Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar babam rahatsızlandı ameliyat oldu ben sabahtan beri memlekete gitmeye uğraşıyorum ilk uçağı kaçırdım ikinci ye bilet aldım memlekete yokmuş başka bi şehirden memlekete aktarma yapıcam havalimanindayim sabahtan beri perişan oldum bi saate kadara giderim insallah Akşama başka bir şehirden yazarım size kendinize iyi bakin

geçmiş olsuun Allah şifa versin....

canım geçmiş olsun tatlım acil şifalar sana da kolay gelsin

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
toplight
[TR][/TR]
[TD]kollontai[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR][/TR][/TABLE]
[TR][/TR]

Canım gecmiş olsun
Allah sıfa versın
Umarım bırseyı yoktur babanın

sular içiliyor mu.... kızlar su içerken ağzım tatlımtırak oluyor :) vücudum kendi şekerini kendi üretiyor artık galiba :)
Tatlı yemediğin için su bile tatlı geliyo ha?
Canım allah şifa versin. Umarım ciddi bir rahatsızlığı yoktur.

Kızlar eşim moralimi bozdu ya! 69 oldum deyince fırça kaydı resmen.
Mankenmi olacakmisim, zaten iki çocuk annesi gibi gorunmuyomusum.
Hevesimi kursagimda bıraktı ya
Pof ya artık normal yiceksin yeter dedi bide.
Hıh cok bekler.
Ona gicikligina dahada verecek görür o.

zamanında zayıfla diyenler şimdi yeter diyor dimi ne güzel yaa boşver o nerde desin sen devam et tatlım önemli olan kendini nasıl hissettiğindir

zamanında zayıfla diyenler şimdi yeter diyor dimi ne güzel yaa boşver o nerde desin sen devam et tatlım önemli olan kendini nasıl hissettiğindir
Öylede ben sevincimi paylaşıp fırça yiyince şok oldum birden.
Dedimki sana inat 55 olacam genç kız gibi gezecem yanında..
O kopururken de sen sakinleş sonra konuşalım dedim kapadım tel.i
Kudursun umurumda değil.

kıskanmıııış........ olmaz de sağlıklı yaşam için yapıyorum bunu de.... senin boyun kaçtı....

arkadaşlar giriş yapamadım kaç gündür yinee ama çok hastayım halsizim başım dönüyor elim ayağım titiriyor buda yetmezmiş gibi çocukda yine ateşlendi akşam şu kışı bi atlatsakk diyet yapamıyorum bu sıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…