- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #155.561
Hadi insallah muskam :))Bide öyle dene sabret..
Yarında sonucu yaz bakalım nolacak..
O zaman azıcık kendini kandırıyon galiba az yedim diye hı ebru.. Bizler çok severiz ay yedim ama azıcık yedim demeyi..Ya zaten gunde 3 kere en asgari wc ye gıdıyom.
Bende sasırıyorum tartıya :)
ayy bende bugün gelip size soracaktım nasıl yaptınız diye çalmak demeyelim örnek alma diyelimvaaay tablomuzumu arakladiniz :)
polyannacım canım bekliyoruz tatlım aramıza seni canımMerhaba kızlar. Ben işten ayrılınca sanırım evde depresyona girdim az biraz :-( maddi manevi sıkıntılardayım.internete giremedim uzun süredir. Hastayım. İğne ve antibiyotik tedavisi görüyorum. Tedavim bitince kaldığım yerden devam edecem kilo vermeye.inşallah en kısa sürede araniza tekrar dönecem.şimdilik hoşçakalın. Not: kilo vermedim ama almadim da
koydum şimdi bendeyeşil çay zamanııı hanııııım :) içmeyen kalmasıın.....
muska77 canım tebrik ederim tatlım benim muhteşems,in
sendeki bu irade olmasa bizim desteğimiz bi işe yaramazTeşekkürler kaptanım. Sizlerin yardımı ve desteğiyle çok şükür..
Olurmu ben bazen diğer takımları okuyorum.. Kızın morali bozuk diyelim kaptanın lafı aynen şu:sendeki bu irade olmasa bizim desteğimiz bi işe yaramaz
Olurmu ben bazen diğer takımları okuyorum.. Kızın morali bozuk diyelim kaptanın lafı aynen şu:
Seni toparlamaktan bıktım çıkmak istiyorsan çık listeden..
Şok oluyorum resmen O kadar çok şahit oldumki..
Bi 6, takımla 9, takım bizim gibi..
Aynen yaaO zaman azıcık kendini kandırıyon galiba az yedim diye hı ebru.. Bizler çok severiz ay yedim ama azıcık yedim demeyi..
tatlım hepimizin morali bozuk oluyor zaman zaman insanız sonuçtaOlurmu ben bazen diğer takımları okuyorum.. Kızın morali bozuk diyelim kaptanın lafı aynen şu:
Hadii yaa :))Olurmu ben bazen diğer takımları okuyorum.. Kızın morali bozuk diyelim kaptanın lafı aynen şu:
canım kesinlikle gerçekten çok sanal ortamda biz sizlerle beraberiz ama birbirimizin derdi olduğunda bazen o kadar endişeleniyorum ki sanki çok yakın bir arkadaşımın mış gibi burda sizlerde benim için öylesiniz özelsinizben çok ciddiye alıyorum bu diyalogları.... ha gelip yüzüme bağarmışın ha burda azarlamışın... bazı şeyleri okurken yüzüm kızarıveriyor ters cevaplar falan okuyunca :)) ben fazla duygusalım zannımca :)) insan da motivasyon kalmıyor... kimse üzülmeye gerilmeye girmiyor ki bu gruplara motive olmak için giriyor....
Evet aynen canmm :))ben çok ciddiye alıyorum bu diyalogları.... ha gelip yüzüme bağarmışın ha burda azarlamışın... bazı şeyleri okurken yüzüm kızarıveriyor ters cevaplar falan okuyunca :)) ben fazla duygusalım zannımca :)) insan da motivasyon kalmıyor... kimse üzülmeye gerilmeye girmiyor ki bu gruplara motive olmak için giriyor....
Yaniii.ben çok ciddiye alıyorum bu diyalogları.... ha gelip yüzüme bağarmışın ha burda azarlamışın... bazı şeyleri okurken yüzüm kızarıveriyor ters cevaplar falan okuyunca :)) ben fazla duygusalım zannımca :)) insan da motivasyon kalmıyor... kimse üzülmeye gerilmeye girmiyor ki bu gruplara motive olmak için giriyor....
Allah razı olsun kaptanımmm...canım kesinlikle gerçekten çok sanal ortamda biz sizlerle beraberiz ama birbirimizin derdi olduğunda bazen o kadar endişeleniyorum ki sanki çok yakın bir arkadaşımın mış gibi burda sizlerde benim için öylesiniz özelsiniz
İŞte takım ruhu diye buna denirrYaniii.
Aylardır bu takımdayım daha kimsenin kimseye kırıcı laf ettiğini görmedim..
Motive olmayacaksam gaza getirilmeyeceksem zayıflama topiğinde işim ne..
Yanlış yapıyorlar herkes listede birinci olmak ister okey ama amaç kilo vermek..
Nasıl bilirim.. Az yapmadım bu kötülüğü kendime..Aynen yaa
Azcıktan bısey olaz
Dıyet bozulmaz falan dıye
Senin en çok bu huyunu seviyorum canım kaptanım benim.. Çok ince düşüncelisin..tatlım hepimizin morali bozuk oluyor zaman zaman insanız sonuçta
ama şöyle de bir durum var eğer kişinin gerçekten azmi ve iradesi varsa kaptanlar destek olmak zorunda mesela fatmadaan ses çıkmamıştı biliyorum ki fatma önemli bir mazereti olmasa bu şekilde davranmaz o yüzden onu sıkıntıya düşmesin diye izne ayırıp dönmesini beklemiştik
Öyle valla ..Hadii yaa :))
Bızım kaptanımız bi tane
Ben sizleri yanımdakilerden çok seviyorum ne yalan söyleyeyim...canım kesinlikle gerçekten çok sanal ortamda biz sizlerle beraberiz ama birbirimizin derdi olduğunda bazen o kadar endişeleniyorum ki sanki çok yakın bir arkadaşımın mış gibi burda sizlerde benim için öylesiniz özelsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?