Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hile yapmayalım lütfen aç kalarak herkez kilo verir ben bir yıl aç gezdim 47 lere düştüm... sor bakalım sonra nooldu ööbek öbek saçlarım döküldü... kilolu hatun sevilir de keli kim napsın :))))

tatlım bana samimi fikrimi soruyosan ben hic bir diyet listesine inanmıyorum, bende eski dukancılardanım ama protein bi cacıga yaramadı aksine ülserimin sebebi oldu dikkatli beslenme yani aksam gec yeme, ekmek yiyosan tamtahıllı ye sabah ye, benim menulerimi goruyosun zaten, odul gunleri yap bi ogun ben tartı gununu odul gunu yapıyorum genelde cuma menu yazmam mesela sporda da yenisin bolgesel hareketler sisirir su toplar daha cok yuruyuse yonel bence cok daha saglıklı , nefsini koreltirsin arada bu kadar motivasyon kırıklıgı da yasamazsın, ayrıca istedigin kiloya geldigin zaman da beslenme duzenin oturmus olur ve korumanı saglar :)

Bir de spor yapmak onemli, spor derken kardiyo ozellikle. Yuruyus mesela en az 1 saat tempolu. Karatay ama fazlan cok degilse yavas verdiriyor bence, ama fazla ciddi fazla kilon varsa da hizli.

Kollontaicim sana daha fazla katilamazdim, hayatimiz boyunca surdurebilecegimiz beslenme duzenleri bulmamiz lazim kendimize. Protein cok zararli ama ote yandan ben karatay'in faydali olduguna inaniyorum ama sahsen benim icin o da surdurulebilir degil. Az az ama her seyden yiyeceksin o kadar; size benim diyetisyen listelerimi gonderiyim isterseniz? btlbetul

Ama bence diyetisyeninki kiloyu cok uzun vadede verdiriyor, oyle cabuk gitmiyor ama saglikli diyet beslenme duzeni sonucta.

sagol canım, ama hedef sadece vermek degil saglıklı vermek ve bi daha almamaksa yavas gitsin sporla gitsin diyorum ben, ac kalmayı bıraktım artık, mutlaka ara ogun yapıyorum ben, onemli olan verdigini korumak biraz da

sagol canım, ama hedef sadece vermek degil saglıklı vermek ve bi daha almamaksa yavas gitsin sporla gitsin diyorum ben, ac kalmayı bıraktım artık, mutlaka ara ogun yapıyorum ben, onemli olan verdigini korumak biraz da

bence de akisina birakip rahat olmak ve vucudu hirpalamamak gerek. Ben de diyetten ziyade spor ve saglikli yasam tarzi taraftariyim.

Ya canim aksamlari ne yiyorsun? Farkindaysan karatay abla aksamlari sadece az bir balik ve salata yedirtir sadece. Fazlasini yersen bir manasi olmaz diye dusunuyorum.

24 gün her gün ne yedim ne içtim ne spor yaptım üşenmedim excele yazdım... akşamları genellikle salata balık tavuğu bile çok az yedim vücuttan zor atıldığı için.....

kaçamak bile isteye yapmıyorum.... çünkü o krizler bir geliyor tutarsam kendimi 15 dk sonra canım artık istemiyor bile... bunu yakaladım.... o yüzden o 15 dakka başka şeylerle oyalanıp mevzuyu değiştiriyorum beynimde.....

Bir de spor yapmak onemli, spor derken kardiyo ozellikle. Yuruyus mesela en az 1 saat tempolu. Karatay ama fazlan cok degilse yavas verdiriyor bence, ama fazla ciddi fazla kilon varsa da hizli.

kardiyo yapmalı evet ama yürüyüş yapınca illa eksi görüyorum yaaa ve menü de balık varsa ertesi gün kesinlikle eksi çıkıyorum ....

bu arada dunku acil olma sebebim shake oldu arkadaslar, kimseye önermiyorum hic bir sekilde, hatta bence uzak durun

geçmiş olsuuun :) yavrum seninde miden sakat bilmediğin şeyleri deneme....

oluur göndeer özelden mailimi atayım :)

Tatlım yağını fazla kaciriyosun acaba?
Bide bazı insan ara öğün yapınca iyi veriyor.
Bi denesenmi?

ara öğün yok ıı ıhhh 68 olana kadar karatayda inat ettim.... yağ seven bi insan bile değilim karatay kullan diyor diye kullanıyorum genelde yumurta mı bile haşlama yapıyorum... ben kurallara çok sadığım.... acaba acele mi ediyorum.....

bir de uyku düzenim çok bozuk bunun etkisi olabirli mi acep...

Olabilir düzenli uyku çok önemli kilo vermede.

canım dedigim gibi ben savunmuyorum bu listeleri, vucudun ekmege bile ihtiyacı var, ama sen direncem diyosan biraz daha diren, olmadı sana biz bi prıgram hazırlarız yaaaaa ayıp ettin sagolasın gecmis llsun dileklerin icin, bi daha tovbe denemem
Geri ver bari bugün. En azından dene.
arıycam az sonra muskam umarım alırlar az para degil valla almazlarsa da canım sagolsun cope atıcam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…