- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #15.601
Tamam düşünüyorum CADIARZU ama aklıma hep muzur şeyler geliyor:kedi:
söyle o ceylana:roflol:
Pia cım spor yapman ne kadar harika . ve ben ne kadar çok imreniyorum . benim en büyük özürüm bu malesef okadar tembelimki totomu kaldırıpta iki egzersiz yapamıyorum . off off.
yediklerin gayet güzel görünmekte inşallah hep böyle devam bu arada olmak istediğin kilo kaç yani vermen gereken kilo ne kadar merak ettim
40 dk kardiyo yaptim ( en iyi yag yakiciymis)
20 dk karin egzersizleri
100 defada ip atladim
bi kahveyi hak ettiiiimmmmmm
ama önce bir bardak süt icicem
bazen bende oluyorum öyle...bazen aylarca birakmayip yaptigim oluyor bazen bir sene hic yapmiyorum..ama israrla dene ilk baslar zor oluyor sonra vucud istiyor sporu
bu cuma 62,600 geldim
olmak istedigim kilo 57 aslinda 55kaydirigubbakcemile3 boyum 164 pigmelerdenim yani bendekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ceylan reyhan ablacım herkese iyi akşamlar.reyhan ablacım geçmiş olsun akupunktura başlamışsın bel ağrısı çok kötü.siz kalorüfer yakmaya başlamışsınız bizim burda hala denize havuza giriliyor.tabi en çok girenlerde almanlar. millet nerde herkes dizilerinemi takıldı.bu günü iyi geçirdim yeme konusunda akşam 2 kaşık pilav ve yoğurt yedim abur cubur hiç bişey yoktu bugün günü böyle bitirirsem süper.
iyi aksamlar mersacigim. ya canim mersin sicaktir tabii cennet gibi bir yer oldugunu duyuyoruz cok sanslisiniz..
gün bitti diye düsün mersa baska sey yemek aklina gelmez dislerini fircala ve gün bitti diye sartlandir kendini bende cok zor basediyorum aksam kacamaklariyla
mersa bizde mersin anamura taşındık yeni..o nasıl sıcak öyle yaa..izne gittik balıkesire hırkalarla gezdik..burda yine efil efil oldukkaydirigubbakcemile3
sen merkezdemisin
evet canım ben merkezdeyim ama şehrin biraz dışındayım.sen çok uzaksın belki antalyaya daha yakın olabilirsin.ay nihayet benim memlekettende birisi çıktı.
Piacım asıl pigme benim bende 158 cm boy. ee malum kilonunda en fazla 58 olması gerek ama nerde.
ok annem cumartesi günü bakalım haftada kilo verme durumu nasıl olacak.
mersacım azcıkta olsa toparlanmana denetiminin iyi geçmesine çok sevindim .iide ne denetimi yahu bu
birdew canı sıkan bir konu yarından itibaren 3 gün öğleden sonra 5 kadar toplantım olacak ve ben okulda öğle yemeği yiyemeyeceğim dışarda yemek durumda kaldım ve ne yapacam nasıl kaçamaksız geçi,recem onun sıkıntısındayım şunada. yanımda hazırlasam götürsem bişiler mümkün değil yiyuebileceğim bir ortam yok. off
evet yollar çok kötü her yer uçurum .allah korusun 2 yıl önce antalyaya giderken bir kamyon beni çok kötü sıkıştırdı allahım korudu çok büyük bir kaza atlattık.arabayı kenara çektim ama direksiyona yapışmışım eşim arabadan çıkaramıyor sinir krizi geçirdim ağlamaktan gözlerim balon gibi oldu.ay allahım kimsye kaza bela vermesin.ama türkiyede en az kaza olan yol antalya yoluymuş hız yapamıyorsun viraj ve uçurumdan dolayı.ve daha dikkatli gidiyosun.yoksa yolları iyi olsa 1 günlüğüne yine gideriz antalyaya ay ne de güzel olur.ama yollar çok kötü dediğin gibi.evet mersine antalyadan daha uzağız..bide silifke yolu kötü..insan o yolu hiç göze alamıyor yaa..
şeker ceylanım hem bebe yapmaya çalışmak hemde gerisini sen düşün dersen benim aklım ancak bu kadar çalışır hhahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?