- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #16.461
günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan
kalliscim kolyeni merak ettim ne taşı acaba iştahıda cidden etkiliyo mu?
ay canım benim ya kıyamam.. brüksel lahanasını sadece salata yaparım ben başka türlü yemeğini filan yiyemiyorum.. sende yapmasaydın keşke öyle yazık olmuş o lahananın değişik bir tadı var çorbadan seni soğutmasa bari :bbo:
handecim benim kuzucuk 15 aylık :))
karamanlı 7 kilo vermiş aslında yaklaşık 4 ay önce ya da daha fazla ayrılmıştı takımdan kortizon tedavisi görüyordu iyice kilo aldı sonra azmetti bu 1 ay içinde verdi kilosunu ve takıma dönmek istedi yani uzun hikaye, 1 haftalık değil 1 aylık kilo.
sırrını da söyliyim sizlere: akşam 4den sıonra bir şey yememeğe çalışıyor çok acıkırsa elma. bir de günde 3 lt. su spora da gidiyor, ee daha ne olsun.
handecim selam canım.. cetveller açıldı cetvel yapma başlığına bir yazı kopyaladım hemen çıkıyorum getiremedim bulamazsan sonra veririm sana yaparsın canım ..
canlarım etap 1. olduk hepinizi tebrik ederim cedricim etap 2.Sİ oldu canı gönülden tebrik ediyorum arkadaşımı.. kardeş takımımızla beraber üm dereceleri paylaşmıısz :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/9965166-mesaj220.html
reyhan ablacım üzüldüm kaanın böyle seni yorup kendisinide huzursuz etmesine, hani çok uslu diyordun ya hep öyle düşünüyordum ama annemiz yakın zamanda düzenini kurar bakıcı filanmı tutarlar ablam madem işe başlamış, ben geleyim bakmaya:roflol:...
hediye işide evet eşleştirme yapacağız katılmak isteyenlerle ve postayla yollanacak:lepi:
Piacım
canzim
çikolatım
reyhan ablam
kalliste
var şu ana dek onay verenlerdekaydirigubbakcemile yokmu arttıran...
:roflol::roflol: smileyleri naptın tıssssşutarafagitti
evet canım 1. olduk... bana ne oluyorsa:roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/7826301-mesaj169.html
http://www.kadinlarkulubu.com/9303579-mesaj224.html
http://www.kadinlarkulubu.com/8944072-mesaj211.html
http://www.kadinlarkulubu.com/7132610-mesaj134.html
http://www.kadinlarkulubu.com/8304162-mesaj196.html
Handecim yarışma tarihinde öyle çok gurur tablomuz var ki yarışmanın en iyi takımıyız gözüyle baktım ben bugüne dek bazı analizlerde geri kalmışlığımız var mesela en çok mezun veren değiliz ama şu güne dek en kaliteli paylaşımı yapıp yarışmayı en fazla ciddiye alan takım olduk.. başarılarımızı getirip göstermekle bitmez inan bana...ben takımımla hep gurur duydum.. inşallah yeni arkadaşlarımız sizlerlede bu başarıyı devam ettireceğiz...:lepi:
gunaydın herkese.ist da bu sabah mıs gıbı bır hava var.bahardan kalma.dısarı cıkmak ıcın sabırsızlanıyorum ama esım gelene kadar beklıycem.dun yedıklerımı yazayım
sabah 2 dl ekmek kasar peynırı
ara kuru dut 1 kase
ogle 1 kepeklı lavaş kıymalı pırasa 5 yk
ara 1 elma
aksam 1 kase tavuk corbası fırında karnıbahar suzme yogurt ıle
ara 2 mandalına
bugün günümüz vardı...yeni başladık,ilk olarak annemdeydik(birkaç akraba arasında yapıyoruz)
annem su böreği,yaprak dolması,rus salatası ve tiramisu yapmıştı..neden tek tek yazdım biliyor musunz?
yedim ben bunlardan dedikten sonra bana kızmamanız için :jeyyar:
yememek mümkün değildi ama bakın nasıl yedim.
