Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaptanım yarın inşallah isveçe başlıyorum hedefim en az 2.5 kilo vermek inşallah haftaya derece bizde
canım isveç zararlı yaaa ama sende sıkıldın bu kilolardan hedefin 55 miyidi 50 mi?
senii çook ugrastırdımm hakkını helal ett
önemli değil tatlım bu hafta yüzümüzü kara çıkarmadın menülerin çok düzeldi 3 ay kg veremedin diye sana kızmıştım şimdi diyorum ki iyiki kızmışım bak maşallah ne güzel kg veriyorsun

birleştirilmesin bence

tamam kaptanım ben bu hata üzerime düşeni yapıcam
sevalim artık mazeret kalmadı tatlım haftaya derece bekliyom senden haberin olsun

kızlar takım kararı olarak perşembe kg bildirilsin yazdım
kollontai tatlım nerdesin kızdım sana ama merak da ediyom

Evet yaa sen kızmasaydın böyle olmazdı..
Ben devam ederdım yaramazlığaaa

ilk hedefim 55 ikinci hedefim 50 kaptancım bunaldım resmen bi atak yapmam lazım kaptanım ekmek benim için oksijen gibi bişey nefsimi köreltmek için guzel gibi ne bileyim 6 gün yapmaya çalışacam bakalım

ilk hedefim 55 ikinci hedefim 50 kaptancım bunaldım resmen bi atak yapmam lazım kaptanım ekmek benim için oksijen gibi bişey nefsimi köreltmek için guzel gibi ne bileyim 6 gün yapmaya çalışacam bakalım
Ben de yufka ekmeğine dayanamıyorum.
O yuzden artık kocişim kendısıne somun alıyorrr

ben tam anlamıyla hamurişi için doğmusum diyebilirim kendimi kaybediyorum börek çörek olduğunnda pasta çikolata felan tüketmem zaten içimde hamurişi canavarı var

yufkaya bende bayılırım 4. gün bugün karatay da hiç ekmek hamur işi meyve yemedim ama öğleyin öz3el bi yemek vardı 1 bira ve 2-3 patates kızartması ile 2-3 kalamar yedim maalesef ama devam
ben tam anlamıyla hamurişi için doğmusum diyebilirim kendimi kaybediyorum börek çörek olduğunnda pasta çikolata felan tüketmem zaten içimde hamurişi canavarı var
karatay yapsana fatmacım

Bende hem tatlı çikolata hemde ekmek hamurişi canavarıyım..
O yüzden sabahlarım hep ağır oluyor ya.. En az zararı o zaman veriyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…