- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #16.061
yasmin hosgeldin canim insallah hayirli olur..a.s.
canim bu 46 nedir? mardinmi yoksa yasmi?
bijom hadi başlayalım o zaman :lepi: ama sütmü vardı bir günde o gün süt değil çorba içerim ben ne olursa olsun kafamçokkarıştı süt benim zorunlu değil keyfi içeceğimdir kendisinden bu şekilde soğumak istemem doğrusukaydirigubbakcemile3
kallisim valla süper olur birbirimizin dilinden anlarız 5 gün beraber sürünürüz :roflol: ben yumurtaları aldım bile bugün kaydirigubbakcemile3
ablam ya az yeme bak öyle hiç bişey yemedim filan deme sonra hasta olursun alimallahben bugün yine abartili bir kahvalti ettim ama sonra rada hicbirsey yemedim.. yarim saat önce 3 kasik taze fasulye ve yarim dilim ekmekle bol salata yedim. bici yaptim saclarimi yaptim yok hicde fena olmamis kolay sekle girdiler.. tirnaklarimi yapiyorum simdi.
evlendıgımde 57 kıloydum dogumlar benı buhale getırdı arasıra kılo verdım
merhaba arkadaşlarım, döndüm adanadan,evimdeyim...
ilk kez gittim adanaya,ne kadar sıcaktı ya,yanıma da ince birşey almadım,unuttum tabii... yandım yandım.. güzel bir şehir ve kalabalık,kocaman..zaten 1 saat bakınabildim,çok yoğundum...
bu gece geçmişi okusam bile cevap yazamayabilirim,yarına artık...
bu arada adanaya gitmişken kebap yemeden olmazdı değil mi :) yedim ama pidesinden çok az yedim,1 dilim ekmekle kebap yemiş oldum yani.bir daha adanaya ne zaman giderim kimbilir...
hepinizi özledim,neler yapıyorsunuz bir okuyayım bakalım...
reyhan ablam seni görüyorum,iyigeceler ,nasılsın..
mersacım günaydın canım.. sen nasılsın toparladınmı durumunu hala destek ürününü kullanıyormusun yoksa ıraktınmı mersacım adını unuttum
arkadaşım bana sorsaydın ya benim komşu memleketim adana uzaklığı 1 saat hava durumu hemen hemen aynı oluyor burayla.çok sıcak dediğin gibi .adanada çok sevdiğim bir abimin göl kenarında büyük bir restoranı var bilseydim seni oraya gönderirdim kebapta 1 numara.bende yarın akşam kebep yemeye gidecem adanaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?