- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.061
Elimden geldigince takilacagim ama bu ara cidden yogun bir donem is, egitimler, okul falan pek zamanim olmuyor. Bir de ben bunaldim biraz muskacim ya, mesela siz kilo veiyorsunuz evet ama ben ancak ac gezersem verebiliyorum ve yoruyor bu beni; bir de bence insan +3 -3 sislik durumuna gore degisebiliyor ve ben gram sayiyorum burada. Benim de hayalim 52-55 arasinda seyretmek ama herhalde fazlaligim olmadigi icin gitmiyor. Diyorum ya yaza kadar devam edecegim ama hala boyle olursa bunu kabul edecegim bu sekilde. Hayat kalitem ciddi dusuyor, mesela dun gece yemek yememistim; sabah kosarken cidden zorlandim. Biraz diyet dusunmek istemiyorum belki o zaman gider.
tatlım bana samimi fikrimi soruyosan ben hic bir diyet listesine inanmıyorum, bende eski dukancılardanım ama protein bi cacıga yaramadı aksine ülserimin sebebi oldukızlar karatayda 24. günüm.... 24 gündür aburcubur yemedim meyve de yemedim ama durum bu... gerçekten tatlıya bağlı olduğuna emin miyiz bu kilonun?
ben az yiyerekte bu kiloya inebiliyorum..... o zaman bitter felam yiyiyordum yani... inannın canımın istediğinden yazmıyorum kafama takıldığından yazıyorum.... kaçamak modunda değilim :)
neyi yanlış yapıyorum acaba... . karatayı bulun bana :)))
kızlar karatayda 24. günüm.... 24 gündür aburcubur yemedim meyve de yemedim ama durum bu... gerçekten tatlıya bağlı olduğuna emin miyiz bu kilonun?
ben az yiyerekte bu kiloya inebiliyorum..... o zaman bitter felam yiyiyordum yani... inannın canımın istediğinden yazmıyorum kafama takıldığından yazıyorum.... kaçamak modunda değilim :)
neyi yanlış yapıyorum acaba... . karatayı bulun bana :)))
tatlım bana samimi fikrimi soruyosan ben hic bir diyet listesine inanmıyorum, bende eski dukancılardanım ama protein bi cacıga yaramadı aksine ülserimin sebebi oldudikkatli beslenme yani aksam gec yeme, ekmek yiyosan tamtahıllı ye sabah ye, benim menulerimi goruyosun zaten, odul gunleri yap bi ogun ben tartı gununu odul gunu yapıyorum genelde cuma menu yazmam mesela sporda da yenisin bolgesel hareketler sisirir su toplar daha cok yuruyuse yonel bence cok daha saglıklı , nefsini koreltirsin arada bu kadar motivasyon kırıklıgı da yasamazsın, ayrıca istedigin kiloya geldigin zaman da beslenme duzenin oturmus olur ve korumanı saglar :)
:) gülüm gökte kar görülünce daha yere inmeden trafik birbirine giriyo burda, bakalım işim bitip de yola çıkınca görcez durumu :))daha dur ayol yeni başlamış :)
sagol canım, ama hedef sadece vermek degil saglıklı vermek ve bi daha almamaksa yavas gitsin sporla gitsin diyorum ben, ac kalmayı bıraktım artık, mutlaka ara ogun yapıyorum ben, onemli olan verdigini korumak biraz daKollontaicim sana daha fazla katilamazdim, hayatimiz boyunca surdurebilecegimiz beslenme duzenleri bulmamiz lazim kendimize. Protein cok zararli ama ote yandan ben karatay'in faydali olduguna inaniyorum ama sahsen benim icin o da surdurulebilir degil. Az az ama her seyden yiyeceksin o kadar; size benim diyetisyen listelerimi gonderiyim isterseniz?btlbetul
Ama bence diyetisyeninki kiloyu cok uzun vadede verdiriyor, oyle cabuk gitmiyor ama saglikli diyet beslenme duzeni sonucta.
