Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

amanda amannnnnnnnnnnnn
amanda amannnnnnnnnnnn
amanda amannnnnnnn
oy oy oyyyyyyyyyyy kimler gelmissssssssss
tatlimmmmmmmmmm bebegim gelmissssssssss hosgelmissssssssssa.s.

akşam haberlerinde dinledim zaten en nefret ettiğim istanbuldaki minübüsçüler öyle .irkin kullanıyorlarlarki yolların tek hakimi onlar trafikte sadece onlar var allah cezasını vermeli böylelerin bence ama galatasaray mezunu avukatlar arkadaşı için şöförü ceza alması için elinden geleni yapacaklarmış

canım sinemaya gidincede en başta alınan şey popcorn bakalım ne yaptın inşallah almadan başarmıssındır canım

papatya canım 400 gr küçümseme inşallah ilerleyen zamanlarda daha iyi olur..

ve handeor valla tebrikler o kadar katı diyetler yaptım o kadar spor yaptım ama haftada 1.3 den fazla veremedim.. süpersin kaydirigubbakcemile2

ooh 8 kişi takımda uzun süredir böyle olmamıştı, ey gidinin sonbaharı sen nelere kadırsin :roflol:

ayyy evet şimdi o yavruların güanhı neydi allahım onlara yardım etsin inşallah evet ablacım bende edinmeye çalışıcam bakalım kadıköye inerim alırım evde yapmadığım için salano gitmek istiyorum bana kızıyor step aletim var para verdik yapmadın koşu bandına para verdik yapmadın şimdide salona gitmek istiyorsun diyor evdekilerlerle yetin diyor kızıyor adamcağızda haklı hakikatten bakalım artık birşeyler yapmam lazım bu gidişle bebek sahibi olmayacam yada 100 kiloluk bir hamilelik geçiricem tüp bebekte kiloda istemiyor doktorlar aslında vermem şart ama işte vucudm o kadar kızıyorki bana veriyorum alıyorum oda sabitledi artık inmiyor çıkıyor

amanda amannnnnnnnnnnnn
amanda amannnnnnnnnnnn
amanda amannnnnnnn
oy oy oyyyyyyyyyyy kimler gelmissssssssss
tatlimmmmmmmmmm bebegim gelmissssssssss hosgelmissssssssssa.s.
reyhan ablam hayırdır kim geldimafoldumbenben neden görmedim nasıl kaçırdım lmaz:

evet canım akşam sabah tüm haberlerde çıktı yavrum.. nasıl kalite bir insan nasıl yakışıklı dedim dedim gözyaşı döktüm... hiç uğruna gitti valla aynı işte reyhan ablamın arkadaşı gibi.. kırmızı ışıkta beklerken eziliyorsun... nur içinde yatsın... mafoldumben

5.TAKIM **130.ETAP**

canzi3445 ( 74.8 / 76.3 /
chocolategirl ( 76.2 /
cedric ( 101.8 / 100.9 /
Pia ( 61.6 / 61.5 /
ohcanimadeysin ( 62.3 / 62.3
HANDEOR ( 83.5 / 81.5 / 2.0 /
papatya73 ( 65.7 / 65.3 /

5.TAKIM TOPLAM KıLO (

Son düzenleme:
reyhan ablacım atkıyı bitirdim ben kazağa başladım .. yanında alişede atkı başlayacağım ipleri toplayıp getirdi kucağıma.. sıra bekleyemiyormuş :))

bijocum sana tığ işi bulalım bir şeyler.. ne istersin.. sana verdiğim linkten bulamadın mı hiç örnek bakmadınmı ..

baktım bakmaz olur muyum ama tığ mı örgü mü anlayamıyorum ki bazılarını ama annemle bakmak da hiç aklıma gelmedi. kadıncağız boş kaldı burda işler falan hep ben de kaç gündür şal öreyim model bul diyor e kimden bulucam burda bi ceylan var o da bulamadı şallarını kaldırmış netten de bakmadım şal örneği böyle işte..

Canım bende bir bakıcam şu manifestoya, sende çok güzel veriyosun ha gayret bişey kalmamış zaten 2 li rakamlara, tezgahtarları sorma zaten geçenlerde anlatmıştım kadının yaptığını ama olsun gaza getiriyolar bizi

cedric canım eklemek isterim seni de izin verirsen bu arada kaydirigubbakcemile3

ya beni de ekleyin facebook ta merak ediyorum sizleriii

yaaaa benim kilo çizelgem nereye gitti o benim gurur tablomdu uleynn parçalarım geri getirsinler klava:klava:

benimkide kayboldu yaptım yapamadıysan yardımcı olayım

Özür diliycek bişey yok canım bende yeniyim, inşallah çok güzel paylaşımlarımız oluropuyorumnanaktan

Ah bu eşler ya, bazende haddinden fazla sinir ederler kilo konusunda, canım bende spora gidemiyorum dondurcam heralde ama evde yapcam artık bişeyler

Sağol canım, 60 larda kilo vermek zor oluyo, böle 80 olunca çok olduğu için daha kolay gidiyo galiba

canzicigim adam cikamadi zaten hapisten, kendini öldürdü hapishanede. olan iki günahsiz yavruya oldu.

Vicdanı geri gelmiş demek

papatya canım 400 gr küçümseme inşallah ilerleyen zamanlarda daha iyi olur..

ve handeor valla tebrikler o kadar katı diyetler yaptım o kadar spor yaptım ama haftada 1.3 den fazla veremedim.. süpersin kaydirigubbakcemile2

Sağol canım, diyorum ya kilo bol olunca çok gidiyo heralde, inşallah sütümü etkilemez, inşallah yaza kilolardan kurtulmuş olarak gireriza.s.

