- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #155.661
Kızlar eşim moralimi bozdu ya! 69 oldum deyince fırça kaydı resmen.
Mankenmi olacakmisim, zaten iki çocuk annesi gibi gorunmuyomusum.
Hevesimi kursagimda bıraktı ya
Pof ya artık normal yiceksin yeter dedi bide.
Hıhcok bekler.
Ona gicikligina dahada verecek görür o.
Sağol canımmm.Muskam, sen var yaa.
kendinle ne kadar gurur duysan az. Süpersin.
Hakkaten ya biraz fazla empatik geldin bana..Ben pek bakamıyorum diğer takımlara ama cidden, moral-motivasyon çok önemli ama ben o şekilde diyenleri de kötü niyetli görmüyorum. Kimileri sert şekilde motive oluyor, o nedenle muhtemelen yanlış düşünerek söylüyorlar.
Bu sıralarda empatik olmaktan öleceğim.
Kimmm ??ebrulim
Bembeyaz desemmm :)))canım idrarının rengi ne renk? açık açık sarı ise iyi ama koyu renkte ise bol su içmen lazım
bugün olmadı tatlım bakalım yarın nasıl olacakKaptanım dikkat etde sabahları tansiyon falan düşürmesin..
Bide ben gündüz içersem iştahımı açıyor haberin olsun..
Bi gözlemle kendini...
sadece işyerinde 3 lt oldu evde de yarım lt içmitim bugün 4 ü bulacak sanırımsular ne alemde sulaar ?
yok yaa gerçi yakın zamanda yaptırmadım ama kan değerlerim iyi idiniçin acaba kansızlık falan olmasın ...
tatlım inceleyeceğim iyice tablonuzu ebrulim mesaj atmış ama ilk satırı yaptım devamı gelmeditakiminiza faydasi dokunur umarim :)
tabloyu alintiladiginizda bir suru kod goreceksiniz.
o kodlarin arasina iconlari ekliyoruz yemek ve spor icin..
vavv aramızda 10 cm var canım 56 yla tombişim ben halaboyum 1,58 minikim ben :)
fındık al bana de, daha mutlu olurum de .... aburcubura parası kalmaz :)) benim öyle oluyo da :)))
güzel hep öyle olması lazımBembeyaz desemmm :)))
Sağol canımmm.
Hakkaten ya biraz fazla empatik geldin bana..
Oooo beyefendi bayağı kıskanmıs haaKızlar eşim moralimi bozdu ya! 69 oldum deyince fırça kaydı resmen.
Mankenmi olacakmisim, zaten iki çocuk annesi gibi gorunmuyomusum.
Hevesimi kursagimda bıraktı ya
Pof ya artık normal yiceksin yeter dedi bide.
Hıhcok bekler.
Ona gicikligina dahada verecek görür o.
Ediyor zatentabiki insanın sevinci kursağında kalır eminimki 50 kg olduğumda eşim kızkançlıktan kuduracak ama bu seni mutlu etmeli canım
Hah aferiiim. Hedefcim habire bi sıkıntı çıkacak. Hepsinde yemekmi yiceksin.Kızlar, alın beni ortanıza dövün de dövün.
Dün saat 20-21 civarına kadar her şey çok iyiydi.
Bahsetmişimdir belki, ben home ofis çalışıyorum.
Bu sıralarda, bir şeyler sıkıntı çıkarıyor.
Dün gece de teknik bir sorun oldu.
Strese girdim.
O esnada neler neler yedim bilmiyorum.
Belki 3-4 saatte 3000-4000 kalori almışımdır.
Öyle diyeyim.
Fazlasını anlatmak istemiyorum ama deli gibi pişmanım.
Ben, bundan 3 ay önce çok iradeliydim. Kaçamak falan yapmazdım doğru dürüst. Niye böyle oldum anlmadım.
Bir de dalga geçer gibi sarımsak yutup uyudum.
38 yaşındayım canım.. Ablanızım ben..Muskacım, sorması ayıp ama kız kızayız :) Yaş kaçtı acaba?
Senin ki baya baya kıskançlığa başlamak üzere sanırsam.Ama bence hevesin kursağında kalacak değil, ne kadar fark olduğunu gösteren motive arttırıcı bir şey bu.
O zamn wc den cıkmayayım daha ıyı :))güzel hep öyle olması lazım
Canım bı sorun yoktur insallah dr ye gıttın mı :??arkadaşlar giriş yapamadım kaç gündür yinee ama çok hastayım halsizim başım dönüyor elim ayağım titiriyor buda yetmezmiş gibi çocukda yine ateşlendi akşam şu kışı bi atlatsakk diyet yapamıyorum bu sıra
Ayy hedeeef çok fena. Deli olurum ben senin yanında olsam. O ne adamların çocukluğuna inmişsin..Sorma ya Muskam.
Kimi zaman haberleri izlerken başlıyorum. Bu, şöyle kötü bir şey yapmış ama niye yapmış ki?
Acaba nasıl bir ailede büyüdü? Nelerle karşılaştı da böyle oldu?
Sinir bozucuyum..
Tabiside öyleyim... (Kibre bak tuh sana muska)Oooo beyefendi bayağı kıskanmıs haa
Ama bu iyi bir sey sakın uzulme :))
Demek kı senı manken olarak goruyorr
Hemıde anne olamayacak kadar genc guzel bakımlıı
Ediyor zaten
Hah aferiiim. Hedefcim habire bi sıkıntı çıkacak. Hepsinde yemekmi yiceksin.. Umarım sarımsak işe yarar devamlı yap dokunmadıysa..
38 yaşındayım canım.. Ablanızım ben..
Ya ne bileyi hedef delimidir nedir.. Benidemi delirtme niyetindedir.. Anlamadım.
Boyy hoss sımdı fılınta gıbı oluncannnYeni yeni huylar ediniyor adam ya.boyum 1,67 canım daha var kıskanması na anlamıyorum ki.
Vaayy muska soguk savas mı var bitanemmm :))Ediyor zaten. Hem bu ay sıkışığız diyor Hemde habire abur cubur getiriyor.
Yemeyincede sen seviyon diye aldım deyip surat sallıyor.
abla olan benim muskam ben 44 e girdim şekerimEdiyor zaten
Hah aferiiim. Hedefcim habire bi sıkıntı çıkacak. Hepsinde yemekmi yiceksin.. Umarım sarımsak işe yarar devamlı yap dokunmadıysa..
38 yaşındayım canım.. Ablanızım ben..
Ya ne bileyi hedef delimidir nedir.. Benidemi delirtme niyetindedir.. Anlamadım.
Oluuur..Muskam, inan kendime nasıl kızdım nasıl kızdım anlatamam.
Cumaya kadar kendime azıcık izin vereyim de cuma deli gibi başlayayım.
Çok mutsuz oluyorum ben bu diyette jaçamak yapınca..
Çok tatlı bence muskam.
Hoşuna gidiyor ama bir taraftan kıskanıyor demek.
Boşver delirt gitsin :)
Boyy hoss sımdı fılınta gıbı oluncannn
Taktiklere bak sennnboyum 1,58 minikim ben :)
fındık al bana de, daha mutlu olurum de .... aburcubura parası kalmaz :)) benim öyle oluyo da :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?