Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok iyi maşşallah ay bi 38 beden olsam

oluruz canım benim valla hedefim o ama ilk 70 sonra 60 sonra 55 .. 3 kademeye ayırdım ..
arada hamile kalırsam naparım bilmiyorum.. sporu bırakırım belki diyet yapmam ama 3 ara 3 ana şeklinde az az sık sık yerim genede

ben kola içmem zaten şekerli çayda tüketmem bana bunu yapan hamur işleri ve çikolata
benimde kalçalarım var malesef tam armut tipiyim
herkesin bir kilo aldıran bir kabusu var malesef
vercezz kiloları sıkma canını benim vücudum 96 ları görmüş 58 de önemli olan bizim kilomuzdaki kişilerin verirken sarkmaması falan .. ben en çok ondan korkuyorum

ben öyle özel diyetisyene gitmedim balıkesir devlet hastanesi beslenme ve diyet bölümüne gittim dahiliyede kan tahlillerim oldu sonra diyetisyene yönlendirdiler oda beslenme tipime göre diyet verdi

ben öyle özel diyetisyene gitmedim balıkesir devlet hastanesi beslenme ve diyet bölümüne gittim dahiliyede kan tahlillerim oldu sonra diyetisyene yönlendirdiler oda beslenme tipime göre diyet verdi
olsun daha sağlıklı seninkisi.. baygınlık falan çekmezsin . ara ara kontrole gidip ölçümlerini yaptırırsan kastan mı yağdan mı vermişsin onuda takip edersin..

hedefimi 3 e mi bölmemiz gerekiyor ? ben ilk 75 olsam sonra 65 sonrada 55 ay ne güzelll olur ( 55 ) yazması bile güzel...
yoo 3 e bölmen gerekmiyo ben böldüm sen istersen direk 55 de ..
ben daha öncede rejim yapmaya çalıştım ama direk 55 hedefleyince 80 gelince bile yorulup bıraktım.. yol uzun gözüktü bana anlıyacağın .. sonra sil baştan gelsin kilolar oldu bende

ama çok mantıklı senin söylediğin gibi tamamdır bencede bende öyle yapıcam şu anki hedefim 75 hem 81 daha yakın hedef uzak olunca belli bir süre sonra yorar hiç aklıma gelmemişti

birde ben çok fazla kabızlık sorunu çekiyorum bugun sade yulaf ezmesi aldım çok sağlıklı diyorlar ara öğüm için ya süt ya yoğurt ile yemek için

birde ben çok fazla kabızlık sorunu çekiyorum bugun sade yulaf ezmesi aldım çok sağlıklı diyorlar ara öğüm için ya süt ya yoğurt ile yemek için
bak onun için banada kızlar tavsiye verdi saolsun :) hurmayı akşamdan çiz sıcak suyun içine koy sabah kalkınca suyunu iç hurmayı ye wc koş

beni hurma olayı zayıflattı belki ilk hafta ..ben haftada yada 10 günde wc e gittiğimi bilirim..
hem şeker krizimide çözüyo tatlı istemiyorum tüm gün ..

selam kizlarr

menüm:

sabah 2 haslanmis yumurta

ara 1 muz 11 badem

öğlen pilav izmir köfte

akşam pilac izmir kofte 1 kase yogurt

ara 1 portakal 1 havuc

sppor 20 dk yürüyüş
300 basen 300 ic bacak hareketi
2 litre su

masallah canim nasil yapiyosun nerde yapıyorsun 3 saat yürüyüşü...

bacaklarin ince mi :))

ayy canım saolasın :)
annemlerde burda yer aldılar eski rum evi bahçeli falan .. onlarda kafasına koydu domates biber falan ne varsa ekicem diyo ..tavuk besliycek.. artık bende ondan tırtıklarım :)

yazın düğünümüz var haziran sonuna kadar 60 altına düşmem lazım
inşallah canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…