- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #16.421
bence güzel olur..neden olmasın...yapılırsa ben varım :1rolleyes:
nbr canım, kesinlikle katılıyorum ya kobay gibi kullancaklar bizi
yok canım ya yürüyüş bandım yok, kızım uyuyunca babasına bırakır çıkarım dışarda yürürüm diyorum. Spor salonu 10 a kadar olmasa uyuyunca gidicem ama 10 a kadar işte..
handecim bencede dondur canım kızın açısındanda rahatlarsın tam salgın zamanı evde oturun anne kız yapabildiğin kadar yap fazla zorlama kendini hem bahara yakın bak kızının besinleri değişecek hem havalar seni spor yapmaya itecek daha iyi ve zevkli olur şimdi eziyet çekiyorsun..
akşam ilk kez beyaz lahana salatası yaptım havuçlu bir kaşık mayonez tüm aile için ölçüye ama bu mayonez ve yoğurt nefis oldu aklımda sen varsın hande bu tarifede heyecan duya ama masal hanıma gaz yapar söyleyeyim yapmasın diyorum :))
tamam çikolatım bence harika olur böyle şeyler beni çok heyecanladırıyor:lepi: gerçi beni herşey heyecanladırıyor kereviz salatası bile :roflol::roflol: birde hamsi salatası çıkartabilmiş olsaydık:roflol: sen heyecanı gör....
liste bir kaç onay geldikten sonra yaparıma.s
hamsi salatası mı kafamçokkarıştı
aman salatası da geri kalsın ... sinir oluyorum ,tatlıını bile yapıyorlar, ıyyyyyy akannehir
ben de heyecanlandım şimdi..ok bakalım ne olcak abliş kaydirigubbakcemile2
kallistecim bizde var yurtdışı almanya
canım tebrik ederim ... güzel kilo vermişsin.. haftaya lütfen 12.00 kadar bildirim yap ki listeye girebilesin..
handecim kardeş takımdaki üyeyi sormuşsun üye izine ayrılır sonra 2 ay geçer gelir ya 10 kilo alır takımı batırır ya kardeş takım gibi 7 kilo vermiş gibi gözükür durum şahane olur ... çıktığın kilodan giriş yapıyorsun çünkü..
canım tebrik ederim ... güzel kilo vermişsin.. haftaya lütfen 12.00 kadar bildirim yap ki listeye girebilesin..
handecim kardeş takımdaki üyeyi sormuşsun üye izine ayrılır sonra 2 ay geçer gelir ya 10 kilo alır takımı batırır ya kardeş takım gibi 7 kilo vermiş gibi gözükür durum şahane olur ... çıktığın kilodan giriş yapıyorsun çünkü..
tamam artık kılo bıldırımım geceden yaparım benım evdekı baskul bozuldu arkadasta tartıldım ancak eve geldım.5 aylık oglumla 4 yasında kızım var onlardan fırsat buldukca nete gırebılıyorum yoksa sızı burda takıp etmeyı ve sohbet etmeyı cok ıstıyorum esım polıs haftanın 4 gunu evde oda fırsat vermıyor iş koca cocuklar ancak nete gırıyorum işte.bılgısayarda sıra bana gece 12 de gelıyor o zamanada benım pılım bıtmıs oluyor. gozum yataga bakıyor .bundan sonra guzel paylasımlar yapmaya calısırım sızlerı mumkun oldugu kadar tanımak ıstıyoum aslında.a.s.a.s.a.s. kızlar yazıyı onaylatamıyorum cevaplaya basıyorum olmuyor sızdede sorun varmı
canlarım ben geldim.. geçmişe göz atayım..
kızımda test yapılmadığı için nasıl bir virüs var bilemiyoruz tabiki ama şu günlerde herkes aynı virüsten yakalanıyor diyor doktor, bünyesi allahtan kuvvetli ve bakımınıda iyi yaparsam çabuk atlatabileceğimizi düşünüyorum...
mersacım ben aşı yaptırmayı düşünmüyorum bu hükümetin hiç bir kararına güvenmiyorum tam açıklamada yapılmıyor adam gibi biri çıksa dese anlayacağız.. doktorlarında kimi yaptırın kimi yaptırmayın diyor... çocuklarda istemiyor yarın öbür gün başka bir hastalığa sebep olur diye korkuyorlar..
arkadaslar ben ıse erken gıdıyorum nete gırmeye vakıt bulamadım sımdı eve geldım kılo bıldırımım bu hafta 1 kılo gıtmıs 76.8
Arkadaşlar bir şey paylaşmak istiyorum, biliyorsunuz kardeş takımımız 13. takım...
site genelinde gezinirken yılbaşı çekilişi yapıldığını gördüm hoşuma gitti bende kardeş takımla böyle bir şey yapabileceğimizi düündüm.. yani okulda yapardık işerinde filan nasıl heyecanlı olur hiç tanımadığın kişiye hediye yollamak hediye almak ... isteyen katılır isteyen katılmaz zorunlu tutamayız kimseyi ama eninde sonunda buradan ayrlacağız herkes bir yere dağılacak bir hatıra bir abı kalsın birbirimize...siz ne dersiniz, fikir verirseniz ona göre hareket eder ortak nokta buluruz...:sm_cool:
mesela reyhan abla var bzim guruptan yurtdışı kardeş takımda varmı bilemedim ama ona göre eşleştirme yaparız...ay çok helecan yaptım fikir verinhihoyyyt
kalliste ablacım bu arada ben lahan çorbasını yaptım dün akşam bürüksel lahanası ,bir soğan ,bir havuç ve yarım pırasa limon kattım kabuklu haşladım blendırdan geçirdim akşam içmedim bugün öğlen yemeğinde içerim dedim ama içemedim :sinifsinif: çok kötü geldi tadı :kedi: bana içine baharat falanda attım limonda sıktım ama içemedim acaba beyaz lahanadan yapsam daha iyimi olcaktı ki :uhm:
katilabilirim..Arkadaşlar bir şey paylaşmak istiyorum, biliyorsunuz kardeş takımımız 13. takım...
site genelinde gezinirken yılbaşı çekilişi yapıldığını gördüm hoşuma gitti bende kardeş takımla böyle bir şey yapabileceğimizi düündüm.. yani okulda yapardık işerinde filan nasıl heyecanlı olur hiç tanımadığın kişiye hediye yollamak hediye almak ... isteyen katılır isteyen katılmaz zorunlu tutamayız kimseyi ama eninde sonunda buradan ayrlacağız herkes bir yere dağılacak bir hatıra bir abı kalsın birbirimize...siz ne dersiniz, fikir verirseniz ona göre hareket eder ortak nokta buluruz...:sm_cool:
mesela reyhan abla var bzim guruptan yurtdışı kardeş takımda varmı bilemedim ama ona göre eşleştirme yaparız...ay çok helecan yaptım fikir verinhihoyyyt
kızımda test yapılmadığı için nasıl bir virüs var bilemiyoruz tabiki ama şu günlerde herkes aynı virüsten yakalanıyor diyor doktor, bünyesi allahtan kuvvetli ve bakımınıda iyi yaparsam çabuk atlatabileceğimizi düşünüyorum...
Selam Melis, senin kuzucuk kaç yaşında
nasıl ya 7 kilo mu vermiş[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?