- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #167.121
Simdi ben donunce onu yarisma psikolojisine sokarim sabit falan cikamaz:)perşembe günü başladı ip atlamaya yumurta kapıya dayanınca :)))
Hmmm sen rakibeni ozledin galiba:)Aslında bu hafata iyiydim Bitek öğlen 4 kurabiyem vardı..Oda çarşambaydı..
Eşim geç geliyor diye genelde akşamda yemek yemedimm. Ama bilmiyom ki??
Belki dünki ipin şişkinliği falandır. Gerçi hoş çarşambada + daydım da neyse
bide beni düşün ne haldeyimmKıızz sormaaa, ben cok fenayım her yerim agrıyooo
Ben de varııım! Gecen haftalarda yapıyodum ama bıraktım 2-3 gündür+2 kişi olduk yok mu arttıran.....
Önce biben adam olayımdaNeyse bu hafta size gene de faydam oldu. 8. takımın ortalamasını düsürdümBeni adam et Ebruşum
Düsünemiyorum, düsünmek istemiyorumbide beni düşün ne haldeyimm
Ben bugune kadar gitmeyelim derdim surat asardim 3 yil oldu 4 e gircez az kaldiBende ilk 6 ay ağlayarak ayrıldım.Şimdi ne zamn gidiceğizdiye adamın başını yıyorumm.
Ben de varııım! Gecen haftalarda yapıyodum ama bıraktım 2-3 gündür
Ben zaten zor yürüyom bugun baldırlarım fena yanıyor. Anca 20 oldu şimdiyekadar. Ama 200 bile olsa atlayacamm.Daha atlayamadım tatlışım da hemen başlıcam, zaten artı gördüm moralim bozuk.
İşede yarıyor ama+2 kişi olduk yok mu arttıran.....
Azme bak Yarabbim :)Ben zaten zor yürüyom bugun baldırlarım fena yanıyor. Anca 20 oldu şimdiyekadar. Ama 200 bile olsa atlayacamm.
Ohh ohh heycanla bekliyorum seniiSimdi ben donunce onu yarisma psikolojisine sokarim sabit falan cikamaz:)
Hemde çoooookkkkkkkHmmm sen rakibeni ozledin galiba:)
Ben çabuk vaz geçmişimmBen bugune kadar gitmeyelim derdim surat asardim 3 yil oldu 4 e gircez az kaldi
Ilk defa bugun 3vime gitmek istedim:)
sana tek yardımım ve söyliyciiiimmm sey su seni dugunde parmakla gosterip aaaa gelinlik giymis topa bakın derler !!! bu yeterli sanırım :)Selam
kollontai fıstıkım ayrıldığım kilom 74,6 bu sabah 78,9 regl oldum ama yine de en az 3-4 kilo almışım.
btlbetul
@muska77
ebrusonmez
evet kızlar mayısta düğünü olacak birine göre sıkı bir dayağı hak ettiğim kesin. Şişko gelin olmak istemiyorum yardım ediiiinnnnn
amaaan ameliyat olcam zaten battı balık yan giderCanım senin miden için zararlı değil mi??
kızlar klasik ebru bu aylardır burda once 60 olur sonra haftaya gelir tekrar 63 olur benden yedigi fırcanın haddi hesabı yok ama adam olmuyo napiiiim !!!Aslında bu hafata iyiydim Bitek öğlen 4 kurabiyem vardı..Oda çarşambaydı..
Eşim geç geliyor diye genelde akşamda yemek yemedimm. Ama bilmiyom ki??
Belki dünki ipin şişkinliği falandır. Gerçi hoş çarşambada + daydım da neyse
sakın hic bisey yeme, tek tavsiyem bu, midem rahatsız de gecHanımlar şimdi bana bi akıl verin. Akşam misafirlerimiz gelecek. E dogal olarak döktürmek zorunda kaldım, gelsin pastalar börekler. Ama ben yemeden nasıl durucam?Siz bu durumlarda napıyosunuz? Salata olarak patates salatası hazırladım, onun dışında her şey kalorili
Peygamber efendimize bi gun birisi gitmis peygamberim (s.a.v) efendjmiz benim ogla bali cok yiyo hasta oluyo ne yapmamiz lazim demis kadin Efendimiz (s.a.v) bugun gidin 1 hafta sonra gelin demis kadin gidip 1hafta sonra gelmis Peygamber efendimizde oglun bali yemesin bidaha demis kadinda sasirmis Efendim neden 1 hafta beklettin deyince 1hafta oncesinde bende bal yiyordum ozaman senin ogluna yeme diyemezdim siz gittiniz 1 hafta yemedim oyuzden rahatlikla sizede yenmemesini soyleyebilirim demis simdi bende tatildeydim Peygamber efendimiz gibi bnde sana yeme diyemem ben herseyi yemisken:)))) ama 1 hafta sonra derim:)Hanımlar şimdi bana bi akıl verin. Akşam misafirlerimiz gelecek. E dogal olarak döktürmek zorunda kaldım, gelsin pastalar börekler. Ama ben yemeden nasıl durucam?Siz bu durumlarda napıyosunuz? Salata olarak patates salatası hazırladım, onun dışında her şey kalorili
Hanımlar şimdi bana bi akıl verin. Akşam misafirlerimiz gelecek. E dogal olarak döktürmek zorunda kaldım, gelsin pastalar börekler. Ama ben yemeden nasıl durucam?Siz bu durumlarda napıyosunuz? Salata olarak patates salatası hazırladım, onun dışında her şey kalorili
Bende varim yarindan itibareb ins bomba gibi doncem araniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?