- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #155.601
Vayy sızz baya iyisinizz :))benim de 1,5 litre oldu.... bu gün hedef 3 lt....
Helal olsun vallahacanım güne 2 bardak su ile başlayınca devamında da şişeye 1 dilim limon attım yudum yudum içiyım
Selam kızlar babam rahatsızlandı ameliyat oldu ben sabahtan beri memlekete gitmeye uğraşıyorum ilk uçağı kaçırdım ikinci ye bilet aldım memlekete yokmuş başka bi şehirden memlekete aktarma yapıcam havalimanindayim sabahtan beri perişan oldum bi saate kadara giderim insallah Akşama başka bir şehirden yazarım size kendinize iyi bakin
canım geçmiş olsun tatlım acil şifalar sana da kolay gelsinSelam kızlar babam rahatsızlandı ameliyat oldu ben sabahtan beri memlekete gitmeye uğraşıyorum ilk uçağı kaçırdım ikinci ye bilet aldım memlekete yokmuş başka bi şehirden memlekete aktarma yapıcam havalimanindayim sabahtan beri perişan oldum bi saate kadara giderim insallah Akşama başka bir şehirden yazarım size kendinize iyi bakin
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
toplight | |||||||
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
toplight | |||||||
Canım gecmiş olsunSelam kızlar babam rahatsızlandı ameliyat oldu ben sabahtan beri memlekete gitmeye uğraşıyorum ilk uçağı kaçırdım ikinci ye bilet aldım memlekete yokmuş başka bi şehirden memlekete aktarma yapıcam havalimanindayim sabahtan beri perişan oldum bi saate kadara giderim insallah Akşama başka bir şehirden yazarım size kendinize iyi bakin
Baktın bızde iş yok sen mı yapacan kaptanımm
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe toplight [TR][/TR]
[TD]kollontai[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR][/TR][/TABLE][TR][/TR]
deneyim dedim saolsun ebrulim özel mesaj atmış ama 2. sırayı yapamadımBaktın bızde iş yok sen mı yapacan kaptanımm
canım idrarının rengi ne renk? açık açık sarı ise iyi ama koyu renkte ise bol su içmen lazımBenim su 1.5 oldu ama 8 kere wc ye gıttımm..
Yoruldumm artıkınnn
Eşime psikolojik baskı uyguluyorumAnaaam o nereye gitti?
Cuma napacan kız listedesin bide..
Teşekkür ederim çooooooooooooooooook mutluyum bugün...
Tatlı yemediğin için su bile tatlı geliyo ha?sular içiliyor mu.... kızlar su içerken ağzım tatlımtırak oluyor :) vücudum kendi şekerini kendi üretiyor artık galiba :)
Canım allah şifa versin. Umarım ciddi bir rahatsızlığı yoktur.Selam kızlar babam rahatsızlandı ameliyat oldu ben sabahtan beri memlekete gitmeye uğraşıyorum ilk uçağı kaçırdım ikinci ye bilet aldım memlekete yokmuş başka bi şehirden memlekete aktarma yapıcam havalimanindayim sabahtan beri perişan oldum bi saate kadara giderim insallah Akşama başka bir şehirden yazarım size kendinize iyi bakin
canım tartı farkı olur evde aç karna kıyafetsiz tartılıyon sağlık ocağının tartısı nasıl acabaEşime psikolojik baskı uyguluyorumolmadı cuma sabahı sağlık ocağına çıkıp tartılırım
zamanında zayıfla diyenler şimdi yeter diyor dimi ne güzel yaa boşver o nerde desin sen devam et tatlım önemli olan kendini nasıl hissettiğindirKızlar eşim moralimi bozdu ya! 69 oldum deyince fırça kaydı resmen.
Mankenmi olacakmisim, zaten iki çocuk annesi gibi gorunmuyomusum.
Hevesimi kursagimda bıraktı ya
Pof ya artık normal yiceksin yeter dedi bide.
Hıhcok bekler.
Ona gicikligina dahada verecek görür o.
Öylede ben sevincimi paylaşıp fırça yiyince şok oldum birden.zamanında zayıfla diyenler şimdi yeter diyor dimi ne güzel yaa boşver o nerde desin sen devam et tatlım önemli olan kendini nasıl hissettiğindir
Öylede ben sevincimi paylaşıp fırça yiyince şok oldum birden.
Dedimki sana inat 55 olacam genç kız gibi gezecem yanında..
O kopururken de sen sakinleş sonra konuşalım dedim kapadım tel.i
Kudursun umurumda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?