- 27 Ocak 2010
- 1.072
- 636
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #155.641
nes cm canım dikkat et gecen sene ben 3,5 ay süründüm hedef kollontai bilir
Herkese aynı şeyi söylüyorum ama yatarken bi sarımsak yut. Minik olsun ama. Hastaligin için. Ayrıca WC yede iyi geliyor.kaptanım inan bende sürünüyorum bir ayı geçti bikaç gün iyiyim geri dönüp geliyor ayrıca çok kan kaybediyorum şu sıra onunda etkisi var sanırım
canım gecen yaz başı bademciklerimi aldırmıştım ocakta bi faranjit olarak başladı iş temposundan dr un verdiği raporu kullanamamıştım faranjit bronşit e o da zatürreye çevirdi 3,5 ayda zor toparlamıştım bu arada küçük oğlumda zatürre olmuştu 6-7 gün hastanede kalmıştık sorma hatırlamak bile istemiyorumNiye kız çok zor begenenlerden misin?
Nolmustuki kaptanım? Hastami olmustunuz?
canım muska da yazmış ben 2 gündür aşırı üşüyorum herkes iyi ev ya da işyeri diyorlar bende akşamları sarımdak yutmaya başladım hatta bu sabahta yuttum zarar gelmez nasıl olsa doğal ant diyekaptanım inan bende sürünüyorum bir ayı geçti bikaç gün iyiyim geri dönüp geliyor ayrıca çok kan kaybediyorum şu sıra onunda etkisi var sanırım
Kaptanım dikkat etde sabahları tansiyon falan düşürmesin..canım gecen yaz başı bademciklerimi aldırmıştım ocakta bi faranjit olarak başladı iş temposundan dr un verdiği raporu kullanamamıştım faranjit bronşit e o da zatürreye çevirdi 3,5 ayda zor toparlamıştım bu arada küçük oğlumda zatürre olmuştu 6-7 gün hastanede kalmıştık sorma hatırlamak bile istemiyorum
canım muska da yazmış ben 2 gündür aşırı üşüyorum herkes iyi ev ya da işyeri diyorlar bende akşamları sarımdak yutmaya başladım hatta bu sabahta yuttum zarar gelmez nasıl olsa doğal ant diye
canım gecen yaz başı bademciklerimi aldırmıştım ocakta bi faranjit olarak başladı iş temposundan dr un verdiği raporu kullanamamıştım faranjit bronşit e o da zatürreye çevirdi 3,5 ayda zor toparlamıştım bu arada küçük oğlumda zatürre olmuştu 6-7 gün hastanede kalmıştık sorma hatırlamak bile istemiyorum
canım muska da yazmış ben 2 gündür aşırı üşüyorum herkes iyi ev ya da işyeri diyorlar bende akşamları sarımdak yutmaya başladım hatta bu sabahta yuttum zarar gelmez nasıl olsa doğal ant diye
Niye kız çok zor begenenlerden misin?
Nolmustuki kaptanım? Hastami olmustunuz?
Ben bugün çook uslu durdum..sular ne alemde sulaar ?
Oyyy kıyamam. >Gidene güle canım boşver..ben sevdim eller aldı diyim sen anla :)
Ben bugün çook uslu durdum..
Kaçamak yok.. Ve suyum 2 yi geçtii.
ben de simdi spora baslayacagım sabah hamur isini kacırdım biraz tartıya yansır mutlaka, ama bu hafta hedefim sabit kalmak zaten onu da saglarım :)
Bende 3ü bulurum inş.bende usluydu benim 2,5 lt oldu.... 3 e gider bu :) akşama da adaçayı....
Kız hani sana hamurişi yasaktı?ben de simdi spora baslayacagım sabah hamur isini kacırdım biraz tartıya yansır mutlaka, ama bu hafta hedefim sabit kalmak zaten onu da saglarım :)
Yap yap bisiklete bin....bende yapçam inşallah akşam sporumu....
KISKANMAYA mı başladı acepppppKızlar eşim moralimi bozdu ya! 69 oldum deyince fırça kaydı resmen.
Mankenmi olacakmisim, zaten iki çocuk annesi gibi gorunmuyomusum.
Hevesimi kursagimda bıraktı ya
Pof ya artık normal yiceksin yeter dedi bide.
Hıhcok bekler.
Ona gicikligina dahada verecek görür o.
cumaya inşallah yeni tartıma kavuşurum kaptancımcanım tartı farkı olur evde aç karna kıyafetsiz tartılıyon sağlık ocağının tartısı nasıl acaba
takiminiza faydasi dokunur umarim :)günaydınlarrrrr
ayy bende bugün gelip size soracaktım nasıl yaptınız diye çalmak demeyelim örnek alma diyelim
polyannacım canım bekliyoruz tatlım aramıza seni canım
koydum şimdi bende
Bugunu bı atlat dıgerlerı daha kolay gelıcek tatlım :))
Dün öğleden sonra başladım canım valla en kısa zamanda aranıza dönücem bugün de bankada hesap açtırmam lazım anlaşmalı bankada hesabım yok ona koşturucamcumadan sonra menülerimle sizlerleyim inşallah
Kızlar kızlar gelemmi
Yanagınızdan öpemmi
4. Hedefte tamaaam
Ben sevinçten ölemmi....
Olurmu ben bazen diğer takımları okuyorum.. Kızın morali bozuk diyelim kaptanın lafı aynen şu:
Seni toparlamaktan bıktım çıkmak istiyorsan çık listeden..
Şok oluyorum resmen O kadar çok şahit oldumki..
Bi 6, takımla 9, takım bizim gibi..
ben çok ciddiye alıyorum bu diyalogları.... ha gelip yüzüme bağarmışın ha burda azarlamışın... bazı şeyleri okurken yüzüm kızarıveriyor ters cevaplar falan okuyunca :)) ben fazla duygusalım zannımca :)) insan da motivasyon kalmıyor... kimse üzülmeye gerilmeye girmiyor ki bu gruplara motive olmak için giriyor....
Hadii yaa :))
Bızım kaptanımız bi tane
hedef38beden tatlım endoskopiden cekinmiyorum da dr simdilik gerek yok dedi :) bu arada beni mahveden if vs iki ogun beslendigim diyetler sende dikkatli ol canım mide fena tepki veriyor valla
muska77 azim muskam tebrik ederim seni
kızlar annem burada oldugu icin sık giremiyorum bu hafta idare ediverin :)
galibaa..KISKANMAYA mı başladı aceppppp
tabiki insanın sevinci kursağında kalır eminimki 50 kg olduğumda eşim kızkançlıktan kuduracak ama bu seni mutlu etmeli canımÖylede ben sevincimi paylaşıp fırça yiyince şok oldum birden.
Dedimki sana inat 55 olacam genç kız gibi gezecem yanında..
O kopururken de sen sakinleş sonra konuşalım dedim kapadım tel.i
Kudursun umurumda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?