Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aaa anladimmm sanki dediklerinizi duydum havasindaaa....
keske" söäylediklerimi anladiginiz cok iyi oldu gerekeni yaparsiniz" tarzinda bisey deseydiniz :uhm:

haklisin belkide en son anda kapidan yari ciktigim anda söylendigi icin gereken tepkiyi veremedigimede kizdim. neyse ya olan oldu sonradan geri dönmeyi falan düsündüm ama yapmadim . baska berbere giderim artik ama buda yenilgiyi yada hata bendeymis gibi hatami kabul etmis gibi olacak. yani tekrar oraya gidecek yüzüm kalmamis gibi.. offffff ya
bacak kadar kiz koca günümün icine etti ya kendime kiziyorum sadece..

iyi geceler demeden yatmak istemedim...

piacım nefis şeyler yapmışsın ellerine kollarına sağlık şekerciğim bayıldım aperim tısss sana :)

reyhan ablam hiç üzülmene değmiş mi allahaşkına yaaa, o onların terbiyesizliği ama bende olsam o an takılırdım tam aklımdakileri söyleyemedim diye amannn boşver ablacım ya onlarda bir an konuşurlar yarın unuturlar gitmezsin olur biter ne yenilgisi olacak hiç düşünme bile onlarda düşünmezler.. hem bak memnunda kalmadın bir dahakine yine aynı olabilir sen başka kuaför bul kendine güzel ablam kokoş ablam benim :)

ben fena yemedim bugün 2 dilim ekmekle kahvaltı yaptım bir yumurta yedim peynir filan abartmadım öğlen sosis salçalamıştım çocuklara böyle sandviç yaptım bende yedim ama ketçap mayonez kullanmadan ... aralarda bir sade birde probiyotik yoğurt yedim biri 100 gr biri 200 gr başka ne yedim hımm bir avuş beyaz leblebi yedim mandalina yedim akşam yemeği yemedim...

bu leblebiyide yıllar önce diyetisyen vermişti acıkınca bir avuş beyaz leblebi diye çok iyi oluyor hem su içiriyor hem tok tutuyor... benim raporumda böyle... hepinize huzurlu geceler...

arkaaslar benıde gruba kabulettıgınız ıcın tesekkue ederım sımdı mesajlarımda gordum cumadan cumaya mı tartılıyoruz özel yaptıgınız bırsey varmı bılgılendırırsenız cok sevınırım

Son düzenleme:
Günaydın canlarım keyifli pazarlat olsun işallah..

yasminciğim hoşgeldin canım geç kalmış sayılmazsın :) kimseye şu saatte şu gün gireceksin diyede şart koşmayız sadece istediğimiz geleildiğin müddetçe burada güzel paylaşım yapman yani geldiğinde burada kimse olup olmadığına bakmaksızın yazabilirsin biz öyle yapıyoruz geçmiş mesajlara göz atıp yazılanlara cevap verirsen çok daha güzel paylaşımlarımız olacaktır.... hayırlı olsun canım...

cuma günleri saat 12 civarı kilo bildirimlerini bitirmeye çalışıyoruz çünkü işim olsada o gün bekliyorum kilolar bildirilsin bende hesaplamayı yapayım diye geç kalanı yazmıyorum 2 hafta üst üste kilo bildirimi yapmazsanda takımdan çıkartılıyorsun çünkü kuralları en fazla ciddiye alan takımlardan biriyiz buna dikkat ederiz canım.. sen şu günden itibaren 2 hafta deneme süresinde olacaksın çünkü gelen ir kaç kez yazıyor sonra ortadan kayboluyor mesela yeni sayılabilecek arkadaşlarımız var ohcanimadeysin ve twety kendini yalnız hissetmemen içi yazdım yeni kişiler var diye çünkü nede olsa takımın diğer üyeleri uzun zamandır birbirini tanıyor ve yakın paylaşımımız yeni arkadaşlarımızın kenini dışlanmış hissetmesine sebep olabiliyor..

