- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #16.661
bugün gazetemi geç okudum okuyanınız oldumu bilmem sabahta ana sayfada başka gazetelerde varmı bilemedim.. galatasaray elbruz için kenetlendi diye, bu benim bi tanıdığım, kaldırımda kırmızı ışıkta beklerken bir minübüs eziyor katlediyor gencecik delikanlıyı allah kimseye yaşatmasın allahım yazdıysa bozsun, galatasaray lisesi mezunu ardından galatasaray üniversitesinde öğrenci, yetiştir büyüt kendini bilmez bir gerizekalı alıp gitsin içim nasıl kötü anlatamam.. sizide üzmek istemezdim ama yazmadan duramadım..
tsk ederim canim yaa .. unutmamis yazmissinopuyorumnanaktan
ins.. yanlis hatirlamisim :kedi: allah isteyen herkese versin ins
evet duzenli yaptigimda 2 kilo verdim bu diyetle .. hem ac kalmiyor hem veriyorsun .. ama hep disarida oldugum icin uymak zor oluyor.. bakalim 1 gunu kazasiz atlattim
oglen menusu degisti biraz ama ins fark etmez..
offf gece sinemaya gidicez... biseyler yemeden durmam icin biaseyler yapmam lazim
chips konusunda biraz rahatim gecen aldigimda bayat cikmisti.. onu hayal ediyorum ve canim istemiyor.. ama popcorn ..100 gr galiba 350 civarinda kalori var misakannehir
ne kadar cokmus ya normalde en buyuk boydan alirim ve yerim banamisin demeden
sanki film izlemeye degil yemege gidiyorum offffakannehir
canzicigim adam cikamadi zaten hapisten, kendini öldürdü hapishanede. olan iki günahsiz yavruya oldu.
sende edinmeye calis canzim aytasini. ucuz bir tas. ben bayagi inandim cikolatanin anlattiklarindan sonra. bize niye fayda etmesin degilmi?
esin izin vermiyorsa evdede birseyler yaparsin canim be. ben bir ara göbek dans bile yapiyordum 10000 adimi doldurayim diye. kizima diyecegim biz yine yürüyüse basliyalim olmiyacak böyle
reyhan ablam hayırdır kim geldimafoldumbenben neden görmedim nasıl kaçırdımamanda amannnnnnnnnnnnn
amanda amannnnnnnnnnnn
amanda amannnnnnnn
oy oy oyyyyyyyyyyy kimler gelmissssssssss
tatlimmmmmmmmmm bebegim gelmissssssssss hosgelmissssssssssa.s.
evet canım akşam sabah tüm haberlerde çıktı yavrum.. nasıl kalite bir insan nasıl yakışıklı dedim dedim gözyaşı döktüm... hiç uğruna gitti valla aynı işte reyhan ablamın arkadaşı gibi.. kırmızı ışıkta beklerken eziliyorsun... nur içinde yatsın... mafoldumbenakşam haberlerinde dinledim zaten en nefret ettiğim istanbuldaki minübüsçüler öyle .irkin kullanıyorlarlarki yolların tek hakimi onlar trafikte sadece onlar var allah cezasını vermeli böylelerin bence ama galatasaray mezunu avukatlar arkadaşı için şöförü ceza alması için elinden geleni yapacaklarmış
baktım bakmaz olur muyum ama tığ mı örgü mü anlayamıyorum ki bazılarını ama annemle bakmak da hiç aklıma gelmedi. kadıncağız boş kaldı burda işler falan hep ben de kaç gündür şal öreyim model bul diyor e kimden bulucam burda bi ceylan var o da bulamadı şallarını kaldırmış netten de bakmadım şal örneği böyle işte..reyhan ablacım atkıyı bitirdim ben kazağa başladım .. yanında alişede atkı başlayacağım ipleri toplayıp getirdi kucağıma.. sıra bekleyemiyormuş :))
bijocum sana tığ işi bulalım bir şeyler.. ne istersin.. sana verdiğim linkten bulamadın mı hiç örnek bakmadınmı ..
.bu gunlerde benı cok motıve eden bısey yasıyorum.google den aratırsanız cıkıyor şişman manifesto diye bir site var bir hatun 132 kılodan 90 kıloya ınmıs ve butun bunları paylasıyor.her elım yıyecege uzandıgında o yapdıysa bende yaparım dıyorum.bıde hafta sonu kendıme bır gomlek alıcakdım satıcı kızın cırkın bır muamelesına maruz kaldım.buda benı cok atesledi.bıde sıtemızın spor salonu tamamlanıyor.bu hafta acılır heralde.salona usuyorum dıye gıtmeye usenıyorum ama burası cok ıyı olacak
cedric canım eklemek isterim seni de izin verirsen bu arada kaydirigubbakcemile3
yaaaa benim kilo çizelgem nereye gitti o benim gurur tablomdu uleynn parçalarım geri getirsinlerklava: klava:
Kallistecim, cevap vermeye gerek görmemek de ne demek. Asla öyle bir durum söz konusu değil. Gerek görmemekten değil asla, galiba biraz utangaçlığımdan bazen cevap yazmamam ya da arkadaşların yazdıklarından alıntı yapıp sohbete girememem. Sana ne derlerse die çekiniyorum biraz da, ondan aslında. Ama uyarıların ve de tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Yazılanların hepsini okuyorum. Sadece bana yazılanlar değil, tüm herkese yazılanları okuyorum mutlaka.
