- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #165.941
çok iyi maşşallah ay bi 38 beden olsam
herkesin bir kilo aldıran bir kabusu var malesefben kola içmem zaten şekerli çayda tüketmem bana bunu yapan hamur işleri ve çikolata
benimde kalçalarım var malesef tam armut tipiyim
olsun daha sağlıklı seninkisi.. baygınlık falan çekmezsin . ara ara kontrole gidip ölçümlerini yaptırırsan kastan mı yağdan mı vermişsin onuda takip edersin..ben öyle özel diyetisyene gitmedim balıkesir devlet hastanesi beslenme ve diyet bölümüne gittim dahiliyede kan tahlillerim oldu sonra diyetisyene yönlendirdiler oda beslenme tipime göre diyet verdi
yoo 3 e bölmen gerekmiyo ben böldüm sen istersen direk 55 de ..hedefimi 3 e mi bölmemiz gerekiyor ? ben ilk 75 olsam sonra 65 sonrada 55 ay ne güzelll olur ( 55 )yazması bile güzel...
ama çok mantıklı senin söylediğin gibi tamamdır bencede bende öyle yapıcam şu anki hedefim 75 hem 81 daha yakın hedef uzak olunca belli bir süre sonra yorar hiç aklıma gelmemiştiyoo 3 e bölmen gerekmiyo ben böldüm sen istersen direk 55 de ..
ben daha öncede rejim yapmaya çalıştım ama direk 55 hedefleyince 80 gelince bile yorulup bıraktım.. yol uzun gözüktü bana anlıyacağın .. sonra sil baştan gelsin kilolar oldu bende
birde ben çok fazla kabızlık sorunu çekiyorum bugun sade yulaf ezmesi aldım çok sağlıklı diyorlar ara öğüm için ya süt ya yoğurt ile yemek içinyoo 3 e bölmen gerekmiyo ben böldüm sen istersen direk 55 de ..
ben daha öncede rejim yapmaya çalıştım ama direk 55 hedefleyince 80 gelince bile yorulup bıraktım.. yol uzun gözüktü bana anlıyacağın .. sonra sil baştan gelsin kilolar oldu bende
bak onun için banada kızlar tavsiye verdi saolsun :) hurmayı akşamdan çiz sıcak suyun içine koy sabah kalkınca suyunu iç hurmayı ye wc koşbirde ben çok fazla kabızlık sorunu çekiyorum bugun sade yulaf ezmesi aldım çok sağlıklı diyorlar ara öğüm için ya süt ya yoğurt ile yemek için
bileydim bugun alırdım bende kayısıyı yapıyorum faydası oluyorbak onun için banada kızlar tavsiye verdi saolsun :) hurmayı akşamdan çiz sıcak suyun içine koy sabah kalkınca suyunu iç hurmayı ye wc koş
sizin oraya taşıttırcan bak beni heeeebirde benim tavuklarımda var hergün akşam üstü yumurta alıyorum kümesten sabahları yediğim yumurtada organik şekerim
buyur gel çok değil ama olsun yetiyor çocuklarla bana 2-3 tane alıyorum kış ya az yumurtluyorlarsizin oraya taşıttırcan bak beni heeeedayanamam organik şeylere :))))))))
çok iyi bende alıyım baribeni hurma olayı zayıflattı belki ilk hafta ..ben haftada yada 10 günde wc e gittiğimi bilirim..
hem şeker krizimide çözüyo tatlı istemiyorum tüm gün ..
masallah canim nasil yapiyosun nerde yapıyorsun 3 saat yürüyüşü...kuzucum ben 1 kilo tabiki veririm daha 2 ci haftam.. senin maşşalahın var spor yapıyosun falan ben daha sana yetişemiyorum kii
bu arada bugün simit dışında kaçamağım olmadı
menüm
sabah
1 simit
3 bardak şekersiz çay
1 kk peynir
3 yeşil 2 siyah zeytin
öğlen
ızgara göğüs tavuk yanında bol salata ..
akşam
4 kaşık ıspanak
2 kaşık ev yoğurdu
3 litre su
1 bardak ıhlamur
3 saat yürüyüş
200 ip atlama
inşallah canım ..yazın düğünümüz var haziran sonuna kadar 60 altına düşmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?