sormak istediğin bir şeyler varsa sorabilirsin kim gelirse cevaplayacaktır..kendinide tanıtırsan memnun oluruz..
ben 3 kız annesiyim eskişehirdeyim çalışmıyorum kedi köpek hayvana dair ne varsa severim el işlerine çok düşkünüm bir çok paylaşımım bu yönde olabilir umarım rahatsız olmazsın..

reyhan ablam senin bulgur pilavı sabah aklıma takılı ay çokmu yediydi acaba diye :)) şimdi ona baktım vallaha :)) mercimek yetermiş ablam bari bugün dikkat et nolur haftasonları kaçırıyoruz herkes evde diye...

günaydinnnnnnn
kallisim cok haklisin baska berber bulurum dün cok takildim ama sonra vazgectim o kadar cesareti vardiysa yüzüme söyleseydi sikayetlerimi onaylamadigini. hem biri sikayet ediyorsa üzerine gidip sorulmaliydi neden rahatsiz oldugunu. dogru diyorsun degmez..lmaz:
evet kallisim bütün haftada bir gr diyetimi bozmasam haftasonu kabusum oluyor. bütün cocuklar bende sofraya oturuluyor az yesem hastamisin? sundan almasam begenmedinmi? hic oturmasam aaaaa sen yemezsen bizde yemeyiz.. yani ben cocuk degilim ne istedigimi biliyorum beni rahat biraksalar. cok iyi niyetle benimle ilgileniyorlar ama kendimi tutmakta zaten zorlaniyorum anliyacagin hftasonlarini kazasiz gecirirsem ertesi hafta mutlaka kilo veriyorum.. mercimek ve bulgur ayni ögünde olmamaliydi biliyorum. ama öyle denk geldi iste.. haftaya dikkat ederim kallisim.a.s.

Fiyatı: 40 Görüntülemeler puana (0 puana sahipsiniz)

kallisim benim 42 puanim var niye böyle yaziyor birsey almak isteyince?
ay ben alisveris edemezsem catlarim :))

iyi pazarlarrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

eskiden daha agirseyler yapardim..begendigine sevindimyerimseniben
ayrica mönün nefismis bence:lepi: leblebiyi bende okumustum en son ki diyet maceramda almistim... aklima getirdin yarin gidip aliyim.. ama ben arastirmius ve beyaz degilde tuzsuz sari leblebide karar kilmistimCADIARZU

h.g. yasmisnna.s.
daha once tecrübe edindigin diyetler varsa yazabilirsin? nasil bi program uygulamayi dusunuyosun narin bedenine?iskenceye hazir mi?
mesela ben bugun 5 ögün diyetine basladim.. saniyorum yarin bikac arkadasimiz daha basliycak..bijo ve cok düsünür kallistekaydirigubbakcemile3

aa aaa bu hatun ne kadar iyi böyle ya

Fiyatı: 40 Görüntülemeler puana (0 puana sahipsiniz)

kallisim benim 42 puanim var niye böyle yaziyor birsey almak isteyince?
ay ben alisveris edemezsem catlarim :))

iyi pazarlar reyhan abla, bende hic bilmiyorum bu konuyu..aliyosunuz sonra? gercegi gelmesse elime istemem:umursamaz: kazen beye söyleyelim postalasin:1closedeyes:
ayrica bence cocuklariniza anlatin.. butun bir hafta diyet yapiyorum cocuklar yardimci olun fln diye söyleyebilirsiniz... ahhh benim annem diyet yapmak istesee keskeee