yarım dilim su böreği,4 adet minik yaprak sarma(rus salata yemedim) ve yarım dilim tiramisu... yaaaaaaa.. ben bunu kendim için bir başarı sayıyorum canlar.
herkese merhabalar.gec kaldım bu sabah.uyanalı cok oldu ama ancak gelebıldım.hafta sonu evden tren gecıyor bızım.hersey bı yerde.ancak toparlandım bıraz.hala da cok ısım var ya.cok guzel bır hafta sonu gecırdım.ctesı gunun buyuk kısmı trafıkde gecdı.boyle kuru yufkalar olur onlardan almak ıstedım bırazcık.yola cıkdık esımle ama trafık oyle kotuydu kı.hava kararana kadar cıkamadık e5 den ama sonrası ıyı gecdı cok sukur.dunse cok guzel bır kıyı koyune gıttık yuruduk dogal seyler yedık dınlendık be donduk yedıklerımı de yazayım
sabah 3dl kızarmıs ekmek peynır 3 zaytın dom salatalık
ara 4 mandalına 1 cevız
aksam 2 kanat 2 kofte kadar parca tavuk ızgara sebze
ara 3 cevız
cedricim o kuru yufkalari ben cok severim. arasinda cökelekle tadina doyulmaz. birde islatip yapilan pirasa böregi. ben börekmi dedim? unutun tamam yok börek zeytinyagli prasa dururken.kafamçokkarıştı
yaa kimse uğramadıysa ben uğrarım canım Kallisim :)
nasılsınız kızlar, umarım herkes iyidir. ne zamandır uğrayamadım özledim sizleri
kilolar ne alemde ?
öperim hepinizi kocaman kocamannn
gerçekten bravo bencede başarı tatlım ben işte başladımmı hiç duramıyorum ama karşımda dursun yemicem dedimmi yemem yedimmi öyle yarısını falan ayıramam o yüzden gerçekten seni tebrik ediyorum canım
ne güzel cnm bak diyetini çeşitlendiriyorsun.sanırım diyetisyenle ayarlıyorsunuz bunları..işte diyetisyen bu noktada çok işe yarıyor...canının istediğini keserek olmuyor bu işler,bence doğru yoldasın! başarılar tatlış...ah kıyamam reyhan abla .borek yıyebılıyoruz.dortde bır yufka 1 dl ekmek porsıyonuna esıt.sebzelı bır borek olursa 4 parmak gıbı 2 dl yıyebılırız.ben sabah kahvaltısında gozleme yapıp yarısını yıyorum dıyet yaparken tabı yagsız.ben o kuru yufkaları hafıf sulu mercımek ve tavuklu bulgur pılavını ustune dokersın o halıyle cok sevıyorum.ama nerde anadolu dakı yufkalar beyaz unla yapılıyo buralarda.halbukı tambugday unuyla yapsalar hem lezzetlı hem daga saglıklı olur ama ısde.teklıf etcem bakalım benım unumla yaparlarmı dıye.unda bıtmıs.artık paketlı tambugday cavdar almıycam cunku ıclerınde soya unuda oluyor.soya genetıgı en cok degıstırılen bıtkıymıs.o yuzden arayıp bulucam ya organık un yada bugdayımı cavdarımı alıcam yıkayıp ogutturucem.en sonunda koca benım bu olaylarım yuzunden cıldırcak ama bakalım ne zaman
selamlar tekrardan.. eşim gelince kızın gözlüğü için çıktık onun tanıdığı vardı çünkü, aldık bakalım inşallah rahat eder ay çocuğum taktı yolda yürüyor anne bak şurda şu yazıyor burda bu yazıyor onuda bunuda okuyabiliyorum diye deli oldu..
yemeği dışarıda yedik ben sadece et döner yedim yanında ayran içtim.. şimdide bir kahve yaptım eşim uyukluyor bende ahve keyfi yapıyorum...