Herhangi bir yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdimse eğer, herkesden özürler dilerim, kusura bakmayın, tecrübesizliğime verin :sm_confused:
]canımmmm maşallah sena çok güzel kilo vermişsin spor bak ne güzel işe yarıyor benim eşim müsade etmiyor salona gitmeme akşam daha konuştum senin kilon iyi sen istesende ince olamazsın su içsen yarıyor küçüklükten beri kilon varmış diyor o yüzden vucuduna fazla eziyet etme yeter diyor bu kilonu koru yeter sana diyor bende kızıyorum ona böyle dersen ben daha rahat olurum diyorum [/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
bendeki kilo haberleri maalesef hiç de süper değil arkadaşlar. Anca anca, o kadar dikkat etmeye ve açlığa rağmen 400gr verebilmişrim. Kilom 65.3.
Bendeki can sıkıntısını tahmin edersiniz artık ama en azından sizler kilo vermişsiniz.
HANDEOR süpersin arkadaşım, böyle devam et. Mutlu oldu duyunca kilolardan 2 tanesinin daha gittiğini.
canzicigim adam cikamadi zaten hapisten, kendini öldürdü hapishanede. olan iki günahsiz yavruya oldu.
papatya canım 400 gr küçümseme inşallah ilerleyen zamanlarda daha iyi olur..
ve handeor valla tebrikler o kadar katı diyetler yaptım o kadar spor yaptım ama haftada 1.3 den fazla veremedim.. süpersin kaydirigubbakcemile2
baktım bakmaz olur muyum ama tığ mı örgü mü anlayamıyorum ki bazılarını ama annemle bakmak da hiç aklıma gelmedi. kadıncağız boş kaldı burda işler falan hep ben de kaç gündür şal öreyim model bul diyor e kimden bulucam burda bi ceylan var o da bulamadı şallarını kaldırmış netten de bakmadım şal örneği böyle işte..
cok gecmis olsun canim ya..allahtan acil sifalar diliyorumben geçendede bahsetmiştim doğumlarda bebeklerimi emziremedim göğsümden rahatsızdım diye off 2 gündür yine depreşti göğüslerimin rahatsızlığı, bir göğsümden ameliyat oldum hatta 10 yıl önce minicik yeni doğmuş bebeğimle hastahanede yattım( göğüslerimde damarlar kist yapıyor süt bezi kanalları yani.. baktığınızda tüm damarlar mosmor gözüküyor dünden beri yine kötüyüm tek göğsüm şişti ateşleniyorum vücudumda ki bu iltihaptan dolayı..tüm eklemlerim ağrıyor hasta gibi oluyorum ama bir anlık oluyor geçiyor sinir bozucu.. şimdi doktora gitsem mamografi - biopsi - koştur dur ama sonuç çıkmıyor hep tekrarlıyor bu.. defalarca gittim tedavi oldum.. hatta tedavi olurken hormon ilaçları kullanırken ufa kızıma hamile kaldım sonra sakat doğacak diye aylarca acı çektim.. ahh bugün isyanlardayımsenağlama derman aradığımdan değil mafoldumben dediğim gibi isyanlardayım lmaz: çok sıkıldım..
ablam bende hiç yapmadım böyle yakamafoldumben bakalım artıksositososito
ah ya hangisini bırakayım işlerimin derya baykalın atölyesi gibi :roflol: evim var hiç birinden vazgeçemem bakalım uyumam yaparım yine inşallahkaydirigubbakcemile
piacım ne bilip bilmediğini yaz sen yardımcı olmaya çalışalım canım büyük bir zevkle öğretirizkaydirigubbakcemile5
sen sinemaya gitmedin miyasakkelime
gerçi gitmişsindir ama sinemadan zevk almaya bak mısırı unut, yanında eti form götür diycektimopuyorumnanaktan
canım çok sıkkın ya şu grip olayına fena taktım eşimin boğazları acıyomuş, ıhlamur ve meyve suyu sıktım içti, işyerinden bi arkadaşının karısını ve kızınıda hastaneye kaldırmışlar
tabi ayooll affedelim :)hımmm bak onu görmemişim...neyse bu seferlik affedelim kıııız :))
bu arada aytaşının bir özelliğini daha söyleyeyim mi sengözlerimebaksanab
evliliklerde sevgi bağını güçlendirmesi :)) :1rolleyes:
yaaa kızlar bir taşla iki kuş...gerçi ihtiyacınız yoktur belki ama..kallisim farkettin mi böyle birşey ?
bir özellik daha,aklımda kalan... böbrekleri çalıştırması..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?