Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçmiş olsun.... sen gene diyetini yap ihmal etme... hastayım deyip aburcubura hamur işine gömülme bahane yoook :)

kıskanmıııış........ olmaz de sağlıklı yaşam için yapıyorum bunu de.... senin boyun kaçtı....
Yeni yeni huylar ediniyor adam ya. boyum 1,67 canım daha var kıskanması na anlamıyorum ki.
Geçmiş olsun canım dikkatli ye yinede.
geçmiş olsun.... sen gene diyetini yap ihmal etme... hastayım deyip aburcubura hamur işine gömülme bahane yoook :)

şahsen ben 69 olsam hala şişko olurum çünkü boyum kısa :) benim 55 kg olsam herkez yeter daha verme der anca....
Boyun kacki?
dinleme sen onu iki lokma fazla yesen 70 lere dönersin Allah korusun.... sabote edicek seni.... dikkatli ol :)
Ediyor zaten. Hem bu ay sıkışığız diyor Hemde habire abur cubur getiriyor.
Yemeyincede sen seviyon diye aldım deyip surat sallıyor.

Boyun kacki?

Ediyor zaten. Hem bu ay sıkışığız diyor Hemde habire abur cubur getiriyor.
Yemeyincede sen seviyon diye aldım deyip surat sallıyor.

boyum 1,58 minikim ben :)

fındık al bana de, daha mutlu olurum de .... aburcubura parası kalmaz :)) benim öyle oluyo da :)))

yok aburcubur yemiyorumda özel diyet menüsü yapamıyorum evde ne varsa onu yiyorum yaniii

yok aburcubura hiç para harcanmasın yani onu diyorum... 3 tl 5 tl ne paralar harcamışım şimdi düşününce.... her gün markete gidip alırdım bişiler yani...

boyum 1,58 minikim ben :)

fındık al bana de, daha mutlu olurum de .... aburcubura parası kalmaz :)) benim öyle oluyo da :)))

bende 1,58 büyundayım canım 55 kilo resmen bayağ zayıf olurum evet ideal kilo o bizim için ama gerek yok bence o kadarına ben 63 falan olsam kendimi manken sanıcam Allah'tan vücudum şekilli yani birtarafım kocaman çıkmıyoo kilo alsamda orantılı oluyor

nes cm canım dikkat et gecen sene ben 3,5 ay süründüm hedef kollontai bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…