çikolatım kadiköyde sahafların bulunduğu eski bir pasaj var akmar pasajı bilirsin onun üst katında doğal taşlar satan yaşlı bir amca vardı oradan alabilirsin... birde takı malzemeleri satan aylin var ondan almanı tavsiye ederim yolun düşerse... kadıköyde boğanın oraya çıkarsan tarif edeceklerdir belkide bilirsin barış manço kültür merkezi var caferağa mahallesi diye geçiyordu... nail bey sokaktı yanılmıyorsam ama kültür merezini bulursan hastaneyide görürsün hastane yakınlarında sorarsan aylin bijuteriyi herkes tanır.. gülay takıda açılmış oralarda ona bir bakarsın varmı bilemiyorum.. aylin çok kaliteli malzeme satar kolye vey bileklik yaptırabilirsin orada aldığın taşı.. gülayda yapar.... başkada yer bilmiyorum canım eminönünde var çok boncukçu takıcı ama sahte olma olasılığı yüksek olur..
doğaltaşla takı satan dükkan biliyorsan orjinalliğinden eminsen bir bak derim.. varya ben bugün denemek için çıkarttım ve emin oldum iştahımı etkilediğine... kolyem oluncada aklıma yemek gelmiyor değil ama hep salata sebze yoğurt vs düşünüyorum..
selam kızlar nasılsınız..geçmişi okuyamıyorum..çok yorgunum akşama misafirim vardı yemeğe..gün boyu temizlikti yemekti yoruldum..ama kız sağolsun bana yedirmedi..
kızlar çok moralim bozuk..bilgisayarı 30 eylülde sipariş vermiştik ve tam 1 ay önce elimize ulaştı ama arızalıydı.geri yolladık yaptık dediler gönderdiler...ama yine aynı arıza..
bu sefer eşim ağzına geleni saydı..yine yolladık..onlarda parçayı aldıkları firmaya yollamışlar hala gelmedi bize..eşim kaç defa aradı..
artık en son tüketici hakem heyetine başvurucam dava açıcam dedi,elimize ulaşınca yollayacağız dediler..hala yokmafoldumben
inanın ağlayasım geliyor..eşiminde morali çok bozuk ses etmiyorum onunda daha fazla bozulmasın diye..
takımada bilgisayarım 2 güne gelcek o zaman çok paylaşım yaparım diye girdimmafoldumben
çok utanıyorum her girdiğimde ..yalancı çıktımsenağlama
neyseki eşim yanlarına bırakmaz..bu hafta onlara verdiği son şans..yoksa dava açar parayı geri alırız zaten işi o ama off işte can sıkıldı bi kere...
ah kıyamam reyhan abla .borek yıyebılıyoruz.dortde bır yufka 1 dl ekmek porsıyonuna esıt.sebzelı bır borek olursa 4 parmak gıbı 2 dl yıyebılırız.ben
o kadar uzun zaman olduki börtek yemiyeli mafoldumben
Herkese Merhabalar,
sizlerle tanıştığımdan beri sadece haftada bir kere tartılmaya çalışıyorum ben ama bünye
aynen tartılmamak için zor tutuyorum kendimi papatya
kahvaltıda..pizza filan vardı ama ben sadece iki ısırık yedim,gerisini kardeşime verdim.
süper cabnım tebrik ederimmm:içelim:
herkese selammmmmmmmm opuyorumnanaktan
nete giriyorum ama pek durmuyorum arkadaşlar hemen çıkıyorum, az sonra da çıkıcaz dışarı annemle kuaföre gidicez hemen geçmişe bir göz attım 2 satır yazayımöyle çıkayım dedim..
kilom aynı şükür 1 haftadır azıtsam da almamışım bu sabah tartıldım.. bugün tekrar diyete başladım yani programlı yemeye, eh 1 haftaya yakındır da kalorili yedigim için daha kolay çözülür sanıyorum neyse bakıcaz.
annemin son zamanlarda vücudu (beli,sırtı) çok ağrıyodu hazır buraya gelmişken doktorlara gittik fizik tedavi yazdılar 15 gün, bugün başladık daha 15 gün burdalar yani kaydirigubbakcemile5 bir ara da kaplıcalara götürücem inşallah..
