- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #16.701
5.TAKIM **130.ETAP**
canzi3445 ( 74.8 / 76.3 / -1.5 / -2.01% )
chocolategirl ( 76.2 / 75.8 / 0.4 / 0.52% )
cedric ( 101.8 / 100.9 / 0.9 / 0.88% )
Pia ( 61.6 / 61.5 / 0.1 / 0.16% )
ohcanimadeysin ( 62.3 / 62.3 / 0.0 / 0.00% )
HANDEOR ( 83.5 / 81.5 / 2.0 / 2.40% ) ( yeni üye )
papatya73 ( 65.7 / 65.3 / 0.4 / 0.61% ) ( yeni üye )
5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 525.9 / 523.6 / 2.3 / 0.44% )
melisim ancak verebiliyorum sayfalarım açılmıyor canım .. sizinkini kontrol ettim tamamdır..
birde çekiliş için sizin takım ne dedi canım yazışmadık ayrı yapmak için onay verdilermi.
haaa simdi altlarindaki yazilari okumayi akil ettim :)) atkiyi sen ördün sadece ama cok düzgün örgün var bijom ben begendim
melisim yazmışsın zaten benim sayfaar açılana kadar canım benim ellerine sağlık listeler için..
ayy kallisim ne dicem allah derim opuyorumnanaktan
eskişehir girişinde hızlı tren raydan çıkmış az önce Allah korusun inşallah kimseye bişey olmamıştır :Saruboceq::Saruboceq:
okuyorum manifestoyu ne azim ya kadın 132 den 89 kilo ya inmiş, 337 gün boyunca bir kere kaçamak yapmadım diyo, hergününü paylaşmış
çikolatım güle güle kullan canım iyi olmuş bulduğun.. özelliklerinin bazılarını biliyordum bakımınıda biliyorum az çok ama kimsede yok diye yazmadım, bazı taşlar gece toprağa bıraktığında temizleniyor bu sudaymış bunu bilmiyordumyerimseniben
benim taşım simsiyah oldu söylediğin iyi oldu canım benim temizliyeyim bakalım bu gece...mehtapa karşı koymam gerekirse balkona çıkarmam gerek busoğukta yarılır taşıma kıyamam:roflol:
valla çikolatım sevgi bağını güçlendiriyor mu henz farketmedim kocamda farketmedi :roflol: bekleyen derviş misali sabır :roflol: tıss 20 yılı bitirdik artık neyi güçlendirelim ki:icecream: allah senin bağlarını kuvvetlendirsin inşallah sımsıkı
ben altında gümüşte takamıyorum herşey alerji yapar bana takamam hiç bir şey takı malzemelerinden kalan iplerle kullanıyorum...
he vallaha öyle yapmış kafamçokkarıştı
evet evet kadın arada sırada toprağa da gömün diye demişti kallisim...ben de bugün taktım taşımı,çok da hoş,bembeyaz şirin bişey....
inş işe yarar..
sevgi bağı konusuna dikkat edeceğim,yazarım :kedi:
nası gelecek banlanmış garibim zor açtırdık banını:roflol:
kallisim neden banlanmış asya??
Günaydın Hanımlar
Rüyamda arkadaşımın biri hiç vermiş gibi durmuyosun diyodu, aslında vermişim biraz kendimi çok zayıf hissediyorum ama bakıyorum şimdiki halimden çok şişmanım şalvar gibi bir pantolon var ayağımda, olsun diyorum düşüncesi bile beni mutlu ediyo öle uyandım.
Hemen tartıldım, 81,5 kilo olmuşummm, hemen cetvelimi değiştireyim.opuyorumnanaktan
Diyete devam herkese selam :içelim:
birşey değil canım ablacığım, valla hep beraber bir deneyelim.ister msn aytaşı hepimizi zayıflatsın...cikolatam ne kadar güzel bilgiler vermis. aytasi hakkinda.. biliyormusun seker? ben hicbirini bilmiyordum. tesekkür ederim bülbülüm..:teselli:
ben geçendede bahsetmiştim doğumlarda bebeklerimi emziremedim göğsümden rahatsızdım diye off 2 gündür yine depreşti göğüslerimin rahatsızlığı, bir göğsümden ameliyat oldum hatta 10 yıl önce minicik yeni doğmuş bebeğimle hastahanede yattım( göğüslerimde damarlar kist yapıyor süt bezi kanalları yani.. baktığınızda tüm damarlar mosmor gözüküyor dünden beri yine kötüyüm tek göğsüm şişti ateşleniyorum vücudumda ki bu iltihaptan dolayı..tüm eklemlerim ağrıyor hasta gibi oluyorum ama bir anlık oluyor geçiyor sinir bozucu.. şimdi doktora gitsem mamografi - biopsi - koştur dur ama sonuç çıkmıyor hep tekrarlıyor bu.. defalarca gittim tedavi oldum.. hatta tedavi olurken hormon ilaçları kullanırken ufa kızıma hamile kaldım sonra sakat doğacak diye aylarca acı çektim.. ahh bugün isyanlardayımsenağlama derman aradığımdan değil mafoldumben dediğim gibi isyanlardayım lmaz: çok sıkıldım..
cedricim sendemi facebooktasın buluşalım ordanda bari :) bende bilmiyorum ekip biçmeyi öğrenicem inşallah...
günaydınlar arkadaşlar çok üzgünüm kilom 76.3
nasıl oldu bende anlamadım yediklerimie dikkat ediyorum aslında arada kaçamaklarım oldu ama o kadarda abartılı değil benim şok bir diyet yapıp kilomu hareketlendirmem lazım başka türlü olmayacak hapta bu arada iştahımı kesmeye başladı inşallah bu hafta yararını görürüm
ayyyy o taş ne harika birşeymiş inşallah işe yarar canımm
kallisim ekledim seni...
thanks bijom :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?