- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #167.161
Hımm anladım
Teşekkür ederim. Ben 1 yumurta 1 küçük çay bardağı süt 2 silme kaşıkta yulaf kepeği koydum.
Günde 2 kaşık çokmu olur?? Sınır nedir?
Azaltmama gerek yok o zamn :))az 3 kaşık diyolla.... tam gr karşılığını hatırlamasamda...
Hadi hayırlısı..kızlar ben bu hafta saat 11.00-16.00 arası IF yapmaya karar verdim
Çorba detoksunu her çorbadan yapabilirsin. Hadi başla artık.Selam
@kollontai fıstıkım ayrıldığım kilom 74,6 bu sabah 78,9 regl oldum ama yine de en az 3-4 kilo almışım.
btlbetul
muska77
ebrusonmez
evet kızlar mayısta düğünü olacak birine göre sıkı bir dayağı hak ettiğim kesin. Şişko gelin olmak istemiyorum yardım ediiiinnnnn
Denemeden yazmam tatlım. Denenmiş ve ise yaramıştır kesin yapın Dediklerim.çorba detoksu yap 3 gün ceza sana... bak benim durmuş kilom bile harekete geçti... sen şimdi taze aldın ya bu kiilocukları hemen atarsın bence..... lahana çorbası yap.... birdemuska77 nin dediği gibi akşamdan hurmaları koy suya sabah suyunu iç hurmasını ye....
kızmuska77 bende yaptım o hurma şeyisini şimdi teyzemlere de söylicem harika işe yarıyor.....
Yazık sana!Benim de küçük sıpam ikizler :) oğlum ve eşim akrep ben de balık
Ben zaten iciyorum.+2 kişi olduk yok mu arttıran.....
Aslan ve akrep ha facia çıkar o evdeBen de varııım! Gecen haftalarda yapıyodum ama bıraktım 2-3 gündür
Yemeyeceksin. Yiyomus gibi yap yada disim agriyor de bunu dediğin için yiyemezsin hem.Hanımlar şimdi bana bi akıl verin. Akşam misafirlerimiz gelecek. E dogal olarak döktürmek zorunda kaldım, gelsin pastalar börekler. Ama ben yemeden nasıl durucam?Siz bu durumlarda napıyosunuz? Salata olarak patates salatası hazırladım, onun dışında her şey kalorili
Hadi hayırlısı..
Çorba detoksunu her çorbadan yapabilirsin. Hadi başla artık.
Denemeden yazmam tatlım. Denenmiş ve ise yaramıştır kesin yapın Dediklerim.
Yazık sana!
Ne içiyosunuz telden girdim şekerler duramıhorum sizsiz:)
Dayan şekerim ben kurstayım şu an hergum nobetçiler çay pasta börek hazırlıyo benimde masama koyuyolar biraz durunca alın diyorum bide demesinler bizi beğenmiyo diyo bilmiyolarki kollomtai patlatıyo cezalarıBen zaten iciyorum.
Aslan ve akrep ha facia çıkar o evde
Yemeyeceksin. Yiyomus gibi yap yada disim agriyor de bunu dediğin için yiyemezsin hem.
Bağımlılık yaptık demi??Ne içiyosunuz telden girdim şekerler duramıhorum sizsiz:)
Ben akşamdan cezveye 2kayısı ile su koyuyorum sabah uyanınca hemen ısıtıp içiyorum zaten heee bugün bişey öğrendim eve gidince anlatıcam telden zor oluyo takip etmeksabahları ılık limonlu veya limonsuz su.... uyanır uyanmaz .....
Yeme hayatım yeme sennn..Dayan şekerim ben kurstayım şu an hergum nobetçiler çay pasta börek hazırlıyo benimde masama koyuyolar biraz durunca alın diyorum bide demesinler bizi beğenmiyo diyo bilmiyolarki kollomtai patlatıyo cezaları
Aynen öyle inanki ama bura sayesinde bir haftadır hiç kaçamağım yok içim bile rahat eskiden kaçamak yapınca buzursuz olurdum:)Bağımlılık yaptık demi??
Anlat kıızz...Ben akşamdan cezveye 2kayısı ile su koyuyorum sabah uyanınca hemen ısıtıp içiyorum zaten heee bugün bişey öğrendim eve gidince anlatıcam telden zor oluyo takip etmek
Ohh ohhh iyiAynen öyle inanki ama bura sayesinde bir haftadır hiç kaçamağım yok içim bile rahat eskiden kaçamak yapınca buzursuz olurdum:)
Beni sayın me oluyo orda:)
Dur bakalım bisey daha deniyorum.başkasında işe yarayan çoğu şey bende işe yaramıyor da bu şaşırttı beni :)
Kolay gelssinn..Hadi ben derse optum herkesi fightingg.....
Sendeaz değilsin haaDur bakalım bisey daha deniyorum.
Sonuç alırsam onuda yazcam buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?