Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bir sey sorucam,

bu arka arkaya alıntıları ne şekilde yapıyorsunuz?? ben bir tane yaptım ama kopyala-yapıştır yöntemiyle yaptım. başka bir yol var mı acaba??

önce kilomu bildireyim 61,500

bu minik bebek adimlari artik sinirimi bozmaya basladi.. gecen hafta okadar dikkat etmistim sadece 300 gr vermistim..moralim bozulmustu cok oyuzden buhafta sadece dikkat etmekle yetindim (

Pia'cım,
valla aynısı benim de başıma geldi bu hafta. o kdar dikkat ettim, dikkat ettim, giden sadece 400 gr ve yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam yani sabah sabah.
Hatta eşimle iddiaya bile girmiştim 64'lere düşerim die, iddiayı da kaybettim üstüne üstlük

papatya canim bak yazilarimizin oldu yerde her mesajin sag alt kösesinde alinti.mq ve hizli yanit var..
MQ isaretine tikla alinti yapiyorsun digerlerindende böyle alintilar yap MQ isaretiyle en sonundakini alinti yap isaretiyle acarsin o zaman yaptigin bütün alintilar ayni mesajda bulunuyor..
kallisim bu tarifime sakin gülme cok biliyormus gibi anlattim :roflol::roflol::roflol:

he bide bişey daha söyliycektim size leslie diye bir hatunun cd leri varmış nette de var indirilebiliyomuş,Ben beceremedim bi program lazım heralde eşimle bakıcaz, belki duymuşsunuzdur daha önce, yaptığı hareketlerle yürüyüş yapmış gibi oluyomuşsunuz.

6 aydır 85 ten inemiyodum dikkat edince 83 lerde yersem 86 larda geziyodum, şimdi ilk hedef 78 bakalım bayrama kaç kilo gircem 80 falan olur heralde az kaldı, 80 lerden öle sıkıldımki artık 70 leri görmek istiyorum arkadaşlar yaaa

5.TAKIM **130.ETAP**

canzi3445 ( 74.8 / 76.3 / -1.3 / -1.74% )
chocolategirl ( 76.2 / 75.8 / 0.4 / 0.52% )
cedric ( 101.8 / 100.9 / 0.9 / 0.88% )
Pia ( 61.6 / 61.5 / 0.1 / 0.16% )
ohcanimadeysin ( 62.3 / 62.3 / 0.0 / 0.00% )
HANDEOR ( 83.5 / 81.5 / 2.0 / 2.40% ) ( yeni üye )
papatya73 ( 65.7 / 65.3 / 0.4 / 0.61% ) ( yeni üye )

5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 525.9 / 523.4 / 2.5 / 0.48% )

melisim hemen bakıyorum canım sende bizimkine bir göz atıverirsin..

reyhan abla hiç gülmedim inan.. hahahaaaa okurken halimi görmeliydin....

çikolatımıda uyandırdım :)) öğrendim kilosunu..
melisim ben kaç haftadır tartılmıyorum canım biraz verince hissederim nasıl olsa ...ama fark pek yok gibi son 2 gündür regl dönemine giriyorum ve yiyorum..

evet ben eskiden indirmis ama hic acip bakmamistim .. bu takima girdikten sonra ara ara yapiyorum.. iyi geliyor bana

becerebildim çok şükür bende ( Reyhan abla ) demek isterim sakıncası yoksa

Neyse ya çok yememişsindir, cips yemediğin iyi olmuş mısırda onun kadar kalori yoktur, kimileride diyet ürünlere karşı ama ne bilim bir iki biskivi beni motive eder hep

evet kesinlikle psikolojik etkisi çok fazla takmamak lazım işte ama becerebilsem

Bir sey sorucam,

bu arka arkaya alıntıları ne şekilde yapıyorsunuz?? ben bir tane yaptım ama kopyala-yapıştır yöntemiyle yaptım. başka bir yol var mı acaba??

Canım alıntı yapmak istediğin mesajlarda MQ ya basıyosun en son mesajdada ALINTI YAP a, dikkat etmen gereken diğer bir nokta her mesajın başındaki
ve mesajın sonundaki
yazılarını silmemen, :) anlatabilmişmiyim Kaliste, bende yeni yeni beceriyorum :)

bende güldüm sesli sesli :))):roflol:
hani kendi sacini tariyamiyan gelin basi yapmaya gidermis :)))
hay allah:roflol::roflol:
hahaha rehyan abla koptum :roflol: :roflol:

kallisim aldım mesajları çok sağolasın sen olmasan napıcaktık bizzz opuyorumnanaktan
beresini bir türlü öremediğim (yarım kaldı duruyor) atkıyı ve annemim ördüğü ve beğenmediği yeleğin fotolarını eklicem şimdi

çokk güzel becermişimmm :))))) her mesajın başındaki [/QUOTE ile başlayan bölümü ve sondaki :[/QUOTE yi silmemen gerekiyo diycektimmmm:kedi:

bu yelek

bu örneği (netteki değil annem kendi kafasından yaptı)

bu da tek becerebildiğim şey basit bi atkı kaydirigubbakcemile3

kallistecim canzinin satırında hatamı var bir bakabilirmisin ben de
canzi3445 ( 74.8 / 76.3 / -1.5 / -2.00% )
ve sonuç ta;
5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 525.9 / 523.6 / 2.3 / 0.44%) çıkıyor.
gecikmem için kusura bakma kızımı uyutuyordum.

melisim ben kaç haftadır tartılmıyorum canım biraz verince hissederim nasıl olsa ...ama fark pek yok gibi son 2 gündür regl dönemine giriyorum ve yiyorum..

tamam olsun merak etttim kadıköye gidiyoruz da bakayım dedim şu taşa ondan sordum.

melisim isizn listeniz tamamdır canım verebilirsin paylaşıma...

teşekkürler opuyorumnanaktan

kallisim aldım mesajları çok sağolasın sen olmasan napıcaktık bizzz opuyorumnanaktan
beresini bir türlü öremediğim (yarım kaldı duruyor) atkıyı ve annemim ördüğü ve beğenmediği yeleğin fotolarını eklicem şimdi
[/QUOTE]

5.TAKIM **130.ETAP**

canzi3445 ( 74.8 / 76.3 / -1.5 / -2.01% )
chocolategirl ( 76.2 / 75.8 / 0.4 / 0.52% )
cedric ( 101.8 / 100.9 / 0.9 / 0.88% )
Pia ( 61.6 / 61.5 / 0.1 / 0.16% )
ohcanimadeysin ( 62.3 / 62.3 / 0.0 / 0.00% )
HANDEOR ( 83.5 / 81.5 / 2.0 / 2.40% ) ( yeni üye )
papatya73 ( 65.7 / 65.3 / 0.4 / 0.61% ) ( yeni üye )

5.TAKIM TOPLAM KıLO ( 525.9 / 523.6 / 2.3 / 0.44% )

melisim ancak verebiliyorum sayfalarım açılmıyor canım .. sizinkini kontrol ettim tamamdır..

birde çekiliş için sizin takım ne dedi canım yazışmadık ayrı yapmak için onay verdilermi.

yeleğin ipi biraz kalın geldi ama bu böyle olsun evde giyersin dedi devam etti annem bi de yan oyalarını yapmadı kaba durdu o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…