- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #155.841
Kahvaltı baya çeşitliydi. Yesem devamı gelirdi. Bende dokunmadim o yüzden.Oh şükürler olsun.
Niye normal yemedin kız?
Bencede.Muska esin kiskanmis seni doğru yoldasin tatlim
İyi bari..Evet evde zaten Sağol canım sıkıntı yok. Bende gezmiş oldum. Kötü bişey olmadı çok. Şükür.
Heh heh o kahvaltıda ben olsaydım..Kahvaltı baya çeşitliydi. Yesem devamı gelirdi. Bende dokunmadim o yüzden.
Genç kız olalım. Annem.dun video çekmiş kendime baktım ve şaşırdım baya gitmiş yüzüm falan insan kendini bilemiyor. Teyzem enistem falan çok degismissin ne güzel kilo vermissin dedi.Bencede.
Kaptan menü ve spor çizelgesi hazırlıyor.Kızlar ben kaçırdım liste falan nedir?
Dayandim anam yoksa ben bi baslarsam duramiyorum hiç tadına bakmamam lazım.İyi bari..
Heh heh o kahvaltıda ben olsaydım..
Ay ne güzel moral olmuş sana. Bu motivasyonla daha şevkle devam edersin.Genç kız olalım. Annem.dun video çekmiş kendime baktım ve şaşırdım baya gitmiş yüzüm falan inşa kendini bilemiyor. Teyzem existence falan çok degismissin ne güzel kilo vermissin dedi.
Evet baya hoşuma gitti burda hep diyet bozuluyordu ne zman gelsem kilo alıp geri gidiyorum ama bu sefer farkliAy ne güzel moral olmuş sana. Bu motivasyonla daha şevkle devam edersin.
Cuma günüde ordamisin tartı için soruyorum.Evet baya hoşuma gitti burda hep diyet bozuluyordu ne zman gelsem kilo alıp geri gidiyorum ama bu sefer farkli
Canım 16.00dan sonra tekrar eklerim. Resimler pcde, PC istila altında.muska77 cım ben dediğin şeyi göremedim hiç biyerde
Canım 16.00dan sonra tekrar eklerim. Resimler pcde, PC istila altında.
Tamam çiçeğim.tamam canım beni etiketleyiver
Evet canım cumartesi döneceğim bozmadan gelirim insallahCuma günüde ordamisin tartı için soruyorum.
Kız tartı işi nolcek? Neyse kactim ben..Evet canım cumartesi döneceğim bozmadan gelirim insallah
İnşallah tez vakitte görürsün canımmmmmay bu hafta ne diyet yapabildim ne spor umarım yarın artı cıkmam, sabit cıksam yatıp kalkıp dua etcem zaten 60 larda takıldım kaldım ya, 59 ne zaman gorcem acaba iyice umudumu kestim
ay bu hafta ne diyet yapabildim ne spor umarım yarın artı cıkmam, sabit cıksam yatıp kalkıp dua etcem zaten 60 larda takıldım kaldım ya, 59 ne zaman gorcem acaba iyice umudumu kestim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?