- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #155.681
Hıh çok bekler..Vaayy muska soguk savas mı var bitanemmm :))
Sankı kaleyi içten feth edecekmıs gıbı geldıı :))
Tamam sende abla ol ben pekmi küçücüğüm sanki..abla olan benim muskam ben 44 e girdim şekerim
İyi akşamlar kaptanım..kızlar benim öçıkma saatim geldi betüş cüm sen hep hatırlat tatlım bana su ve yeşil çaı bugün karatayda 2. günüm şimdiye kadar çok güzl geçti bakalım nasıl olacak sonuçları
İşte o cok hossbende 1,58 büyundayım canım 55 kilo resmen bayağ zayıf olurum evet ideal kilo o bizim için ama gerek yok bence o kadarına ben 63 falan olsam kendimi manken sanıcam Allah'tan vücudum şekilli yani birtarafım kocaman çıkmıyoo kilo alsamda orantılı oluyor
Çook da kalmıs sayılmazsın sekerımm
Neyiniz vardı kaptanımnes cm canım dikkat et gecen sene ben 3,5 ay süründüm hedef kollontai bilir
Erken evlenme yası kac kız :??yok canımm daha yolu var 40 a kadar evde kalma yaşı artık yükseldii
Allah korusun kaptanımm...canım gecen yaz başı bademciklerimi aldırmıştım ocakta bi faranjit olarak başladı iş temposundan dr un verdiği raporu kullanamamıştım faranjit bronşit e o da zatürreye çevirdi 3,5 ayda zor toparlamıştım bu arada küçük oğlumda zatürre olmuştu 6-7 gün hastanede kalmıştık sorma hatırlamak bile istemiyorum
Ayy hedeeef çok fena. Deli olurum ben senin yanında olsam. O ne adamların çocukluğuna inmişsin..
Tabiside öyleyim... (Kibre bak tuh sana muska)
Ama sinir bozuyor işte..
kızlar benim öçıkma saatim geldi betüş cüm sen hep hatırlat tatlım bana su ve yeşil çaı bugün karatayda 2. günüm şimdiye kadar çok güzl geçti bakalım nasıl olacak sonuçları
1.5 da tıkandımmmmsular ne alemde sulaar ?
Nasip bu işler gulum hayırlısı degılmıssben sevdim eller aldı diyim sen anla :)
Afiyett olsunnBen bugün çook uslu durdum..
Kaçamak yok.. Ve suyum 2 yi geçtii.
Hadı kolay gelsınnbende yapçam inşallah akşam sporumu....
Ay yapmamalıyım ama son zamanlarda bi kendini beğenme var bende..Sorma ya, bence de :)
Bazen ben bile kızıyorum kendime.
Hak ettin muskam sen tüm kendini beğenmişliği..
Yawrukush bana kızmadınız değil miiii???takiminiza faydasi dokunur umarim :)
tabloyu alintiladiginizda bir suru kod goreceksiniz.
o kodlarin arasina iconlari ekliyoruz yemek ve spor icin..
canim oldukca kolay aslinda ama tablodaki hersey kod.bugün olmadı tatlım bakalım yarın nasıl olacak
sadece işyerinde 3 lt oldu evde de yarım lt içmitim bugün 4 ü bulacak sanırım
yok yaa gerçi yakın zamanda yaptırmadım ama kan değerlerim iyi idi
tatlım inceleyeceğim iyice tablonuzu ebrulim mesaj atmış ama ilk satırı yaptım devamı gelmedi
aaaa ne yaptın soyle bakalımmmAhh Ebrucum ahh, itiraflarım birazdan gelecek.
Gercekten dayaklıksın o zamn hemde gece geceBelki 3-4 saatte 3000-4000 kalori almışımdır.
Pekii bugun nasıldı yaramaz kızz seniii :))Kızlar, alın beni ortanıza dövün de dövün.
Dün saat 20-21 civarına kadar her şey çok iyiydi.
Bahsetmişimdir belki, ben home ofis çalışıyorum.
Bu sıralarda, bir şeyler sıkıntı çıkarıyor.
Dün gece de teknik bir sorun oldu.
Strese girdim.
O esnada neler neler yedim bilmiyorum.
Belki 3-4 saatte 3000-4000 kalori almışımdır.
Öyle diyeyim.
Fazlasını anlatmak istemiyorum ama deli gibi pişmanım.
Ben, bundan 3 ay önce çok iradeliydim. Kaçamak falan yapmazdım doğru dürüst. Niye böyle oldum anlmadım.
Bir de dalga geçer gibi sarımsak yutup uyudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?