- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #155.801
Ahh Karatay ahhhsen bunları diyete uygun mu sanıyon karatay saçını başını yolar.... kestane de çok karbonhidrat var... meyveyi bütün ye meyve fruktoz zayıflıcam diyosan hiç yeme :)
Sağol tatlım.ay tebrik ederim kuzuuu neler kaçırmışım öyleee
kıskaaaaaannç
ay ben istiyorum yaaa
aaa ama ılk sayfadaki kurallar arasında :))geçmişte ne işin var geçmiş gitmiş :)
Kaptanım bu nee ?50 jumping jack hareketi,
Eline sağlık kaptanımmMENU VE SPOR CIZELGEMIZ
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler :)
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe toplight - - - - kollontai - - - - - muska77 - - - - candy_candy - - - - - ebrusonmez - - - - shoji - - - - alpim - - - - - - btlbetul - - - - fatmaaskin1 - - - - D3S1R3 - - - - engindenizz - - - - topraks - - - - ermus - - - -
[TD]hedef38beden[/TD]
[TD]MUAF[/TD]
[TD]MUAF[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
kızlar eksik var mı bakın bakimmm
Fazla var kaptanımmikonlara bakmayın sadece isimlere bakın unuttuğum var mı?
Belki yürüyüş yaparsınn[TR]
Anaaa ne güzel olmuş kaptanım yaaa
ama kaptanım ben iyileşmeden yapamam valla yolda yürürken başım dönüyo bütün sinüsler dolu kafamı kaldıramıyorum valla
ama çok güzel olmuş[/tr]
kizlar ben de yeni yildan itibaren menulerim ve sporumla aranizdayim.
ama once bir eski kiloma donmem gerek
haftasonu tartima pil alip ptesi tartilacagim :)
bundan sonra da her bir yedigimi yazacagim.
dun detoks yaptim sabah-ogle-aksam meyvesebze suyu ictim.
iyi hissediyorum bugun de ayni sekilde devam edecegim.
cuma aksami dogumgunu daveti var, orada biraz raki icerim sanirim. ama salata, et, meyve bundan sonra hayatim.
paketlenmis gidalari hayatimdan cikariyorum kesinlikle, valla erken yaslandiriyor kizlar ya. siz de cikarin.
illa caniniz cok tatli istediyse de evde bi kek yapin guzel yagini sekerini siz ayarlayin 1-2 dilim yiyin.
su glikoz surubu denen meretten daha mantikli kesinlikle.
kaptanim @toplight bence karatay yavas zayiflatiyor, ama cok saglikli bence devam edin :)
bence onemli olan saglikli beslenmek ve azar azar yemek. az kalori omru de uzatiyormus, bosuna organlarimizi yormayalim gerek yok.
sevalcim sen naptin ya?
yeni isin hayirli olsun.
2016'ya yeni is, yeni kilo olur insallah
Kilo durumu ne alemde sekerımm
Ne yaptı kı canm :)çok cici olmuş.... ebru bunu hakettin bence :))
Belki yürüyüş yaparsınn
Ne yaptı kı canm :)
Kaptan düzenlemişş
Yaa bende anlamadım muskamHarika valla nasıl bir meto var sende ya.
Eyvah kız cokmu artisin?Canım biran önce eski kilona gel ve geri dön daha seni mezun edeceğiz
inşallah canım tüm düzenim değişti bu 10 gün içinde bambaşka bi ortam bambaşka insanlar valla çok mutluyum Allah daim etsin inşallah.
Yeni yıl, yeni iş ve yeni bir ben olsun inşallah 2016 benim senem olsun
Canım kilom hiç güzel bi alemde değil baya + dayım benama ikiye bölünecek diye rahatım biraz gene de korkuyorum tabi bakalım yarın görücez
Aynen canm razıyım sasırmayaaeksi de olsunda nasıl olursa olsun :)
Canım cok hoş bikarar almıssın.kizlar ben de yeni yildan itibaren menulerim ve sporumla aranizdayim.
ama once bir eski kiloma donmem gerek
haftasonu tartima pil alip ptesi tartilacagim :)
bundan sonra da her bir yedigimi yazacagim.
dun detoks yaptim sabah-ogle-aksam meyvesebze suyu ictim.
iyi hissediyorum bugun de ayni sekilde devam edecegim.
cuma aksami dogumgunu daveti var, orada biraz raki icerim sanirim. ama salata, et, meyve bundan sonra hayatim.
paketlenmis gidalari hayatimdan cikariyorum kesinlikle, valla erken yaslandiriyor kizlar ya. siz de cikarin.
illa caniniz cok tatli istediyse de evde bi kek yapin guzel yagini sekerini siz ayarlayin 1-2 dilim yiyin.
su glikoz surubu denen meretten daha mantikli kesinlikle.
kaptanim @toplight bence karatay yavas zayiflatiyor, ama cok saglikli bence devam edin :)
bence onemli olan saglikli beslenmek ve azar azar yemek. az kalori omru de uzatiyormus, bosuna organlarimizi yormayalim gerek yok.
En azından bugun aksama çook dıkkat ett.Canım biran önce eski kilona gel ve geri dön daha seni mezun edeceğiz
inşallah canım tüm düzenim değişti bu 10 gün içinde bambaşka bi ortam bambaşka insanlar valla çok mutluyum Allah daim etsin inşallah.
Yeni yıl, yeni iş ve yeni bir ben olsun inşallah 2016 benim senem olsun
Canım kilom hiç güzel bi alemde değil baya + dayım benama ikiye bölünecek diye rahatım biraz gene de korkuyorum tabi bakalım yarın görücez
Ooo süper o zamn her gun yurursen kesınlıkle farkettırırcanım artık sabahları işe gitmeden yarım saat 40 dk bi yürüyüşüm oluyoro çok iyi oldu işte kayınvalidemlere dedim kızı 7 yi 10 geçe falan alıyorlarlar 7'yi 40 geçe de araca biniyorum
Haa evet ama onlar dogru degılsandı.spor cezası vermiş kaptan sana :) kaçamaktan bahsedip duruyon gerçi yememişsin ben yedin sandımdı :)
Hayııırrryeşil çaylar içiliyo muuu huuuuu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?