- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #166.441
Sacmalama kızım ben ikinci derece obezdim. Sen tobistin.
Normal yani.
Hadi ya devamlı kontrol ettir aman ihmal etme..yok bende obez kapsamındaydım boya göre o kilo 1. derece obez oluyor.... karaciğerimde yağlanma vardı.... yazın gidicem bakalım doktora yine iyice zayıflıyayım da :)
Aman bu kilo ne menem bi dert arkadaş bende 15 dklık yolda iki kere dinlenirdim..ne nefse darlığı çekerdim dizlerim ağrırdı... hiç unutmam çarşıda gezdim ablama gittim nasıl ağrıyo bacaklarım neneler gibi... oturdum koltuğa ayy yok dedim uzatmam lazım 3 lü kanepeneye zor gittim :))) arada 3 adımlık yer var ama yani çok zordu....
Hadi ya devamlı kontrol ettir aman ihmal etme..
Aman bu kilo ne menem bi dert arkadaş bende 15 dklık yolda iki kere dinlenirdim..
Kesinlikle hem görünüşün hem hareketlerin yaşlı gibi oluyor.ayy evet nefes nefese insanı yaşlandırıyor yahu.....
Günaydın..Günaydın güzeller
Dün gece kaynattıklarınızı okuyup hemen dönüyorum.
Allahtan hattınla girebiliyorsun kız oda olmasa napcan?Günaydın..
Biraz geç oldu ama bizde yine net yok
Muakacım bende bulgurla etli sardım. Ama korkudan yiyemedim bu öğlen yesem bişeycik olmaz o zamnGayet güzel ama tavuktan korkma pilav yiyeceğine doyasıya tavuk ye. Tavuk kilo verdirir.
Hayır sen diyetine devam et çok erken daha metabolizmanı bozarsın sonra..
Sarma yap ama bulgurla az yağlı yap.
2-3 tane yersin birşey olmaz.
Öğlen 2-3 tane tadımlık ye ekmek yeme yanında çorba iç..Muakacım bende bulgurla etli sardım. Ama korkudan yiyemedim bu öğlen yesem bişeycik olmaz o zamn
Oooo maşallahgördüm kııız hem de dedim defne dediydi ........... 66,6 şu 6 ların güzelliğine bakar mısın :)
Muakacım bende bulgurla etli sardım. Ama korkudan yiyemedim bu öğlen yesem bişeycik olmaz o zamn
Oooo maşallah
Muhteşem bi haber 67 den kurtuldun demek
Kaptan kabul ederse bende çok sevinirimm.Hanımlar merhaba,
Ben su an 8. takımda yarısmaktayım, ancak grubumuz pek aktif olmadıgı icin motivasyon eksikligi cekiyorum.toplight kaptanım eger uygun olursa bu takıma gecebilir miyim :) @kollontai ve ebrusonmez ile ip atlama yarısmasından da tanısıyoruz, bir de gördügüm kadarıyla bu takım da oldukca aktif, o yuzden burada daha motive olacagımı dusunuyorum. Ben de elimden geldigince günlük menülerimi paylasıyorum, yorumlarda bulunuyorum 8. takım topiginde de görebilirsiniz zaten :)
Kaptan kabul ederse bende çok sevinHanımlar merhaba,
Ben su an 8. takımda yarısmaktayım, ancak grubumuz pek aktif olmadıgı icin motivasyon eksikligi cekiyorum.toplight kaptanım eger uygun olursa bu takıma gecebilir miyim :) @kollontai ve ebrusonmez ile ip atlama yarısmasından da tanısıyoruz, bir de gördügüm kadarıyla bu takım da oldukca aktif, o yuzden burada daha motive olacagımı dusunuyorum. Ben de elimden geldigince günlük menülerimi paylasıyorum, yorumlarda bulunuyorum 8. takım topiginde de görebilirsiniz zaten :)
Kollontai şirinemizzTamam rakibim kim tam anlamadım eve gicinde bakıcam
Kız açlıktan birdaha bayılma amaÇok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşir umarım.
Ben iyiyim. Birşey keşfettim yemek yiyince kötü hissediyorum .
Heminki süpriz olur işte :))bi de hamiş mişsin :)
kepeği sütle ıslat 15-20 dk içine yumurta kır krep gibi yap ye ben yapıyorum güzel tadıBende yulaf kepeği aldım. Ama tadı çok kötüydü.. Acaba sütle içsen nasıl olur..Sen tadını sevdin mi??
kollontai sana rakip olmuşbende bir rakip istiyorum
muhtemelen aynı işyeri yada yan binalarda çalışıyoruz ablanla canımMalesef canim ya ablamin isyerinin dibimde olmus geberesiceler ortaligi karistiriyo Rabbim onlari bildigi gibi yapsin cok korktum ablami aradim sesini duyunca rahatladim hemen cikmis isten icerde kalanlar var dedi Allahim yardimcilari olsun
hoşgeldin morördek aramıza senin fazla kilon yokmuş gerçi o boya maşallah moni kaptanım da uygun derse aramızdasınHanımlar merhaba,
yok allahtan ama sinirlerim çok bozuk az önce olay yeri inceleme geldi kafamı toparlayamıyorumHiii! Allah korumuş biseyin varmı?
Yapabileceğimiz herhangi birşey?
Fedakar betüşüm benimhadi 65 gelsinde siz de ödülünüze kavuşun diye bütün çabam :))
Kız açken harikayım bişey yiyince içim bayılıyor bi tuhaf oluyorum..Kız açlıktan birdaha bayılma ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?