- 23 Eylül 2013
- 2.277
- 3.315
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #157.161
Ya spor yoktur menüdeAnaaa ben niye ceza aldımkiii
Canım ya.. Af ne demek sen hayatını yoluna koy bir an önce önemli olan o.Arkadaşlar menü giremiyorum, mesajda atamıyorum ama gerçekten çok zor durumdayım biliyosunuz 3 bebeğim var biri iyleşiyo biri hasta sırayla hiç bitmedi bu sene,iş yerinde yanlızım yıl sonu çok yoğun zaten kendi hastalığımda bi türlü geçmiyor canım sıkkın moralim bozuk hiç bişeye yetişemiyorum,bu sıralar biraz affınıza sığınıyorum
Dün yarım saat eliptik yaptım pek cıss ta yoktu menümde ama genede yaptım cezamaı:) 50 ipsiz ip atlama :) çok zevkliymişYa spor yoktur menüde
yada cıss yemişsindir..
biriktirmeyin arkaasım :)kız sen öldürcen mi insanları 800 ne :)))
menunde cıss varmıs tatlım listem oyle soyluyor :) elmalı kek senib menude miydi?Anaaa ben niye ceza aldımkiii
Yok canım bende değildi olsun yaptım ben genede:)biriktirmeyin arkaasım :)
menunde cıss varmıs tatlım listem oyle soyluyor :) elmalı kek senib menude miydi?
Yok canım bende değildi olsun yaptım ben genede:)
Allah korusun canm üşütmüş te olabilirsinnCanlarına okuyacagim bitti son günlerini yasiyorlar. Kendimle olan sıkıntım hep kilo hep mutsuzum.
Kızlar birde benim sürekli midem bulanıyor blumia olmaktan korkuyorum.
Canım sanırım hamburger yemiştin o yuzden almış olabılırsinAnaaa ben niye ceza aldımkiii
Allah kolaylık versın canmArkadaşlar menü giremiyorum, mesajda atamıyorum ama gerçekten çok zor durumdayım biliyosunuz 3 bebeğim var biri iyleşiyo biri hasta sırayla hiç bitmedi bu sene,iş yerinde yanlızım yıl sonu çok yoğun zaten kendi hastalığımda bi türlü geçmiyor canım sıkkın moralim bozuk hiç bişeye yetişemiyorum,bu sıralar biraz affınıza sığınıyorum
Sandviç yemiştimmm ondanmııCanım sanırım hamburger yemiştin o yuzden almış olabılırsin
Evet olabılırrSandviç yemiştimmm ondanmıı
Canım ekmeği aksam yemeseymişsim menu harıkaymış ama ekmek ısı bıraz bozmuş.Menümüde yazayım
Kahvaltı iki dilim kepekli ekmek
Bir kk peynir 5zeytin domates salatalık bir kupa yeşilçay
Öğle bir kase yoğurt içine bir elma ve tarçınla
Akşam kıyma kavurma iki dilim ekmek salata
Su 2 litre
Yürüyüş 1 saat
Ama tabi su ve spor da cok ıyıMenümüde yazayım
Su 2 litre
Yürüyüş 1 saat
Canım ekmeği sabah yesen daha iyi olur gerisi süper...Menümüde yazayım
Su 2 litre
Yürüyüş 1 saat
Muska alıntılama nasıl oluyor?Canım ekmeği sabah yesen daha iyi olur gerisi süper...
yani etiketlemeMuska alıntılama nasıl oluyor?
Hala ögrenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?