- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #16.681
önce kilomu bildireyim 61,500
bu minik bebek adimlari artik sinirimi bozmaya basladi.. gecen hafta okadar dikkat etmistim sadece 300 gr vermistim..moralim bozulmustu cok oyuzden buhafta sadece dikkat etmekle yetindim(
he bide bişey daha söyliycektim size leslie diye bir hatunun cd leri varmış nette de var indirilebiliyomuş,Ben beceremedim bi program lazım heralde eşimle bakıcaz, belki duymuşsunuzdur daha önce, yaptığı hareketlerle yürüyüş yapmış gibi oluyomuşsunuz.
hande masallah canim ne güzel bir alinti yapmissin. birde bilmiyorum diyordun birbirine karistiriyordun.. bir ben ögrenemedim galibalmaz:
kallisim demek atki bitti. sen beni gecersin hemen kazakta. ben boyunu yani koltuktan altini biraz uzun tuttum kizim uzun istedi. 178 ilmek oldu bende ama örnek öylebir topluyorki yarisi kadar sanirsin
offf hic aklima gelmedi evden cantaya birseyler atmak gelmisti ama o sekilde bir diyet ürünü yoktu..ve almiycagimdan o kadar emindim ki.. spor yapmistim 1 saat yaktigim kalorileri cuuuupp geri aldim..ammman eksik kalmasinlar:umursamaz:
ayrica gecmis olsun .. panik yapma degildir ins.. gecen hafta bende cok keyifsizdim .. hasta bi teyzeye sarilmistim ..resmen pisikolojik olarak etkilendim..ayni aksam bogaz agrisi ates.. sonra baktim ki olmasi imkansiz 3-4 gün kulucka dönemi oluyormus hemen belirti göstermesi imkansizmis.. bunu okuyunca bogazimin agrisi gecti atesim düstüzemuszemus
Bir sey sorucam,
bu arka arkaya alıntıları ne şekilde yapıyorsunuz?? ben bir tane yaptım ama kopyala-yapıştır yöntemiyle yaptım. başka bir yol var mı acaba??
yazılarını silmemen, :) anlatabilmişmiyim Kaliste, bende yeni yeni beceriyorum :)ve mesajın sonundaki
hahaha rehyan abla koptum :roflol: :roflol:bende güldüm sesli sesli :))):roflol:
hani kendi sacini tariyamiyan gelin basi yapmaya gidermis :)))
hay allah:roflol::roflol:
5.TAKIM **130.ETAP**
canzi3445 ( 74.8 / 76.3 / -1.3 / -1.74% )
chocolategirl ( 76.2 / 75.8 / 0.4 / 0.52% )
cedric ( 101.8 / 100.9 / 0.9 / 0.88% )
Pia ( 61.6 / 61.5 / 0.1 / 0.16% )
ohcanimadeysin ( 62.3 / 62.3 / 0.0 / 0.00% )
HANDEOR ( 83.5 / 81.5 / 2.0 / 2.40% ) ( yeni üye )
papatya73 ( 65.7 / 65.3 / 0.4 / 0.61% ) ( yeni üye )
5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 525.9 / 523.4 / 2.5 / 0.48% )
melisim ben kaç haftadır tartılmıyorum canım biraz verince hissederim nasıl olsa ...ama fark pek yok gibi son 2 gündür regl dönemine giriyorum ve yiyorum..
melisim isizn listeniz tamamdır canım verebilirsin paylaşıma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?