- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #155.821
Dörduncu olmusuzzzzz
İçtim.yeşil çaylar içiliyo muuu huuuuu?
O agustos analizi aralık analizi daha bitmedi.Dörduncu olmusuzzzzz
aa ben aralık sandıydımmmİçtim.
O agustos analizi aralık analizi daha bitmedi.
Bende 1 lt ılık limomlu su içtim.İçtim.
Şifa olsun canım.Bende 1 lt ılık limomlu su içtim.
Teşekkür ederimmŞifa olsun canım.
Bu ara pek gitmiyo migrenim geçmiyo bu sıralar erteledim onun içinGünaydın fatmacım
Nasılsın If nasıl gıdıyor ?
canım kollar icin kol hareketleri var sırtıda bacak ve karın hareketleri calıstırıp eanetiyo, once leslie yaptım ben sonra uzun sure jillian simdi de pilates yapıyorum, ama jillian level 1 i ilk yaptıgımda halıyı opmustum mesela simgdi level 2 yi hoplaya zıplaya yapıyorum vucut zamanla esniyo oyle kolay olmuyo yani tatlımyaaa sırt esnekliği ve kol esnekliği için ne yaapılır acep... sırtım odun gibi eğilip bükülmüyor kollar güçsüz görsen etli butluyum ama foss yani..... köprü hareketinde kollar taşımıyo vücudu aaa kolumun güçsüzlüğünden mi göbeğimin büyüklüğünden mi onu da çözemedim.....
ahh keşkem keşkem... bende ddiyorum bari biri serbest olsun.....ama haketmiyoruz biiz....
nasıl tad bakmak o maşallah :) kız ebruş bak bende 60 lardan azar azar çıktım istersen dön oku günlüğümü ay veremiyom ay gitmiyo biarazda salladım velhasıl hep bi stresli hepbi diyet modunda am ha bire kilo aldım... dikkat et sende de bendeki gevşekliği görüyorum....
ablam uzakta ona anca hafta sonu yapçam götürcem :)
Hadii yaaBu ara pek gitmiyo migrenim geçmiyo bu sıralar erteledim onun için
gıcıkkkk eşim tartımı ay sonu alacakmışşşş
Oooooo hoşgeldin Uykucu şirin..gunaydın hanımlar :)
hosbuldum tatlım :)Oooooo hoşgeldin Uykucu şirin..
bi çözüm bulmaya çalışıyorum tartı farkı felan offfff aldımmı verdimmi muallak şu andaHadii yaa
Peki nerede tartılacaksın
Oh şükürler olsun.Meraba kızlar ben şimdi babamlardayim hersey yolunda
Kahvaltıyı yeni yaptım
Biraz garip bi kahvaltı oldu. Herkes normal kahvaltı yaptı.
Haslanmis tavuk göğsü yedim. Çay içtim.
Evet evde zaten Sağol canım sıkıntı yok. Bende gezmiş oldum. Kötü bişey olmadı çok. Şükür.dysania naptiniz kız? Baban iyimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?