Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım sanırım sabah cok sıkıyoruz aksamda patlak verıyor

Batırmamışsınki.. Harika.
Ah ah ben boşuna sabaha sakladım kandil simidini dimi?
Artı çıkıncada üzülüyosunuz kızlar ya..

hedef38beden tatlım endoskopiden cekinmiyorum da dr simdilik gerek yok dedi :) bu arada beni mahveden if vs iki ogun beslendigim diyetler sende dikkatli ol canım mide fena tepki veriyor valla

muska77 azim muskam tebrik ederim seni

kızlar annem burada oldugu icin sık giremiyorum bu hafta idare ediverin :)

Muska daha kendımızıı cözemedik sanırım
Çözdünüzde işinize gelmiyo canım. Herkeste aynıdır akşamı hafif geçirirsen kilo verirsin kaçarı yok..
Ederiz tabi şirinem.. Sen annenle ilgilen.. Teşekkür ederim bu arada..

hello girls :)

ben de sabah erkenden kalktim 4 km kostum, sonra evde dans ettim falan ise de vaktinde geldim tum bunlara ragmen.

enerji bombasiyim resmen sabah tartimin pili bitmis tartilamadim ama kilo aldim kesin her gun patates kizartmalari, biralar,sandvicler, pizzalar, muffinler, kekler, cikolatalar... Sanirim yilbasindan itibaren ben de kilo bildirimlerde bulunmaya baslayacagim. Artik yepyeni bir Elif olacagim, ona karar verdim

bugun detoksa da basladim, Ankara'da bir yer acilmis taze sikilmis meyve sebze karisimi sular satiyorlar. Detoks programi uyguluyorsun, tum vucudun temizleniyor. 6li yarimsar litrelik paket aldim, ilki kereviz sapi, maydonoz, ispanak, limon, elma, kivi, zencefilden olusuyordu. Kahvaltimi onu icerek yaptim :) 2 gun 3'er taneden onlari icecegim yalnizca. Hollywood diyeti tarzi beslenecegim bundan sonra da

Kendimi cok guzel hissetsem de bugun, kilo vermem ve fitlesmem sart

Oooooo enerji bombası gelmiş..
Blanche kız 69,9 olduuuuuuum

ayy işe yarıyormuymuş o evde kereviz sapı maydanoz limon elma ve zencefil var kivi ıspanak alıp bende yapayım ama günü onunla geçiremem yaaa

sçzcü gazetesinde umay ville nin yazıları var detoks tarifleri veriyor... o kadının cd sini almıştım ben ve hareketleri yaparken gerçekten incelme olmuştu.... ben dün aldım gazeteyi sizde alıın bence takip edin yazılarını... 1 . günün gazetesi yok malesef

sular içiliyor mu.... kızlar su içerken ağzım tatlımtırak oluyor :) vücudum kendi şekerini kendi üretiyor artık galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…