- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #167.561
Siz kaçta uyuyosunuz ya?Hmm bende 4.20 de yedim bugun en gec 5 olmaz bile bende alisinca 3 te bile kapatirim
Evet camim ara verdim ama vermeden oncede yapiyordum boyleGerçi sen gecen hafta ara vermissin galiba di mi yanlıs mı hatırlıyorum? Oyleyse sıkı başlamıssın tabi dogal olarak :))
Canim ben calismiyorum evdeyim ondan rahat yapabiliyorum belki calissam diyet falan yapamazdimSiz kaçta uyuyosunuz ya?
Benim iş yerinde o saatlerde kapatmam cok zor ya. Genelde 5 gibi cıkıp eve geliyoruz, sonrasında da yemek işte.. Herkesin düzeni ayrı :)
ben o diyetlere hic mi hic guvenmiyorumKizlar dun yolda bi kitap gordum virgin diyeti doye arastirdim netten sut ve sut urunlerini 7 gun tuketmeyerek 3 kilo verebilirmisizyapabilirsem onu yapcam
canım sen calısıyosun 6 -7 cok normal senin icin bende evdeyim calısmıyorum o yuzden istedigim gibi ayarlayabiliyorum saatleri :)Siz kaçta uyuyosunuz ya?
Benim iş yerinde o saatlerde kapatmam cok zor ya. Genelde 5 gibi cıkıp eve geliyoruz, sonrasında da yemek işte.. Herkesin düzeni ayrı :)
Yok hiç yemeyecem.Çok acıkırsam su ve çay içerim. Hem alıştım sayılır. bu arada 12 gibi yatıyorum.3:30'dan teee yatana kadar bi sey yemicek misin pekii?
yediklerine sayarsın zaten bisey olmaz sanaYok hiç yemeyecem.Çok acıkırsam su ve çay içerim. Hem alıştım sayılır. bu arada 12 gibi yatıyorum.
Haklısın canm. Daha dikkat edeyimm.Kandirma kiz kendini:)
Menüde sporda suda çok iyiiiMenum
sabah
1 dilim ekmek
3zeytin
1salatalik
ogle
1kase mer corba
salata
aksam
1kase mer corba
su 4 lt
spor
200 ip
50 mekik
20 squat
30 dk yuruyus
lesli2mil yapcam
3:30 cok erken bi saat benim icin günü kapatmaya
Genelde 5-6 gibi yiyorum akşam yemeklerini. En geç 7'yi buldugu olur, o da nadiren.
3:30 cok erken bi saat benim icin günü kapatmaya
Genelde 5-6 gibi yiyorum akşam yemeklerini. En geç 7'yi buldugu olur, o da nadiren.
Hiç duymamıştım canmm. SAğlıklı değil gibi ama 1 haftadan bişey olmazKizlar dun yolda bi kitap gordum virgin diyeti doye arastirdim netten sut ve sut urunlerini 7 gun tuketmeyerek 3 kilo verebilirmisizyapabilirsem onu yapcam
Darısı başıma o zaman :) Ben hic bu kadar sıkı olamıyorum ya..Evet camim ara verdim ama vermeden oncede yapiyordum boyle
Erişte ve patates haşlaması akşam olmasa mıydı ki?bugun ki menum
toplam 1200 kalori
sabah 11.00
nesquik gevrek 50 gr
150 gr sutle
ara13.30
muz 120 gr
aksam 16.30
1 tabak eriste 300 gr
2 tavuk but 200 gr
100 gr yogurt
50 gr peynir
50 gr patates has.
su 3 lt
spor daha yapmadım yapabilirsem yazarım
Benim de evde düzenim farklı oluyor, işte ayrı. İşe erken gidince güne erken başlıyorum 3 ögünden asagısı kurtarmıyor. Evde kaldıgım günlerde ise gec kahvaltı yaptıgımdan, ara ögün bir de akşam yiyorum ve bitiriyorum günü.Canim ben calismiyorum evdeyim ondan rahat yapabiliyorum belki calissam diyet falan yapamazdim
Maşallah vallahi, ben açlıktan ölürdüm 3:30'dan 12'ye kadarYok hiç yemeyecem.Çok acıkırsam su ve çay içerim. Hem alıştım sayılır. bu arada 12 gibi yatıyorum.
Haklısın tabi, dayanabiliyorsan iyi olmuşAma ekmek sayılır lahmacun o yüzden daha geç yiyemezdim.
Hadi ya bende denemeyom ozaman zaten veriliyo kilo sonucfaben o diyetlere hic mi hic guvenmiyorum
bugun ki menum
toplam 1200 kalori
sabah 11.00
nesquik gevrek 50 gr
150 gr sutle
ara13.30
muz 120 gr
aksam 16.30
1 tabak eriste 300 gr
2 tavuk but 200 gr
100 gr yogurt
50 gr peynir
50 gr patates has.
su 3 lt
spor daha yapmadım yapabilirsem yazarım
Teşekkür ederimmDarısı başıma o zaman :) Ben hic bu kadar sıkı olamıyorum ya..
Erişte ve patates haşlaması akşam olmasa mıydı ki?
Benim de evde düzenim farklı oluyor, işte ayrı. İşe erken gidince güne erken başlıyorum 3 ögünden asagısı kurtarmıyor. Evde kaldıgım günlerde ise gec kahvaltı yaptıgımdan, ara ögün bir de akşam yiyorum ve bitiriyorum günü.
Maşallah vallahi, ben açlıktan ölürdüm 3:30'dan 12'ye kadarAzmini takdir ettim...
Haklısın tabi, dayanabiliyorsan iyi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?