- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.081
BirazzzKıskandınmı?
Harika canmmkızlar bugün yürüyüşümü yaptım sabah tam 30 dkkilom 108,0 100 gramla 107 'yi göremedim yaaa dünden bugüne -300 ama listeye göre şimdilik -1,2
Ben hala kendıme gelemedım ne yeşil çayı betüş yaayeşil çay dedim kimsede ses çıkmadı huuuu içiliyo mu bakiim...
Canım bizim burada da bi yagıyor kı sormaKızlaaarrrr ben burda mahsur kaldım :) eve zor dönerim bugün artık, trafik felç olurEki Görüntüle 1731362
Ben hala kendıme gelemedım ne yeşil çayı betüş yaa
hımm iyi fikirkollontai çazgirlik yap uşte cik.
Sizin yuzunuzden hastanelik oldum de. Korkut adamı biraz.
dun cezana koydum artıyı tatlım bugun ki menuleri aksam yazarsınbenim artım nerde
canım 200 ipsiz ip atlama cezan var dunden kalan menuleride hergun aksam yazarsan iyi olur takip etmem zorlasıyoKızlar selam.dun biraz sıkıntılı bugündu netegiremedim.
Dünkü. Menü
Sabah yumurta zeytin domates
Öğle bir elmalı pasta
Aksam
Tarhana çorbası
bir demlik yeşil çay su 2 bardak
Bugün
sabah yine yumurta birdilim kaşar zeytin
Öğle yok
Aksam
Tavuk Göğsü
Su suan için bir bardak
Spora gidecegim 1 saat
neeeğğğyy 56 kilo muuuu muhatap bile almam de gettt :)))
Bende bakabilir miyim listeneKollontaicim sana daha fazla katilamazdim, hayatimiz boyunca surdurebilecegimiz beslenme duzenleri bulmamiz lazim kendimize. Protein cok zararli ama ote yandan ben karatay'in faydali olduguna inaniyorum ama sahsen benim icin o da surdurulebilir degil. Az az ama her seyden yiyeceksin o kadar; size benim diyetisyen listelerimi gonderiyim isterseniz?btlbetul
Ama bence diyetisyeninki kiloyu cok uzun vadede verdiriyor, oyle cabuk gitmiyor ama saglikli diyet beslenme duzeni sonucta.
Bugün ceza varmı ??hemen artı koydumafferin kız sana
ne ayııııp :)
sagol tatlımwuuuu tebrikler....
senin cezan yok bacım tebrik ederim :)Bugün ceza varmı ??
Atlayalım varsa
Canım menuler ıyıde su hiç olmamışKızlar selam.dun biraz sıkıntılı bugündu netegiremedim.
Dünkü. Menü
Sabah yumurta zeytin domates
Öğle bir elmalı pasta
Aksam
Tarhana çorbası
bir demlik yeşil çay su 2 bardak
Bugün
sabah yine yumurta birdilim kaşar zeytin
Öğle yok
Aksam
Tavuk Göğsü
Su suan için bir bardak
Spora gidecegim 1 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?