- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #155.441
Afiyet olsunÇok severim zaten muskam.
Aldım limonlu suyumu içiyorum şimdi.
Yolunu buldun deseneBu arada yeşilçayı 4 fincanlık demledim 2,5 litrelik şişeye koydum. 1 tanede limon sıktım. Üzerini suyla tamamladım...
Bu şekilde içebiliyorum hiç değilse.. Tansiyonuda oynatmadı...
Şifa olur umarımmOlmaz mı hiç :)
Ağrıdan öldüm ama kolonoskopi der diye de doktora gidemedim.
Kendim ilaç vs aldım.
Korktum bağırsaklarım patlayacak diye.
Ama normalde de zaten haftada gittiğim 1-2.
Sarımsağa başlayacağım şekerim gece unutmazsam.
Evett aynen boyle devam et tatlımm :))Süper gidiyorum şu an ama hep kk açık yan sekmede.
Bir şeye yeltenirsem direkt haber edeceğim. :)
Evett aynen boyle devam et tatlımm :))
Denedıgın zamn bana da yaz bende yapayım canmm :))
Sağol canım. Hem böylece içtiğim suyu ölçmektende kurtuldum..Yolunu buldun desene
Hadı afıyet olsunn
Dene bakalım tadı nasılmış yazarsın..oki bakiim evde vardı galiba kırmızı mercimeğim.... lor alırım.... fotosunu da çekerim...
İnsallah devamı da gelıcek canmm :))Sizin gazlarınız sayesinde bugün iyiyim Ebrucum. :)
Tamm canmm beklıyorumm :)oki bakiim evde vardı galiba kırmızı mercimeğim.... lor alırım.... fotosunu da çekerim...
Valla bende kkda sörf yapıyorum kimseler yazmıyo topiğe..kızlar yaa vakit geçmiyo oyun oynuyom nette şu ara hiç iş yok can sıkıntısı
Yaa ne guzel kaptanımm :)kızlar yaa vakit geçmiyo oyun oynuyom nette şu ara hiç iş yok can sıkıntısı
Evet yaaValla bende kkda sörf yapıyorum kimseler yazmıyo topiğe..
kızlar yaa vakit geçmiyo oyun oynuyom nette şu ara hiç iş yok can sıkıntısı
Yani. Gevezeyimde kendi kendime konuşacak kadar değilEvet yaa
Biz normalde kac kısıyız
Sureklı yazan 3-5 kişi :)
Eee dr bişey demedimi niye olmuyomuşsun regl.Ben geldiiimmmmm, testim negatif çıktı :)) resmen yılan hikayesi olduk yani tövbe :)
alış veriş yaptım, çocuklarla plastikten çam ağacı vardı onu süsledik, eğleniyorlar çok güzel. Akşama kayınvalideme gidicez kandil olduğu için. Şimdilik bu kadar havadisler :)))
Yemek işine girişiyorum şimdi, görüşürüz
Tatlım öğlen daha doyurucu yeseydın ya allah sabır versin..Kızlar menümü yazayım.
Bu hali ile kalması için elimden geleni yapacağım.
Öğle: (14.00)
Kahve ve 2 dilim dido
Akşam: (16.00)
1 kase tavuklu salata
1 tane yumurta(Doymayacakmışım hissimi bastırırsa diye.)
Bolca kahve, limonlu su, 1 litre su(2 litre yapmaya çalışacağım.)
Ben geldiiimmmmm, testim negatif çıktı :)) resmen yılan hikayesi olduk yani tövbe :)
alış veriş yaptım, çocuklarla plastikten çam ağacı vardı onu süsledik, eğleniyorlar çok güzel. Akşama kayınvalideme gidicez kandil olduğu için. Şimdilik bu kadar havadisler :)))
Yemek işine girişiyorum şimdi, görüşürüz
Tatlım öğlen daha doyurucu yeseydın ya allah sabır versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?