- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #155.621
arkadaşlar giriş yapamadım kaç gündür yinee ama çok hastayım halsizim başım dönüyor elim ayağım titiriyor buda yetmezmiş gibi çocukda yine ateşlendi akşam şu kışı bi atlatsakk diyet yapamıyorum bu sıra
Yeni yeni huylar ediniyor adam ya.kıskanmıııış........ olmaz de sağlıklı yaşam için yapıyorum bunu de.... senin boyun kaçtı....
Geçmiş olsun canım dikkatli ye yinede.arkadaşlar giriş yapamadım kaç gündür yinee ama çok hastayım halsizim başım dönüyor elim ayağım titiriyor buda yetmezmiş gibi çocukda yine ateşlendi akşam şu kışı bi atlatsakk diyet yapamıyorum bu sıra
geçmiş olsun.... sen gene diyetini yap ihmal etme... hastayım deyip aburcubura hamur işine gömülme bahane yoook :)
Yeni yeni huylar ediniyor adam ya.boyum 1,67 canım daha var kıskanması na anlamıyorum ki.
Geçmiş olsun canım dikkatli ye yinede.
Boyun kacki?şahsen ben 69 olsam hala şişko olurum çünkü boyum kısa :) benim 55 kg olsam herkez yeter daha verme der anca....
Ediyor zaten. Hem bu ay sıkışığız diyor Hemde habire abur cubur getiriyor.dinleme sen onu iki lokma fazla yesen 70 lere dönersin Allah korusun.... sabote edicek seni.... dikkatli ol :)
Boyun kacki?
Ediyor zaten. Hem bu ay sıkışığız diyor Hemde habire abur cubur getiriyor.
Yemeyincede sen seviyon diye aldım deyip surat sallıyor.
geçmiş olsun.... sen gene diyetini yap ihmal etme... hastayım deyip aburcubura hamur işine gömülme bahane yoook :)
Yeni yeni huylar ediniyor adam ya.boyum 1,67 canım daha var kıskanması na anlamıyorum ki.
Geçmiş olsun canım dikkatli ye yinede.
yok aburcubur yemiyorumda özel diyet menüsü yapamıyorum evde ne varsa onu yiyorum yaniii
Yerim ben seni minnoş.boyum 1,58 minikim ben :)
fındık al bana de, daha mutlu olurum de .... aburcubura parası kalmaz :)) benim öyle oluyo da :)))
sağol canım teşekkürler
kız senin 3 beben mi var Allah bağışlasın :)
sağol teşekkür ederim senin varmı çocuk ?
boyum 1,58 minikim ben :)
fındık al bana de, daha mutlu olurum de .... aburcubura parası kalmaz :)) benim öyle oluyo da :)))
ben evde kaldııım :))))
nes cm canım dikkat et gecen sene ben 3,5 ay süründüm hedef kollontai bilirarkadaşlar giriş yapamadım kaç gündür yinee ama çok hastayım halsizim başım dönüyor elim ayağım titiriyor buda yetmezmiş gibi çocukda yine ateşlendi akşam şu kışı bi atlatsakk diyet yapamıyorum bu sıra
Niye kız çok zor begenenlerden misin?ben evde kaldııım :))))
Nolmustuki kaptanım? Hastami olmustunuz?nes cm canım dikkat et gecen sene ben 3,5 ay süründüm hedef kollontai bilir
yok canımm daha yolu var 40 a kadar evde kalma yaşı artık yükseldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?