çekilişte ben de varım kallisim yazabilirsiniz adımı..
herkesi kocaman öpüyorum beni unutmayın anacım kaydirigubbakcemile3
Merhaba kıslar,
Nasılsınız, ben iyiyimmm , pazar sabah kahvaltısını bile diyetimi bozmadan geçirdim çok mutluyum zemuszemus dün sporumu da yaptım bir süre daha deniycem dün Masal arabasında uyumuş kalmış ben spor yaparken her zaman böle olsa,
dün akşam balık ve salata yedim, bugünde sabah yine klasik mönü ara 1 bardak süt,
Kaliste brokoli yi yoğurtladım yedim şimdi çok güzel oldu içine maydonoz dereotu karabiber, nane koydum başka ne konulabilir ? bölede çok güzeldi, sayende bişey daha öğrenmiş oldum, çok teşekkürler, misafir içinde biraz mayonez eklenince süper bir tat olur gibime geliyo alsana bir garnitürhihoyyyt
Böyle az kalorili yemekleri paylaşalım arkadaşlar benim için çok yararlı oluyo şahsen, Kaliste sağolsun zaten ne yapsa tarifini veriyo bana, bende diyet yemekleri diye araştırcam, birşeyler yaparsam yazarım bundan sonraki hayatımda şu kilolardan kurtulursa artık dikkat etmek ve bir daha böle üzülmemek istiyorum
yaa kimse uğramadıysa ben uğrarım canım Kallisim :)
nasılsınız kızlar, umarım herkes iyidir. ne zamandır uğrayamadım özledim sizleri
kilolar ne alemde ?
öperim hepinizi kocaman kocamannn
reyhan ablam ben seni beklerken ayçaya atkı başlamıştım yarıyı geçtim 2 günlük işim var istediğin ne varsa başlayabiliriz sende bak bende yarın sabah eklerim aklımda ki modelleri....günaydinnnnnn. okuldayim ben huhuuuuuuuu
azicik kaytarayim dedimde.kaydirigubbakcemile2 aman canim sikildi otur otur.
nasilsiniz bakalim?.. kimse yok bugünde.. cocom gelmis hosgelmis. sen nasilsin cocom koruyabiliyormusun kilonu?. kallisim benim elimdeki örgü bitti. o modeli arayip baslasakmi ne dersin?
yoksa baska modelmi bakalim?bebegi olan kizim bir kazak istiyor. koyu leylak renki nerdeyse patlican moru. 4 numara sisle örülecek gibi. %75 yün %25 akril. vakit bulursam ben örgü sitelerinede bakayim.
beni altin örgüden attilar. aman ne nane sey bunlar bir hafta gitmedinmi tamam..
bijom annene geçmiş olsun canım ama sendeyken gitmeniz iyi olmuş bak hem daha fazla kalacaklar hemde tedavisi aradan çıkmış olcak...herkese selammmmmmmmm opuyorumnanaktan
nete giriyorum ama pek durmuyorum arkadaşlar hemen çıkıyorum, az sonra da çıkıcaz dışarı annemle kuaföre gidicez hemen geçmişe bir göz attım 2 satır yazayımöyle çıkayım dedim..
çekilişte ben de varım kallisim yazabilirsiniz adımı..
herkesi kocaman öpüyorum beni unutmayın anacım kaydirigubbakcemile3
handecim ben sana daha önce yazdığımız bir başlık var unutmazsam onu bulup getiririm tarif için...salatanıda beğenmişsin afiyet olsun canım limon ve az yağda koysaydın belki eklemişsindir bilemedim..Kaliste brokoli yi yoğurtladım yedim şimdi çok güzel oldu içine maydonoz dereotu karabiber, nane koydum başka ne konulabilir ? bölede çok güzeldi, sayende bişey daha öğrenmiş oldum, çok teşekkürler, misafir içinde biraz mayonez eklenince süper bir tat olur gibime geliyo alsana bir garnitürhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?