ah canım ya 4 ay oldu istanbuldan tasınalı dunyanın en huzurlu insanı oldum, orda yaprak sallansa trafik kilit:)
:) gülüm gökte kar görülünce daha yere inmeden trafik birbirine giriyo burda, bakalım işim bitip de yola çıkınca görcez durumu :))
sagol canım, ama hedef sadece vermek degil saglıklı vermek ve bi daha almamaksa yavas gitsin sporla gitsin diyorum ben, ac kalmayı bıraktım artık, mutlaka ara ogun yapıyorum ben, onemli olan verdigini korumak biraz da
Ya canim aksamlari ne yiyorsun? Farkindaysan karatay abla aksamlari sadece az bir balik ve salata yedirtir sadece. Fazlasini yersen bir manasi olmaz diye dusunuyorum.
tatlım bana samimi fikrimi soruyosan ben hic bir diyet listesine inanmıyorum, bende eski dukancılardanım ama protein bi cacıga yaramadı aksine ülserimin sebebi oldudikkatli beslenme yani aksam gec yeme, ekmek yiyosan tamtahıllı ye sabah ye, benim menulerimi goruyosun zaten, odul gunleri yap bi ogun ben tartı gununu odul gunu yapıyorum genelde cuma menu yazmam mesela sporda da yenisin bolgesel hareketler sisirir su toplar daha cok yuruyuse yonel bence cok daha saglıklı , nefsini koreltirsin arada bu kadar motivasyon kırıklıgı da yasamazsın, ayrıca istedigin kiloya geldigin zaman da beslenme duzenin oturmus olur ve korumanı saglar :)
Bir de spor yapmak onemli, spor derken kardiyo ozellikle. Yuruyus mesela en az 1 saat tempolu. Karatay ama fazlan cok degilse yavas verdiriyor bence, ama fazla ciddi fazla kilon varsa da hizli.
bu arada dunku acil olma sebebim shake oldu arkadaslar, kimseye önermiyorum hic bir sekilde, hatta bence uzak durun
Geri ver bari bugün. En azından dene.bu arada dunku acil olma sebebim shake oldu arkadaslar, kimseye önermiyorum hic bir sekilde, hatta bence uzak durun
Kollontaicim sana daha fazla katilamazdim, hayatimiz boyunca surdurebilecegimiz beslenme duzenleri bulmamiz lazim kendimize. Protein cok zararli ama ote yandan ben karatay'in faydali olduguna inaniyorum ama sahsen benim icin o da surdurulebilir degil. Az az ama her seyden yiyeceksin o kadar; size benim diyetisyen listelerimi gonderiyim isterseniz?btlbetul
Ama bence diyetisyeninki kiloyu cok uzun vadede verdiriyor, oyle cabuk gitmiyor ama saglikli diyet beslenme duzeni sonucta.
Tatlım yağını fazla kaciriyosun acaba?
Bide bazı insan ara öğün yapınca iyi veriyor.
Bi denesenmi?
Olabilir düzenli uyku çok önemli kilo vermede.ara öğün yok ıı ıhhh 68 olana kadar karatayda inat ettim.... yağ seven bi insan bile değilim karatay kullan diyor diye kullanıyorum genelde yumurta mı bile haşlama yapıyorum... ben kurallara çok sadığım.... acaba acele mi ediyorum.....
bir de uyku düzenim çok bozuk bunun etkisi olabirli mi acep...
canım dedigim gibi ben savunmuyorum bu listeleri, vucudun ekmege bile ihtiyacı var, ama sen direncem diyosan biraz daha diren, olmadı sana biz bi prıgram hazırlarız yaaaaa ayıp ettin24 gün her gün ne yedim ne içtim ne spor yaptım üşenmedim excele yazdım... akşamları genellikle salata balık tavuğu bile çok az yedim vücuttan zor atıldığı için.....
kaçamak bile isteye yapmıyorum.... çünkü o krizler bir geliyor tutarsam kendimi 15 dk sonra canım artık istemiyor bile... bunu yakaladım.... o yüzden o 15 dakka başka şeylerle oyalanıp mevzuyu değiştiriyorum beynimde.....
kardiyo yapmalı evet ama yürüyüş yapınca illa eksi görüyorum yaaa ve menü de balık varsa ertesi gün kesinlikle eksi çıkıyorum ....
geçmiş olsuuun :) yavrum seninde miden sakat bilmediğin şeyleri deneme....
arıycam az sonra muskam umarım alırlar az para degil vallaGeri ver bari bugün. En azından dene.
Atladım kollantai :))hadi bakalım 200 de cezan var onu da atla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?