Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Siz kaçta uyuyosunuz ya?
Benim iş yerinde o saatlerde kapatmam cok zor ya. Genelde 5 gibi cıkıp eve geliyoruz, sonrasında da yemek işte.. Herkesin düzeni ayrı :)
canım sen calısıyosun 6 -7 cok normal senin icin bende evdeyim calısmıyorum o yuzden istedigim gibi ayarlayabiliyorum saatleri :)

Evet camim ara verdim ama vermeden oncede yapiyordum boyle
Darısı başıma o zaman :) Ben hic bu kadar sıkı olamıyorum ya..

Erişte ve patates haşlaması akşam olmasa mıydı ki?

Canim ben calismiyorum evdeyim ondan rahat yapabiliyorum belki calissam diyet falan yapamazdim
Benim de evde düzenim farklı oluyor, işte ayrı. İşe erken gidince güne erken başlıyorum 3 ögünden asagısı kurtarmıyor. Evde kaldıgım günlerde ise gec kahvaltı yaptıgımdan, ara ögün bir de akşam yiyorum ve bitiriyorum günü.

Yok hiç yemeyecem.Çok acıkırsam su ve çay içerim. Hem alıştım sayılır. bu arada 12 gibi yatıyorum.
Maşallah vallahi, ben açlıktan ölürdüm 3:30'dan 12'ye kadar Azmini takdir ettim...
Ama ekmek sayılır lahmacun o yüzden daha geç yiyemezdim.
Haklısın tabi, dayanabiliyorsan iyi olmuş

Akşam biraz yoğun olmuş canm. Bide nesquik var tabi

Teşekkür ederimm

Hanımlar siz günlük su tüketiminizi nasıl ölcüyorsunuz? Yani ben suyu az tüketen biri degilim bardak bardak icerim ama ölcmekte zorlanıyorum. Bazen kucuk bardakta oluyor bazen büyük, bazen büyük kupada... Bir de bazen yarım, bazen tam, takip edemiyorum yani... Matara falan mı kullanıyorsunuz?? Ben bu yüzden su tüketimimi hesaplayıp yazamıyorum ya menülere :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…