- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #155.861
insallah canım :)İnşallah tez vakitte görürsün canımmmmm
aylardır gına geldi tatlım ya bu kilolarda gezmektenumudu kesmek olmaz....
Kız hızlan bak geliyom haaa!ay bu hafta ne diyet yapabildim ne spor umarım yarın artı cıkmam, sabit cıksam yatıp kalkıp dua etcem zaten 60 larda takıldım kaldım ya, 59 ne zaman gorcem acaba iyice umudumu kestim
Allah kavustursun canım. Artık tamgaz devam.herkese merhaba dün akşam annemler gittiler şükür diyet moduna girebildim
Kız hızlan bak geliyom haaa!
Allah kavustursun canım. Artık tamgaz devam.
Çok sukur bı sıkıntı yokMeraba kızlar ben şimdi babamlardayim hersey yolunda
Kahvaltıyı yeni yaptım
Biraz garip bi kahvaltı oldu. Herkes normal kahvaltı yaptı.
Haslanmis tavuk göğsü yedim. Çay içtim.
İyi yapmışın o zamnKahvaltı baya çeşitliydi. Yesem devamı gelirdi. Bende dokunmadim o yüzden.
Demek ki dısarıdan da farkediliyorr.Genç kız olalım. Annem.dun video çekmiş kendime baktım ve şaşırdım baya gitmiş yüzüm falan insan kendini bilemiyor. Teyzem enistem falan çok degismissin ne güzel kilo vermissin dedi.
Çok iyi o zamn sakın pes etmeEvet baya hoşuma gitti burda hep diyet bozuluyordu ne zman gelsem kilo alıp geri gidiyorum ama bu sefer farkli
Gulmeyelim lütfen!ahaha sen cidden geliyorsun 50lere muskacim, gel ama bekliyoruz :)
evet farkedilmis çok sevindim.Demek ki dısarıdan da farkediliyorr.
Çook guzell
Gulmeyelim lütfen!
69.5 bu sabah bugünde elma diyeti yapiyom bir gün için. Bakalım ne olcek?
Alpim dikkat o beni öyle bi sisirdi ki yüzüklerin elime gömülmüştü.Evin etrafında 5 tur attım koşarak. Sporda öğrendiğim hareketleri yaptım. Ingiliz karbonat basliycam bugün.
Bakacam artık.ooooooooo elma diyeti mi?
ya o diyet beni acaip gaza getiriyor ama ben o kadar verememistim onunla millet nasil vermis masallah
Bakacam artık.
Ya ilk diyete başlayan da gider heralde okadar.
Biz aylardır diyetteyiz atacak fazla su neyim yok.
Yarın belli olur. Güzel gotururse haftada bir iki gün yaparım.
Ama öyle devamlı yapıp bunyeyi zayiflatamam.
Yok anam ben kahvaltıda ekmek yemeyince bi tuhaf oluyorum.ya sadece meyve suyu da deneyebilirsin, o baya etkili oluyor haftada 1-2.
Zaten rahatsızlığından öturu mecbur dıyet yapmıyor msun :?ay bu hafta ne diyet yapabildim ne spor umarım yarın artı cıkmam, sabit cıksam yatıp kalkıp dua etcem zaten 60 larda takıldım kaldım ya, 59 ne zaman gorcem acaba iyice umudumu kestim
O kadarda spor yapıyorsun.aylardır gına geldi tatlım ya bu kilolarda gezmekten
evet fazlaları var onlar çıkacak 4. takımı da bize katmışızEksik yok gibide fazla var sanki
engin deniz vs. kim?
Geçmiş olsun bıcırık.. Benim pembişleri göremedin ama...
hemen ekliyorum canım sabahleyin acele ile yapmıştım o yüzden sordum sizlere acaba izinde olan nes ve okyanusya yı da eklesem miben yokum
canım karatyla hiç öğleyin acıkmıyorum ama sanki kg veremeyecekmişim gibi geliyo şu an sinirden biraz çiğ kabak çekirdeği yedim değilse hiç açlık hissetmedimkizlar ben de yeni yildan itibaren menulerim ve sporumla aranizdayim.
ama once bir eski kiloma donmem gerek
haftasonu tartima pil alip ptesi tartilacagim :)
bundan sonra da her bir yedigimi yazacagim.
dun detoks yaptim sabah-ogle-aksam meyvesebze suyu ictim.
iyi hissediyorum bugun de ayni sekilde devam edecegim.
cuma aksami dogumgunu daveti var, orada biraz raki icerim sanirim. ama salata, et, meyve bundan sonra hayatim.
paketlenmis gidalari hayatimdan cikariyorum kesinlikle, valla erken yaslandiriyor kizlar ya. siz de cikarin.
illa caniniz cok tatli istediyse de evde bi kek yapin guzel yagini sekerini siz ayarlayin 1-2 dilim yiyin.
su glikoz surubu denen meretten daha mantikli kesinlikle.
kaptanimtoplight bence karatay yavas zayiflatiyor, ama cok saglikli bence devam edin :)
bence onemli olan saglikli beslenmek ve azar azar yemek. az kalori omru de uzatiyormus, bosuna organlarimizi yormayalim gerek yok.
dur kız örmek oKaptanım bu nee ?
Bilirsiniz sporla aramı
2 ye bölünecek diye rahat olma tatlım sana sıkı cezalar gelecek haberin olsunCanım biran önce eski kilona gel ve geri dön daha seni mezun edeceğiz
inşallah canım tüm düzenim değişti bu 10 gün içinde bambaşka bi ortam bambaşka insanlar valla çok mutluyum Allah daim etsin inşallah.
Yeni yıl, yeni iş ve yeni bir ben olsun inşallah 2016 benim senem olsun
Canım kilom hiç güzel bi alemde değil baya + dayım benama ikiye bölünecek diye rahatım biraz gene de korkuyorum tabi bakalım yarın görücez
ikonlar daha bizim takıma ait değil denemeydi ospor cezası vermiş kaptan sana :) kaçamaktan bahsedip duruyon gerçi yememişsin ben yedin sandımdı :)
ben içtim ama suyu az içtim daha 1,5 lt olduyeşil çaylar içiliyo muuu huuuuu?
canım listede topluca durumumuzu görelim diye yapıyorum disipline etmek şartKızlar ben kaçırdım liste falan nedir?
maşallah sanaEvet baya hoşuma gitti burda hep diyet bozuluyordu ne zman gelsem kilo alıp geri gidiyorum ama bu sefer farkli
canım yarın bildirim var yaa ne yapacaksın tartı işiniEvet canım cumartesi döneceğim bozmadan gelirim insallah
hadi bakalım muskam rekor geliyor gibiGulmeyelim lütfen!
69.5 bu sabah bugünde elma diyeti yapiyom bir gün için. Bakalım ne olcek?
maşallah alpim cim babanın da iyi olmasına sevindimEvin etrafında 5 tur attım koşarak. Sporda öğrendiğim hareketleri yaptım. Ingiliz karbonat basliycam bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?