- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.141
eveeet bugun ki cezaları yazıyorum, yarın ki kilo bildirimiyle beraber herkes yapıp yapmadıgını yazsın ! dun ki cezalrı yapmayanların cezasını bugunkiyle toplayarak ekliyorum :)
candy_candy 100
shoji 500
topraks 500
dysania 350
@fatmaaskin1 800
hedef38beden 500
E ermus 650
kollontai 50
toplight 800
Vildan80 50
optum sizi
Dukan yapıyorum 3 gün bu 1. Günüm salata eklememem lazım. Salatayı çok seviyorum ama yememeliyimCanım menuler ıyıde su hiç olmamış
Bari bugun 1.5 yap
Hem aksam tavugun yanına salata da eklersen hazmı kolaylaştırır.
Kollantai duymasın.Aman yarın ye bitane. Yeni yılıdami kutlayamicaz diyetteyiz diye yahu?
Bi günlüğüne yicem ben.Kaç (+) gelirse gelsin.
O zamn yesek daha iyi yaniiiyiyince de kilo verimi duruyo dicem ama yemiyoz gene duruyo :)))
Yarın nasıl dukan yapcan yaaa..Dukan yapıyorum 3 gün bu 1. Günüm salata eklememem lazım. Salatayı çok seviyorum ama yememeliyim
Çok mantıklı canmmAy durursa dursun betüş ya senede bir gün tek öğün değil uç öğün izlediğim şeyleri yicem.
İster artsın ister dursun.
Benimki de can yahu istiyor.
Cumaya kadar veririm artimi nasıl olsa..
Böylece kaptanda kizamaz
Ben de light kola icicem. Bozmam her yeni yıla sisko giriyorum. 2016 oldu yine aynı yemiycem.cokkk zor olacakAman yarın ye bitane. Yeni yılıdami kutlayamicaz diyetteyiz diye yahu?
Bi günlüğüne yicem ben.Kaç (+) gelirse gelsin.
Kolaygelsiinnnkızlar evin temizligi ancak bitti, leslie yapmam lazım daha kactım ben :)
Kilo aynı canım başka çare kalmadı tek Dukan hareket ettiriyor benim yağları öyle yerlesmisler ki gitmem burası çok rahat diyorlar:)Yarın nasıl dukan yapcan yaaa..
Ben yapamam valla..
Onlarda cezalarını biriktirmeseler diiikız sen öldürcen mi insanları 800 ne :)))
Hımm anladım canmDukan yapıyorum 3 gün bu 1. Günüm salata eklememem lazım. Salatayı çok seviyorum ama yememeliyim
Rahatları bozacan yaniiKilo aynı canım başka çare kalmadı tek Dukan hareket ettiriyor benim yağları öyle yerlesmisler ki gitmem burası çok rahat diyorlar:)
Bassın fazladan 2-3 saat yrürüm..Kollantai duymasın.
Yakar çıranı
Basar eksilerii
Çok mantıklı canmm
Sonuçta 9 ay yememişşin 1 gunu fazlasıyla hakettıınn
Helal valla ne diyeyim.Ben de light kola icicem. Bozmam her yeni yıla sisko giriyorum. 2016 oldu yine aynı yemiycem.cokkk zor olacak
Canlarına okuyacagim bitti son günlerini yasiyorlar. Kendimle olan sıkıntım hep kilo hep mutsuzum.Rahatları bozacan yanii
Kötü düşünme hemen, ayaklarını üşütmüşte olabilirsin.Canlarına okuyacagim bitti son günlerini yasiyorlar. Kendimle olan sıkıntım hep kilo hep mutsuzum.
Kızlar birde benim sürekli midem bulanıyor blumia olmaktan korkuyorum.
Canlarına okuyacagim bitti son günlerini yasiyorlar. Kendimle olan sıkıntım hep kilo hep mutsuzum.
Kızlar birde benim sürekli midem bulanıyor blumia olmaktan korkuyorum.
Anaaa ben niye ceza aldımkiiieveeet bugun ki cezaları yazıyorum, yarın ki kilo bildirimiyle beraber herkes yapıp yapmadıgını yazsın ! dun ki cezalrı yapmayanların cezasını bugunkiyle toplayarak ekliyorum :)
candy_candy 100
shoji 500
topraks 500
dysania 350
@fatmaaskin1 800
hedef38beden 500
E ermus 650
kollontai 50
toplight 800
Vildan80 50
optum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?