- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #155.581
Canım sanırım sabah cok sıkıyoruz aksamda patlak verıyorGünaydın Kızlarcım nasılsınız
Dünkü menüm
Sabah
1 dilim tam bug ekmek , peynir 1 kk ve çay şekersiz
Öğlen
1 kase domates çorbası, 1 kase ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt
Akşam
1 kase bezelye yemeği, 4 tane sarma ve bir de maalesef lokma yedim kandil sebebiyle annem vermiş idi
Bütün gün çok güzel idare ediyorumda akşam batırıyorum
Su 2 lt içtim
Batırmamışsınki.. Harika.Günaydın Kızlarcım nasılsınız
Dünkü menüm
Sabah
1 dilim tam bug ekmek , peynir 1 kk ve çay şekersiz
Öğlen
1 kase domates çorbası, 1 kase ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt
Akşam
1 kase bezelye yemeği, 4 tane sarma ve bir de maalesef lokma yedim kandil sebebiyle annem vermiş idi
Bütün gün çok güzel idare ediyorumda akşam batırıyorum
Su 2 lt içtim
Ah ah ben boşuna sabaha sakladım kandil simidini dimi?günaydın kızlar
dünkü menümü yazayım, oğlumu dişçiye götürcem, ordan da Bakanlık yolları taştan:)
sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
3-4 zeytin
domates salatalık
çay
ara yok
öğlen
1 lahmacun
1 ayran
ara
1 avuç fındık ve badem
akşam
1 kase tarhana
2 fırında tavuk but
salata
kayınvalidemde çayon yanına 1 kandil simidi yedim
su 1, lt
spor yok
Canım sanırım sabah cok sıkıyoruz aksamda patlak verıyor
Evet yaaNasıl bilirim.. Az yapmadım bu kötülüğü kendime..
Senin en çok bu huyunu seviyorum canım kaptanım benim.. Çok ince düşüncelisin..
Öyle valla ..
Ben sizleri yanımdakilerden çok seviyorum ne yalan söyleyeyim...
Muska daha kendımızıı cözemedik sanırımBatırmamışsınki.. Harika.
Ah ah ben boşuna sabaha sakladım kandil simidini dimi?
Artı çıkıncada üzülüyosunuz kızlar ya..
Çözdünüzde işinize gelmiyo canım. Herkeste aynıdır akşamı hafif geçirirsen kilo verirsin kaçarı yok..Muska daha kendımızıı cözemedik sanırım
Ederiz tabi şirinem.. Sen annenle ilgilen.. Teşekkür ederim bu arada..hedef38beden tatlım endoskopiden cekinmiyorum da dr simdilik gerek yok dedi :) bu arada beni mahveden if vs iki ogun beslendigim diyetler sende dikkatli ol canım mide fena tepki veriyor valla
muska77 azim muskam tebrik ederim seni
kızlar annem burada oldugu icin sık giremiyorum bu hafta idare ediverin :)
Bugun kacamak yok o zamnÇözdünüzde işinize gelmiyo canım. Herkeste aynıdır akşamı hafif geçirirsen kilo verirsin kaçarı yok..
Canın yemek istediğinde öğün harici limonlu su iç iyi gelir.Bugun kacamak yok o zamn
Önce evı makineye verecem (süpürecem) sonrada sporr Leslie yapmayı dusnuyorum.
Yemek dusunmeye vaktım bıle olmayacak.
Oooooo enerji bombası gelmiş..hello girls :)
ben de sabah erkenden kalktim 4 km kostum, sonra evde dans ettim falan ise de vaktinde geldim tum bunlara ragmen.
enerji bombasiyim resmen sabah tartimin pili bitmis tartilamadim ama kilo aldim kesin her gun patates kizartmalari, biralar,sandvicler, pizzalar, muffinler, kekler, cikolatalar... Sanirim yilbasindan itibaren ben de kilo bildirimlerde bulunmaya baslayacagim. Artik yepyeni bir Elif olacagim, ona karar verdim
bugun detoksa da basladim, Ankara'da bir yer acilmis taze sikilmis meyve sebze karisimi sular satiyorlar. Detoks programi uyguluyorsun, tum vucudun temizleniyor. 6li yarimsar litrelik paket aldim, ilki kereviz sapi, maydonoz, ispanak, limon, elma, kivi, zencefilden olusuyordu. Kahvaltimi onu icerek yaptim :) 2 gun 3'er taneden onlari icecegim yalnizca. Hollywood diyeti tarzi beslenecegim bundan sonra da
Kendimi cok guzel hissetsem de bugun, kilo vermem ve fitlesmem sart
Pekı sekerımmCanın yemek istediğinde öğün harici limonlu su iç iyi gelir.
ayy işe yarıyormuymuş o evde kereviz sapı maydanoz limon elma ve zencefil var kivi ıspanak alıp bende yapayım ama günü onunla geçiremem yaaahello girls :)
ben de sabah erkenden kalktim 4 km kostum, sonra evde dans ettim falan ise de vaktinde geldim tum bunlara ragmen.
enerji bombasiyim resmen sabah tartimin pili bitmis tartilamadim ama kilo aldim kesin her gun patates kizartmalari, biralar,sandvicler, pizzalar, muffinler, kekler, cikolatalar... Sanirim yilbasindan itibaren ben de kilo bildirimlerde bulunmaya baslayacagim. Artik yepyeni bir Elif olacagim, ona karar verdim
bugun detoksa da basladim, Ankara'da bir yer acilmis taze sikilmis meyve sebze karisimi sular satiyorlar. Detoks programi uyguluyorsun, tum vucudun temizleniyor. 6li yarimsar litrelik paket aldim, ilki kereviz sapi, maydonoz, ispanak, limon, elma, kivi, zencefilden olusuyordu. Kahvaltimi onu icerek yaptim :) 2 gun 3'er taneden onlari icecegim yalnizca. Hollywood diyeti tarzi beslenecegim bundan sonra da
Kendimi cok guzel hissetsem de bugun, kilo vermem ve fitlesmem sart
sular içiliyor mu.... kızlar su içerken ağzım tatlımtırak oluyor :) vücudum kendi şekerini kendi üretiyor artık galiba :)
sabahtan beri 1,5 lt oldusular içiliyor mu.... kızlar su içerken ağzım tatlımtırak oluyor :) vücudum kendi şekerini kendi üretiyor artık galiba :)
Ooo kaptanım.sabahtan beri 1,5 lt oldu
bitki çayları hariç
canım güne 2 bardak su ile başlayınca devamında da şişeye 1 dilim limon attım yudum yudum içiyımOoo kaptanım.
Bu ne hızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?