:roflol::roflol::roflol:bijom ben seni ne yapayım :roflol: anlamıyorum diyor ... bana neden söylemedin zevk aldığımı biliyorsun bunlardan.. ay dur ben şalda bulayım bugün her şey bulayım annene... bir kaç saat sonra atarım özeline link...

ayy handecim spora gidemicek olmana üzüldüm ama senin masalın var tabi engel neyse o biraz büyüsün ondan sonra gidersin canım

bu arada tek kilo alan benimm tam sopalııkım klava: valla nasıl üzgünüm kötükedihüso

okuyorum manifestoyu ne azim ya kadın 132 den 89 kilo ya inmiş, 337 gün boyunca bir kere kaçamak yapmadım diyo, hergününü paylaşmış

önce kilomu bildireyim 61,500

bu minik bebek adimlari artik sinirimi bozmaya basladi.. gecen hafta okadar dikkat etmistim sadece 300 gr vermistim..moralim bozulmustu cok oyuzden buhafta sadece dikkat etmekle yetindim (

hande masallah canim ne güzel bir alinti yapmissin. birde bilmiyorum diyordun birbirine karistiriyordun.. bir ben ögrenemedim galibalmaz:
kallisim demek atki bitti. sen beni gecersin hemen kazakta. ben boyunu yani koltuktan altini biraz uzun tuttum kizim uzun istedi. 178 ilmek oldu bende ama örnek öylebir topluyorki yarisi kadar sanirsin

Ooooo herkes burda ben sizleri çok özledim ama kk'ya fazla girmiyorum buaralar bebek düşüncesinden uzaklaşmak değil de kafamı rahatlatmaya çalışıyorum...Bu aralar farmvile çok kötü sardı aranızda oynayan varmış hemşom bijoux dedi Komşum olmanızı isterim opuyorumnanaktan
Diyetler nasıl kallistem bugün gelmemin bir nedeni de kilo ama 53 kilo oldum Malesef 50 yi bırak gliforu bıraktıkça kilo almaya başladaım

ya bi yanlis alinti yapmisim..dogru hangisiydi simdi nasil bulucam 7 sayfa olmus.. neyse atladigim bisey olduysa sorry

canım sinemaya gidincede en başta alınan şey popcorn bakalım ne yaptın inşallah almadan başarmıssındır canım [/QUOTE]
:kedi:mafoldumben hep esim yüzünden ... kasaya geleseye kadar "nuck ben istemiyorum nuck nick hayir yok"ama o aldi bende yemek zorunda kaldim:sm_confused: kiskanc koca:umursamaz: cipsde aldi ama ondan yemedim

cok gecmis olsun canim ya..allahtan acil sifalar diliyorum

canim ben sadece sisi elime alip ilmek atmasini biliyorum.. düz örgü..ama zekiyim :ecrin_bebek: ne gösterilse ezberler yaparimdelikafadulden bu sekilde bir kere sal ördüm
ama suan hatirlamiyorum.. cunku konuya hakim degilim hic bilmiyorum..ama kis bende aksam birseyler örsem ne guzel olur..

offf hic aklima gelmedi evden cantaya birseyler atmak gelmisti ama o sekilde bir diyet ürünü yoktu..ve almiycagimdan o kadar emindim ki.. spor yapmistim 1 saat yaktigim kalorileri cuuuupp geri aldim..ammman eksik kalmasinlar:umursamaz:

ayrica gecmis olsun .. panik yapma degildir ins.. gecen hafta bende cok keyifsizdim .. hasta bi teyzeye sarilmistim ..resmen pisikolojik olarak etkilendim..ayni aksam bogaz agrisi ates.. sonra baktim ki olmasi imkansiz 3-4 gün kulucka dönemi oluyormus hemen belirti göstermesi imkansizmis.. bunu okuyunca bogazimin agrisi gecti atesim düstüzemuszemus

hımmm bak onu görmemişim...neyse bu seferlik affedelim kıııız :))
tabi ayooll affedelim :)

hmmm bende arastirayim su tasi..biraz ilgimi gec ceker böyle seyler..

günaydınlar nasılsınız geçmişe bakamadım inşallah yine dereceleri paylaşırız biz bu hafta da iyiyiz.
kallistecim kilo verdinmi merak ettim, aytaşının faydası oldu mu?
listemize bakabilirmisin.

13.TAKIM 130. ETAP
ad1 ( 54.0 / 54.0 / 0.0 / 0.0&#37
dosba (66.6 / 65.5 / 1.1 / 1.65%)
melis08 (61.6 / 61.6 / 0.0 / 0.0%)
fikriye_bg (71.4 / 70.8 / 0.6 / 0.84%)
güzelimm ( 65.0 / 63.0 / 2.0 / 3.08%)
Nachtigall ( 59.7 / 60.6 / -0.9 / -1.51%)
aSkiTo (68.1 / 66.4 / 1.7 / 2.50%))
genciza (63.0 / 63.0 / 0.0 / 0%)
acıbiber2053 (61.0 / 61.8 / -0.8 / -1.31%)
emirel (62.5 / 61.0 / 1.5 / 2.40%)
bhr.87 (83.2 / 82.9 / 0.3 / 0.36%)
karamanlı (70.0 / 68.8 / 1.2 / 1.71%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO ( 786.1 / 779.4 / 6.7 / 0.85%)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…