- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #16.441
reyhan ablacım üzüldüm kaanın böyle seni yorup kendisinide huzursuz etmesine, hani çok uslu diyordun ya hep öyle düşünüyordum ama annemiz yakın zamanda düzenini kurar bakıcı filanmı tutarlar ablam madem işe başlamış, ben geleyim bakmayaselammmmmm. dün gelemedim yaramaz kaanin yüzünden :))) annesi spora basladi aksamlari iki saat cocuklara ve bayanlara antrenman veriyor. sonra esiyle toparlanip eve gelene kadar saat 22.30 oldu. kaan bendeydi cokta huysuzdu. kendimi nasil yataga attigimi bile hatirlamiyorum yorgunluktan.. benden gecmis gecmisssssssss oooooooo. bugün benim beye dedim aman ben antrenmanlara baslasam dinc kalmaliyim iki aylik cocuk havami aldi 3 saatte)) yürümeye baslamaliyim mutlaka birde bisiklet bana cok iyi geliyor onlar..
allahim sonuclara bak takim birinciligi bireyselde ikincilik masallah. tebrikler canlarim harikasiniz. .
kallisim gecmis olsun kizina . hemen atlatir allahin izniyle.
o dedigin hediye alma isi nasil oluyor canim? herkes birbirine hediyemi aliyor? sonrada postayla gönderiliyor herhalde. bana uyar canim heyecanli olur
:roflol::roflol: smileyleri naptın tıssssşutarafagitticedric kaydirigubbakcemile5:hooray:a.s.
sahi takimcanakta 1. olduk dimi..ay simdi editledim smilieler yok "horay horay horay " eheh eh eh
http://www.kadinlarkulubu.com/7826301-mesaj169.htmlgururrrr duydum takımımla :) cedric tebrik ediyorum, bende kilo verenlerin eski ve yeni resimlerine bakıyorum :)
günaydinnnnn.
cedricim sen gönlümüzün birincisisin..a.s.
listelerin birinciside haftaya olursun insallah.
kallisim ya canim cocuk usluda ben yaslandim dermisim.:smiley-cool:
yani bilmem bilirmisin aksam olunca her bebek huysuzlanir. yani benimkiler öyleydi en azindan.
bak su an benimle yalniz. annesi evde iscilerin basinda eside stuttgartta hakemlik yapmaya gitti. kaan yan yatmis hayran oldugu elleriyle oynuyor konusuyor. tv bakiyor guu guu diyor gercekten cok uslu.
mutfagi topladim kahvalti hazirladim geldim hic sesi cikmadi. ama aksamlari huzursuz oluyor bilmem artik. kizinin atesi düsmüs cok sükür allaha emanet cocuklarimiz aman hasta olmasinlar.:Saruboceq:
:
takımımla hep gurur duydum.. inşallah yeni arkadaşlarımız sizlerlede bu başarıyı devam ettireceğiz...:lepi:
günaydinnnnn.
yani bilmem bilirmisin aksam olunca her bebek huysuzlanir. yani benimkiler öyleydi en azindan.
evet aynen öle akşamları çok huysuzlaşıyor bizimkide bende gece oldu diye bu kadarda üzülünmezki kısımm diyorum ona
tekrar geldim.. :))
büyük kızımı tüyap fuara
eşimi işe yolladım.. az sonra ortancayı alıp göz doktoruna götüreceğim.. çocuk okulda tahtayı bile görememeye başladım diyor bunlar hep sbs sınavları yüzünden oldu çocukları mahvediyorlar sadece yemek yemeye fırsatı vardı sonuçta bu oldu gözler gitti neyse götüreyim bakalım ne olacak.. 2 yıldır damlalarla götürüyorduk artık gitmiyor..
ufak kızımın neyse ki durumu kötü değil ateşi çıktığında indirebiliyoruz korkumuzuattık o yüzden, baş ağrısı ve mide bulantısı oluyor....geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler...
gunaydın herkese.ist da bu sabah mıs gıbı bır hava var.bahardan kalma.dısarı cıkmak ıcın sabırsızlanıyorum ama esım gelene kadar beklıycem.dun yedıklerımı yazayım
sabah 2 dl ekmek kasar peynırı
ara kuru dut 1 kase
ogle 1 kepeklı lavaş kıymalı pırasa 5 yk
ara 1 elma
aksam 1 kase tavuk corbası fırında karnıbahar suzme yogurt ıle
ara 2 mandalına
oyyy yerim ben o yumuku opuyorumnanaktangünaydinnnnn.
cedricim sen gönlümüzün birincisisin..a.s.
listelerin birinciside haftaya olursun insallah.
kallisim ya canim cocuk usluda ben yaslandim dermisim.:smiley-cool:
bak su an benimle yalniz. annesi evde iscilerin basinda eside stuttgartta hakemlik yapmaya gitti. kaan yan yatmis hayran oldugu elleriyle oynuyor konusuyor. tv bakiyor guu guu diyor gercekten cok uslu.
mutfagi topladim kahvalti hazirladim geldim hic sesi cikmadi. ama aksamlari huzursuz oluyor bilmem artik. kizinin atesi düsmüs cok sükür allaha emanet cocuklarimiz aman hasta olmasinlar.:Saruboceq:
ben geldimmm..
yine yoruldum.. ay reyhan abla bende yaşlandım galiba diyorum bazen(
kızımın daimi takacağı gözlüğü oldu artık.
doktordan sonra azıcık dolaşalım dedik evdeki hasta çocuğu umursamadankafamçokkarıştı ama çocuklarım her zaman müsait olamıyor birde artık hepsi kendilerini idare edecek yaştalar:çok üzgünüm:
kızıma beğendiği şort ve bluzu dikmek için kumaş aldık birazda market alışverişi yaptık göbek salata atommu deniyor ne ondan aldım kendime ve meyve aldık yine şu günlerde sebzeyide meuveyide taşımakla yetiştiremiyorum her ne hikmetse...
ben bu hafta müthiş beslendim hiç saçma besin yemedim yani hafta dolmadı ama olmak üzere.. akşam biber dolması ve portakallı kereviz yedim:roflol:
şimdi yine eve gelince kocaman bir tabak kereviz yedim ekmek ve çok sevdiğim içecekleri istemiyor canım sadece sebze istiyorum anlayamadım bu derece kolyeden olabilirmi arkadaşlar...kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?