- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #156.261
Allah sıfa versın hayatımm.biraz önce bi ilaç daha aldım canım şekerli çay iyi geliyodu bugun oda kesmez oldu
canım isveç zararlı yaaa ama sende sıkıldın bu kilolardan hedefin 55 miyidi 50 mi?kaptanım yarın inşallah isveçe başlıyorum hedefim en az 2.5 kilo vermek inşallah haftaya derece bizde
önemli değil tatlım bu hafta yüzümüzü kara çıkarmadın menülerin çok düzeldi 3 ay kg veremedin diye sana kızmıştım şimdi diyorum ki iyiki kızmışım bak maşallah ne güzel kg veriyorsunsenii çook ugrastırdımm hakkını helal ett
evet yüzden 4 e bölünmeseydi çok iyi olurdu da neyse artık aynı performansı haftaya da bekliyorumYüzde dorde bolunmeseydı ne guzel olurdduuu..
Ayy çok tesekkur ederım kaptanım sizin sayenizde toparladımm.Yüzde dorde bolunmeseydı ne guzel olurdduuu..
sevalim artık mazeret kalmadı tatlım haftaya derece bekliyom senden haberin olsunbirleştirilmesin bence
tamam kaptanım ben bu hata üzerime düşeni yapıcam
Evet yaa sen kızmasaydın böyle olmazdı..canım isveç zararlı yaaa ama sende sıkıldın bu kilolardan hedefin 55 miyidi 50 mi?
önemli değil tatlım bu hafta yüzümüzü kara çıkarmadın menülerin çok düzeldi 3 ay kg veremedin diye sana kızmıştım şimdi diyorum ki iyiki kızmışım bak maşallah ne güzel kg veriyorsun
evveet kaptanım bugunden basladımm.evet yüzden 4 e bölünmeseydi çok iyi olurdu da neyse artık aynı performansı haftaya da bekliyorum
sakın haaa gözüm üzerindeEvet yaa sen kızmasaydın böyle olmazdı..
Ben devam ederdım yaramazlığaaa
muskam sen her türlü kaçamağı hakettin tatlım yazma bugün menünü eee 40 kg nun üstünde kg veripte kaçamak yapmamak olmaztoplight kaptanım bugünlük menü bildirmesem olurmu?
ilk hedefim 55 ikinci hedefim 50 kaptancım bunaldım resmen bi atak yapmam lazım kaptanım ekmek benim için oksijen gibi bişey nefsimi köreltmek için guzel gibi ne bileyim 6 gün yapmaya çalışacam bakalımcanım isveç zararlı yaaa ama sende sıkıldın bu kilolardan hedefin 55 miyidi 50 mi?
önemli değil tatlım bu hafta yüzümüzü kara çıkarmadın menülerin çok düzeldi 3 ay kg veremedin diye sana kızmıştım şimdi diyorum ki iyiki kızmışım bak maşallah ne güzel kg veriyorsun
aaaaa ne yaramazlık yaptın kiitoplight kaptanım bugünlük menü bildirmesem olurmu?
Ben de yufka ekmeğine dayanamıyorum.ilk hedefim 55 ikinci hedefim 50 kaptancım bunaldım resmen bi atak yapmam lazım kaptanım ekmek benim için oksijen gibi bişey nefsimi köreltmek için guzel gibi ne bileyim 6 gün yapmaya çalışacam bakalım
Sonuna kadar hakeettiin amaavaaaaa ne yaramazlık yaptın kii
Merak ettımm simdii
68 kutlaması mııı
ben tam anlamıyla hamurişi için doğmusum diyebilirim kendimi kaybediyorum börek çörek olduğunnda pasta çikolata felan tüketmem zaten içimde hamurişi canavarı varBen de yufka ekmeğine dayanamıyorum.
O yuzden artık kocişim kendısıne somun alıyorrr
yufkaya bende bayılırım 4. gün bugün karatay da hiç ekmek hamur işi meyve yemedim ama öğleyin öz3el bi yemek vardı 1 bira ve 2-3 patates kızartması ile 2-3 kalamar yedim maalesef ama devamBen de yufka ekmeğine dayanamıyorum.
O yuzden artık kocişim kendısıne somun alıyorrr
karatay yapsana fatmacımben tam anlamıyla hamurişi için doğmusum diyebilirim kendimi kaybediyorum börek çörek olduğunnda pasta çikolata felan tüketmem zaten içimde hamurişi canavarı var
Teşekkür ederim kaptanım.muskam sen her türlü kaçamağı hakettin tatlım yazma bugün menünü eee 40 kg nun üstünde kg veripte kaçamak yapmamak olmaz
Evet bugün cozutukluk yaptım..aaaaa ne yaramazlık yaptın kii
Merak ettımm simdii
68 kutlaması mııı
ben tam anlamıyla hamurişi için doğmusum diyebilirim kendimi kaybediyorum börek çörek olduğunnda pasta çikolata felan tüketmem zaten içimde hamurişi canavarı var
Ögle pek etkilemez zaten sen yuruyorsun da erıtmıssındır sımddııyufkaya bende bayılırım 4. gün bugün karatay da hiç ekmek hamur işi meyve yemedim ama öğleyin öz3el bi yemek vardı 1 bira ve 2-3 patates kızartması ile 2-3 kalamar yedim maalesef ama devam
Patates ve kalamar azmış ama bira şişirmez umarım...yufkaya bende bayılırım 4. gün bugün karatay da hiç ekmek hamur işi meyve yemedim ama öğleyin öz3el bi yemek vardı 1 bira ve 2-3 patates kızartması ile 2-3 kalamar yedim maalesef ama devam
Bende hem tatlı çikolata hemde ekmek hamurişi canavarıyım..ben tam anlamıyla hamurişi için doğmusum diyebilirim kendimi kaybediyorum börek çörek olduğunnda pasta çikolata felan tüketmem zaten içimde hamurişi canavarı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?