- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #166.421
Ayy hadi insallah olurAzıcık kalmış. Olur merak etme. Saldiysan biraz ufak bi sikmayla vermeye başlarsın tekrar.
1.72laf salatası yapma bakiim söyle boyunu bak iner tarihine öğrenirim... fit insan... kesin boyu da 1,70 tir... kızlar birleşip mi dövelim bana mı bırakırsınız :)))
Yaaa cok üzüldüüüm, ben de Ankara'dayım ama bize biraz uzak bi yerde kalıyor orası. Cok gecmis olsunkızlar günaydın diyecem ama aydın mı değil mi bilmiyorum dünki patlama işyerimin önünde oldu olay yeri incelemeyi bekliyoruz bütün camlarımız inmiş vaziyette geçmişi okuyamadım sinirlerim çok bozuk ne olur hakkımızda hayırlısı olsun allah bu işi yapanların belalarını versin kendinize dikkat edin
kızlar günaydın diyecem ama aydın mı değil mi bilmiyorum dünki patlama işyerimin önünde oldu olay yeri incelemeyi bekliyoruz bütün camlarımız inmiş vaziyette geçmişi okuyamadım sinirlerim çok bozuk ne olur hakkımızda hayırlısı olsun allah bu işi yapanların belalarını versin kendinize dikkat edin
Ayy hadi insallah olur
1.72Ama dövmeyin ne olur. Ben mayıs ayında hamilelik düsünüyorum, o yuzden verebildigim kadar vereyim ki hamilelikte zaten alacagım baya
Yaaa cok üzüldüüüm, ben de Ankara'dayım ama bize biraz uzak bi yerde kalıyor orası. Cok gecmis olsun
Igrenc bir olay zaten bu patlamalar, terör...
1,72ymis betüş sana bırakıyorum stres at.
ben demedim mi....
Keşke takıma alındıgım kesinlestikten sonra söyleseydim, şimdi beni istemiceksiniz aranızda1,72ymis betüş sana bırakıyorum stres at.
1,72ymis betüş sana bırakıyorum stres at.
betül 8 kilomu verdin..süpersin valla..kaç ayda verdin..
Yok ben yüzsüzüm kaçmambizimle eylenmeye gelmiş bence depresyona girelim diye.... kızmorordek takılıyoz diye kaçma sakın haa....
Kız su nutellayi ekmeksiz at bari agzina.günaydın arkadaşlar..
dün toplantıdan toplantıya kostum..bir ara girdim ama yazamadım..
dünkü menüm..
sabah:1 bardak su 1 ceviz
1 yumurta 1 dilim ezine peynir 2 dilim ekmek söğüş,yeşillki 5 zeytin şekersiz çay
arada elma
öğle 3 kaşık ıspanak 2 dilim ekmek 3 kaşık yogurt
arada 1 kaşık nutella sürülmüş ekmek
akşam 3 parça baget tavuk 2 kaşık yoğurt..ekmek yok..
2,5 lt su
betül 8 kilomu verdin..süpersin valla..kaç ayda verdin..
Kız su nutellayi ekmeksiz at bari agzina.
Kar kardir.
Yok ben yüzsüzüm kaçmam
Ama siz morordek'i istemiyoruz diye oy kullanmayın da
İyice lafmi?karataya başlayalı toplamda 9,3 kg verdim 8 kgsini bu topikte vermişim... 2,5 ayda..... önce den de 78 den 76 ya indim di...76 ile karataya başladım.... benden giden 11,3 kg iyi gitmiş bee....çok şükür....
Sağolçok hoşsun yaa..baktın nutelladan vazgeçiremiyosun,değişiklik yaptırmaya çalışıyosun..süpersin canım yaa..kaptan yardımcılığını sonuna kadar hak ediyosun
İyice lafmi?
Ha-ri-ka..
Sağolnapim bir dilim ekmek yememis olursun hiç değilse..
Tanıstıgıma memnun oldum o haldebanada çatlak diyolar :)
Sacmalama kızım ben ikinci derece obezdim. Sen tobistin.sonradan senin 46 küsur kiloyu düşününce sus betül dedim kendime :))
Biz iki geveze.. benimkide 16457 oldu bununla.Beğeni Kraliçesi 1. Seviye
Gönderdiğiniz mesajlar en az 10.000 Beğeni Aldı. Söylenecek kelime kalmadı....
mesajı geldi bana :))))) gevezesin demenin kibarcası sanırım :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?