Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hanımlar şimdi bana bi akıl verin. Akşam misafirlerimiz gelecek. E dogal olarak döktürmek zorunda kaldım, gelsin pastalar börekler. Ama ben yemeden nasıl durucam? Siz bu durumlarda napıyosunuz? Salata olarak patates salatası hazırladım, onun dışında her şey kalorili

sana tek yardımım ve söyliyciiiimmm sey su seni dugunde parmakla gosterip aaaa gelinlik giymis topa bakın derler !!! bu yeterli sanırım :)
Canım senin miden için zararlı değil mi??
amaaan ameliyat olcam zaten battı balık yan gider

kızlar klasik ebru bu aylardır burda once 60 olur sonra haftaya gelir tekrar 63 olur benden yedigi fırcanın haddi hesabı yok ama adam olmuyo napiiiim !!!
sakın hic bisey yeme, tek tavsiyem bu, midem rahatsız de gec

Peygamber efendimize bi gun birisi gitmis peygamberim (s.a.v) efendjmiz benim ogla bali cok yiyo hasta oluyo ne yapmamiz lazim demis kadin Efendimiz (s.a.v) bugun gidin 1 hafta sonra gelin demis kadin gidip 1hafta sonra gelmis Peygamber efendimizde oglun bali yemesin bidaha demis kadinda sasirmis Efendim neden 1 hafta beklettin deyince 1hafta oncesinde bende bal yiyordum ozaman senin ogluna yeme diyemezdim siz gittiniz 1 hafta yemedim oyuzden rahatlikla sizede yenmemesini soyleyebilirim demis simdi bende tatildeydim Peygamber efendimiz gibi bnde sana yeme diyemem ben herseyi yemisken:)))) ama 1 hafta sonra derim:)

kısır yapaydın eyiydi kısır yer otururdun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…