- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #16.721
kallisim benim yaramaz geldi görmedinmi?. hayret ya bir selam vermemis:gitme:
küstüm.:sinifsinif:
derstedir belki firsat bulamamistir
herkese merhabalar siteye eni üye oldum ve benimde vermem gereken 10 kilom var
5.takıma nasıl üue olabilitim bana yardımcı olur musunuz
Evet Kabul ediyorum
arınıza kabul ettiğiniz için tşk ederim.
papatya canim bak yazilarimizin oldu yerde her mesajin sag alt kösesinde alinti.mq ve hizli yanit var..
MQ isaretine tikla alinti yapiyorsun digerlerindende böyle alintilar yap MQ isaretiyle en sonundakini alinti yap isaretiyle acarsin o zaman yaptigin bütün alintilar ayni mesajda bulunuyor..:
Canım alıntı yapmak istediğin mesajlarda MQ ya basıyosun en son mesajdada ALINTI YAP a, dikkat etmen gereken diğer bir nokta her mesajın başındaki yazılarını silmemen, :) anlatabilmişmiyim Kaliste, bende yeni yeni beceriyorum :)
çokk güzel becermişimmm :))))) her mesajın başındaki [/QUOTE ile başlayan bölümü ve sondaki :[/QUOTE yi silmemen gerekiyo diycektimmmm:kedi:
Evet Kabul ediyorum
arınıza kabul ettiğiniz için tşk ederim.
ya arkadaşlar şimdi herkes fikrini belirttiğine göre çekilişe karar verelim..
bana fikir verin... reyhan ablam ve pia eşleşsin mi? hani kargo hediyeyi aşar diye düşünüyorum... ama bu arada asyayıda kendim için eklemek istiyorum onu sokmadım listeye uzak diye fakat ayrıca bir güzellik düşünüyorum inşallah..
eşleştirmeyi nasıl yapalım... bana inanır güvenirseniz kızlara çektireyim mi yoksa ben yapayım diyen olurmu veyahut ben şu kişiyi istiyorum diyen olurmu herkesin gönlüne göre hareket edelim..fikir lütfen...
bana biraz yardımcı olurmusunuz hem takım hakkında hem neler yapmam ve yapmamamlar hakkında
valla konuya biraz fransız kaldım ama
bana uyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?