- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #165.961
yok kalın ondan dayandım herhaldemasallah canim nasil yapiyosun nerde yapıyorsun 3 saat yürüyüşü...
bacaklarin ince mi :))
iyi geceler canım ..hadi öpüyorum seni bacım kızımı yatırmam lazım yarın okul var müsait olunca gelirim yine
buraya gelmek isteyene bak deniz kenarında yürüyüş ben geleyim asıl oraya bayılırım denizeyok kalın ondan dayandım herhalde
bide deniz kenarında yürüyünce anlamadık .. muhabbet edecek insan olunca dayandım :)
gel buyur şekerimburaya gelmek isteyene bak deniz kenarında yürüyüş ben geleyim asıl oraya bayılırım denize
neresi orası merak ettimgel buyur şekerim
çanakkale orası ama ben balıkesirdeyim bu arada yeni geldim aranıza ben nilgün mennun oldumneresi orası merak ettim
çanakkale canımneresi orası merak ettim
kuzucum ben 1 kilo tabiki veririm daha 2 ci haftam.. senin maşşalahın var spor yapıyosun falan ben daha sana yetişemiyorum kii
bu arada bugün simit dışında kaçamağım olmadı
menüm
sabah
1 simit
3 bardak şekersiz çay
1 kk peynir
3 yeşil 2 siyah zeytin
öğlen
ızgara göğüs tavuk yanında bol salata ..
akşam
4 kaşık ıspanak
2 kaşık ev yoğurdu
3 litre su
1 bardak ıhlamur
3 saat yürüyüş
200 ip atlama
maşallah iyisin bu gün sporun falan on numara beş yıldız... simitte olmayaydı eyiydi... neyyse :)
oldu o da :))
yalnız tabanlarım ağrıyo yarın nasıl kalkıcam bakalım. zorladım bugün kendimi
kalkarsın kalkarsııın bişi olmaz :)) acıdan zevk almayı öğrenecen rakipçim :)))
bravo valla jillian 1 i ful yapacağıma 40 gün yürürüm 3 saat daha iyi ... benim yürümemde ne var kordonda 6+6 = 12 tur tur attım al sana 3 saat .. ama ayaklarım alışkın değil bide spor ayakkabım yürüyüş ayakkabısı değildi o zorladı
rocky e bağladın hee
alıcam canım tabanı kalın ağır geldi .. normal 1 saat yürümelerim de fazla ağrı yaşamamıştım ama bu sefer acıttı..aaa güzel ayakkabı al kız kendine çok rahat edersin...
alıcam canım tabanı kalın ağır geldi .. normal 1 saat yürümelerim de fazla ağrı yaşamamıştım ama bu sefer acıttı..
neyse kızlar bende yatayım sabaha erken kalkmam lazım .. hepinizi öptüm iyi geceler
oo canim hayirdir jillian filan hem de full :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?