PIA CIM HOSBULDUK 5 ogun dıyetı nasıl uygulanıyor bılmıyorum daha once ara kılo verdım ama hepsı kendı yontemlerımle bırdefa 75 kılodan 64 de dustum az yıyerek haftada 1 kıllo verıyordum sonra dogum yaptım bu hale geldım bebegım 6 ayına gırecek artık sıkı bır dıyet uygulamak ıstıyorum sutum ıyı bolbol sıvı alıyorum dıyetın etkıleyecegını sanmıyorum sızce nasıl bır dıyet uygulayım ısvec dıyetını bıle dusunuyorum cunku canım sıkılıyor. dıyet kocluguna takım ruhuna ıhtıyacım var DESDEKLERINIZI BEKLIYORUM

selam kızlar hepinize iyi pazarlar.yürüyüşümü yaptım ama pazar olduğu için eşim evde en ağır yemeklerin olduğu gün bu gün ipin yine accık kaçtı ama yakalrım nasıl olsa.pia ne güzel şeyler yapmışsın tahminim hepsi çok sabır isteyen işler demekki çok sabırlı bir hanımsın ellerine sağlık.yasmin canım sende hoş geldin.

ya 5 ögün diyetini burda bir arkadasta görmustum
söyledi
1. Gün : 5 adet haşlanmış yumurta (tuz, biber, baharat, limon kullanılabilir)
2. Gün : 5 adet meyve ( 5 adet elma, porsiyona göre ayarlanmış kiraz,karpuz vs.)
3. Gün : 5 adet haşlanmış patates (tuz, biber, baharat serbest)
4. Gün : 5 kase (çorba kasesi) yoğurt
5. Gün : 5 bardak süt

ama ben henuz hic denemedim ..bugun basladim dedim ama mafoldumben cocuklarimin tatili vardi hic beraber olamadik benim sinavlarim onlarin dersleri bugun beraber disari cikicakmisiz esim aradi az önce.. esimde sali gunu istanbula gidiyor ... esimle gidicek olan beylerin hanimlarida ne olurrr bu hafta yapmaaa diyorlar..
simdi disari ciksak en azindan bi salata yerim fln ama listeli diyet yapinca uymak gerekiyor... yumurtalarimi bile kaynatmistim bugun icin ..
bakalim belki haftaya erteleyebilirim ben bu listeyi... diyeti degil !:lepi:

tsk ederim mersa canim .. aslinda hic sabirli bi hatun degilim hiiiicccc
sadece hirs belki

canlarım selamlar..

reyhan ablacım bak alışveriş için markete git :)))) bir değilde bir kaç çeşit şeye bak çünkü bazı şeylerde benimde puanım sıfır gözüküyor bazılarında çok fazla.. mesela örnek getireyim..
mesela bu benim puanım sürekli mesajlara bakınıyorum ya görüntüleme denilen o sanırım bu yüzden fazla..
Fiyatı: 40 Görüntülemeler puana (1,749 puana sahipsiniz)

alttakide etiket düzenelemerinden aldığım puan sanırım bak daha az yukarıdakine göre
Fiyatı: 20 Etiketler puana (461 puana sahipsiniz)

ruj almaya kalkınca alamıyorum mesela alttaki gibi
Fiyatı: 20 vBulletin Blog puana (0 puana sahipsiniz)

dediğim gibi bazı şeyler bendede sıfır sen bir kaç ürün bak ablacım mesela çay bak kahve simit bak bakalım onlardadamı puanın sıfır...

bijocum senle şu diyeti yapmayı düşünmüyor değilim yarından itibaren :) ama bugünüm düşünmekle geçecek gibi bakalım..

kallisim valla süper olur birbirimizin dilinden anlarız 5 gün beraber sürünürüz :roflol: ben yumurtaları aldım bile bugün kaydirigubbakcemile3

ben bugün yine abartili bir kahvalti ettim ama sonra rada hicbirsey yemedim.. yarim saat önce 3 kasik taze fasulye ve yarim dilim ekmekle bol salata yedim. bici yaptim saclarimi yaptim yok hicde fena olmamis kolay sekle girdiler.. tirnaklarimi yapiyorum simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…