- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #165.921
kuzucum ben 1 kilo tabiki veririm daha 2 ci haftam.. senin maşşalahın var spor yapıyosun falan ben daha sana yetişemiyorum kiio zaman seni geçemicem demektir ben susiim iyisi mi :)
vallahi kızlar çok hazırlıklı oturdum bilgisayarın başına sohbet için ama kimse yok galiba...
slm nasılsın? 200 ip mi atladın helal vallahi benim vucudun şuan çok ham yavaş yavaş açıcağım inşallahhımm herkes sofra hazırlama derdinde sanırım .. kimsecikler yok
ben ip atlamayı sevdim diğer aerobik hareketleri falan bana daha sıkıcı geliyo .. ip atlayınca çocuk gibi seviniyorum küçükkende severdim ondan herhalde :)slm nasılsın? 200 ip mi atladın helal vallahi benim vucudun şuan çok ham yavaş yavaş açıcağım inşallah
ben ip atlamayı sevdim diğer aerobik hareketleri falan bana daha sıkıcı geliyo .. ip atlayınca çocuk gibi seviniyorum küçükkende severdim ondan herhalde :)
sende alışırsın canım ipsiz daha kolay oluyo elimde ip varmış gibi kollarımıda döndürüyorum falan ..
zıp zıp tavşana döndüm 2 haftada[/QUOT ben şimdi 1 miles ile başlarım diyorum
sonra 2 miles 3 4 derken açılırım herhaldeben ip atlamayı sevdim diğer aerobik hareketleri falan bana daha sıkıcı geliyo .. ip atlayınca çocuk gibi seviniyorum küçükkende severdim ondan herhalde :)
sende alışırsın canım ipsiz daha kolay oluyo elimde ip varmış gibi kollarımıda döndürüyorum falan ..
zıp zıp tavşana döndüm 2 haftada
ben şimdi 1 miles ile başlarım diyoru
sonra 2 miles 3 4 derken açılırım herhalde
ufak bir bel sorunum var çok ağır hareketleri hemen yapamam zaten
suguat faydalımı yarın bende 1 miles arkasından yapıyım bakımnilsub o da güzel ama ben azıcık bekliycem onun için şimdilik yürüyüş ve ip atlama zaten bugün hariç squatta yapıyorum günde 20 tane falan
peki ne dicem geçen cumadan beri dikkat ediyorum 82 kiloydum bu akşam tartıldım 81 gösterdi tartı 3 4 günde 1 kilo vermişmiyimdir yoksa sumu atmıştır vucudum?yaparsın tabi niye yapmayasın senin kilon benden az hareket özgürlüğün daha fazla
fazlası yağı kasa çevirir diye duymuştum belirli bir kiloya inmeden çok yapma azıcık azık olunca zararrı olcağını sanmam .. benim toto düzde .. bu kilo da bile düz azıcık toparlansın diye yapıyorumsuguat faydalımı yarın bende 1 miles arkasından yapıyım bakım
unuttum senin kilon kaçtı şekerim...fazlası yağı kasa çevirir diye duymuştum belirli bir kiloya inmeden çok yapma azıcık azık olunca zararrı olcağını sanmam .. benim toto düzde .. bu kilo da bile düz azıcık toparlansın diye yapıyorum
peki ne dicem geçen cumadan beri dikkat ediyorum 82 kiloydum bu akşam tartıldım 81 gösterdi tartı 3 4 günde 1 kilo vermişmiyimdir yoksa sumu atmıştır vucudum?
cumartesi 92,5 la başladım ama ben guruba 2 gün sonra pazartesi 90,6 le geldim..unuttum senin kilon kaçtı şekerim...
çok iyi maşşallah ay bi 38 beden olsamcumartesi 92,5 la başladım ama ben guruba 2 gün sonra pazartesi 90,6 le geldim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?