Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben yürüyemezken sen koşuyor musun maşallah :)) sen fazla kalmazsın zaten burlarda zannımca .... koşabiliyosan yani.. koşmak nasıl bir şeydi :))

ben yürüyemezken sen koşuyor musun maşallah :)) sen fazla kalmazsın zaten burlarda zannımca .... koşabiliyosan yani.. koşmak nasıl bir şeydi :))

Ya ben baya fitlestim bu ara ama hep kosuyordum, hicbir zaman cok kilo almadim hep normal sinirlardaydim; burasi sayesinde vermistim ama simdi izinde birazini almisim.

Ben kalirim ya seviyorum burayi :) Ama sanirim mezuniyet hayal biraz bana neyse bakalim deneyecegim yine de :)

Hepimiz için güzel bir yıl olsun canım.
Aman o 56 kilo sadece bizi gıcık etmek için burada.

sen bile hayal diyosan ben gidip köprüden felam atliim.... sen koşmaya başla bence şimdi terliklerimizle kovalıcez seni bak :)

Hepimiz için güzel bir yıl olsun canım.

Aman o 56 kilo sadece bizi gıcık etmek için burada.

muskacim korkarim artik 56 degilim 59-60 seyrediyorum bu ara ben de anlamadim olculerim azaldi ama kilom artti sanirim kas oldu ya da bilmiyorum ya

simdi tekrar listeye girmek icin bogazi kesecegim mecburen yeni yilda insallah :)
haftada 0.5 versem keske yeter bana.

ahaha ondan degil hedefimi 52 koymusum da ben vakti zamaninda ac gezerek 56.8'i gormustum en son, gitmiyor benden dahasi da malesef.

de gett bacım yaaa :))) hafif sikletsin sen ben ağar sikletim üflesem uççek ayol :))

hep derler zaten kilo azaldıkça daha zor gider diye öyle olmuş senin demek ki... böyle diyolarsa benim fazla kilom niye gitmiyo acep... bu teze de inansak mı bilemedim :)

Kız 60lara biz gelecektik sen degil..

Sen yeni yılda burada takıl bence. Uzak kalmak yaramıyor.

Elimden geldigince takilacagim ama bu ara cidden yogun bir donem is, egitimler, okul falan pek zamanim olmuyor. Bir de ben bunaldim biraz muskacim ya, mesela siz kilo veiyorsunuz evet ama ben ancak ac gezersem verebiliyorum ve yoruyor bu beni; bir de bence insan +3 -3 sislik durumuna gore degisebiliyor ve ben gram sayiyorum burada. Benim de hayalim 52-55 arasinda seyretmek ama herhalde fazlaligim olmadigi icin gitmiyor. Diyorum ya yaza kadar devam edecegim ama hala boyle olursa bunu kabul edecegim bu sekilde. Hayat kalitem ciddi dusuyor, mesela dun gece yemek yememistim; sabah kosarken cidden zorlandim. Biraz diyet dusunmek istemiyorum belki o zaman gider.

Aman diyeyim gülüm şekerin falan düşer yapma bunu kendine. Hem diyosun bak tartı fazla olsa da inceldim diye kas yapmissin demekki.

kızlar karatayda 24. günüm.... 24 gündür aburcubur yemedim meyve de yemedim ama durum bu... gerçekten tatlıya bağlı olduğuna emin miyiz bu kilonun?

ben az yiyerekte bu kiloya inebiliyorum..... o zaman bitter felam yiyiyordum yani... inannın canımın istediğinden yazmıyorum kafama takıldığından yazıyorum.... kaçamak modunda değilim :)

neyi yanlış yapıyorum acaba... . karatayı bulun bana :)))

Geçmiş olsun fıstığım..
sagol muskam
Günaydın Kadınlar Kulübünün en güzel takımının en güzel hatunlarııııııı

Ama canım ben şimdi okudum cezayı yeni gördüm. Akşam yapsam olar mı
tatlım yapacagına soz veriyosan seni yaptı kabul edip artı koyayım :)

ay sabah sabah kız ne guldum yaa :)

Tatlım yağını fazla kaciriyosun acaba?
Bide bazı insan ara öğün yapınca iyi veriyor.
Bi denesenmi?

Ya canim aksamlari ne yiyorsun? Farkindaysan karatay abla aksamlari sadece az bir balik ve salata yedirtir sadece. Fazlasini yersen bir manasi olmaz diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…