsurla girmişim çıkarken 68 olamıcam da bari yakınlarında olayım....
Karatay in kuruyemiş lerinden çok yemezsen olursun. Bir de karatayda söyle bi durum var gitmiyor gitmiyor bi anda pat iniyor. Birde daha zayıf görünüyorsun.

9. takımdan seydan4 19 küsur kilo vermiş vayy vayy vayyy.... biz de de muska vermiş 13,3 kg tebrikler... darısı başımıza inşallah... 13 kg versim şimdi 73 o zaman 60 olur gene bile kurtarmıyo :)

9. takımdan seydan4 19 küsur kilo vermiş vayy vayy vayyy.... biz de de muska vermiş 13,3 kg tebrikler... darısı başımıza inşallah... 13 kg versim şimdi 73 o zaman 60 olur gene bile kurtarmıyo :)
Seydaninki ağustos analizi galiba canım bu aralık daha 9.takım analizi yapılmamış.

nasıl yapçaz yaaa 3 kilocuk gitmezken nasıl gitçek bilmem.... bakıcaz görcez.... sen başarmışsın sakın bırakma ben ben bırakınca hemn geri alıyorum verdiğim 3- 5 kg yi tırsıyorum yeminle....
Olacaaak.. 55e inip 58i sınır yapicaz direkli kontrol edip bidaha almayacaz.
Menü çok iyi. su?
Kandiliniz mübarek olsun
Seninde canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…