- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #155.481
Bende iyi degıldım ama burada basladım.
Arada yapıyorum ama bunu sureklı hale getırırsem daha ıyıolucak
Teşekkürler kızlar..
Valla bundan sonra kilo akırsam veremem herhalde hedefçim. İrademin son kırıntıları artık..
Sen iradeli bi insansın sakın aksını dusunme :))
Kendıne basaramayacagını telkın etme
Sen yaparsın
Neler yaptık bu günekadar Neler atlattık bunu mu atlatamayacazz..
Neyse işte boyle seyler dusun :)
Bos kalmamaya bak.
Bos kalınca ınsanın aklına yemek gelıyor
Kızlar bugün feci başım ağrıyor..
Biraz dinlendireyim gözlerimi.
İyi akşamlar hepinize..
Bugunu bı atlat dıgerlerı daha kolay gelıcek tatlım :))Sürekli kendimi gazlama modundayım Ebrucum. :)
Ama olacak inanıyorumm.
Hiç boşta değilim aslında, bir sürü işim var. Bilgisayarda onlarla uğraşıyorum ama bir taraftan elim yemek arıyor hep.
vaaay tablomuzumu arakladiniz :)Bunu 4. takımdan arakladım..
Kaptanım gecen senın soyledıgın lıste boyle bısey mıydı :))
Çok geçmiş olsun bu mübarek günde duaların kabul olsun Yaradan sana yeni hayırlı kapılar açsın inşallahMerhaba kızlar. Ben işten ayrılınca sanırım evde depresyona girdim az biraz :-( maddi manevi sıkıntılardayım.internete giremedim uzun süredir. Hastayım. İğne ve antibiyotik tedavisi görüyorum. Tedavim bitince kaldığım yerden devam edecem kilo vermeye.inşallah en kısa sürede araniza tekrar dönecem.şimdilik hoşçakalın. Not: kilo vermedim ama almadim da
Geçmiş olsun MuskaKızlar bugün feci başım ağrıyor..
Biraz dinlendireyim gözlerimi.
İyi akşamlar hepinize..
Muskam işten yazamadım ogleden sonra çok gelen giden oldu.elime alamadım teli.Valla bende kkda sörf yapıyorum kimseler yazmıyo topiğe..
Yaa ne yapayım.vaaay tablomuzumu arakladiniz :)
Hoş geldin ama kilolarla gelmeseydin daha iyiydi canmhello girls ben aldım kiloları geldim tartılmak bile istemiyorum ama yarın sabah tartılacağım bakalım kaç olmuşum, hastalık regl tatil o davet bu davet aman soguk yiyeyim derken aldım da aldım sanırım
sporu da hiç kardiyo yapmıyorum neyse yarın detoksa başlıyorum ya sağlıksız beslenmeyı atıyorum artık hayatımdan sanırım.
Kız merak ettik seniMerhaba kızlar. Ben işten ayrılınca sanırım evde depresyona girdim az biraz :-( maddi manevi sıkıntılardayım.internete giremedim uzun süredir. Hastayım. İğne ve antibiyotik tedavisi görüyorum. Tedavim bitince kaldığım yerden devam edecem kilo vermeye.inşallah en kısa sürede araniza tekrar dönecem.şimdilik hoşçakalın. Not: kilo vermedim ama almadim da
AminÇok geçmiş olsun bu mübarek günde duaların kabul olsun Yaradan sana yeni hayırlı kapılar açsın inşallah
Rakibem su çok az olmuşKızlar bugün işten geç döndüm spora yetisemedim. Evdeki lere pizza yaptım. Kendime de pizza malzemesinden bişeyler uydurdum.
Sabah yumurta domates zeytin
Öğle peynir domates zeytin
Aksam mantar kırmızı biber sosis tava
Su 1litre spor yok
Nasıl oldu canisimkobay ekmeğim fırında yakmadan bu işi hallederim inşallah...
Hem çalanın bi yuzu kara , caldirmayan olduğu gibi zenci dememişler mi?vaaay tablomuzumu arakladiniz :)
Nasıl oldu canisim
Hem çalanın bi yuzu kara , caldirmayan olduğu gibi zenci dememişler mi?
Atasözü sonuçta
Bu ne kızz :))bakamıyore leptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?