- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #167.581
:) ins boylede gider kiz tatile cikmasaydim senden daha zayif olurdum yaaaMenüde sporda suda çok iyiii
Harika bi dönüş olmuşş
Ben 1.5 litrelik su şişesinde içiyorum. Daha pratikHanımlar siz günlük su tüketiminizi nasıl ölcüyorsunuz? Yani ben suyu az tüketen biri degilim bardak bardak icerim ama ölcmekte zorlanıyorum. Bazen kucuk bardakta oluyor bazen büyük, bazen büyük kupada... Bir de bazen yarım, bazen tam, takip edemiyorum yani... Matara falan mı kullanıyorsunuz?? Ben bu yüzden su tüketimimi hesaplayıp yazamıyorum ya menülere :/
Benim 2lt oik surahim var ona dolduruyorum suyu esimde benim oldugu icim dokunmax ona oyle hesapliyorumHanımlar siz günlük su tüketiminizi nasıl ölcüyorsunuz? Yani ben suyu az tüketen biri degilim bardak bardak icerim ama ölcmekte zorlanıyorum. Bazen kucuk bardakta oluyor bazen büyük, bazen büyük kupada... Bir de bazen yarım, bazen tam, takip edemiyorum yani... Matara falan mı kullanıyorsunuz?? Ben bu yüzden su tüketimimi hesaplayıp yazamıyorum ya menülere :/
:) ins boylede gider kiz tatile cikmasaydim senden daha zayif olurdum yaaa
Bende istiyorum diyet listesikızım ya bana da diyet yazsan her günde ona göre yapsam olmazmıııı
bende çıkmıcam sözündenBende istiyorum diyet listesi
kollontai banda hazırlasana bu hafta sözünden çıkmayacam.Ama yinede kilo veremessem.
Ben 1.5 litrelik su şişesinde içiyorum. Daha pratik
Mantıklıymış bunlar :)) Ben de 1.5 litrelik şişeden içeyim bari. Sürahim kaç lt alıyor bilmiyorumBenim 2lt oik surahim var ona dolduruyorum suyu esimde benim oldugu icim dokunmax ona oyle hesapliyorum
Cok kotusun
Yaşasın tatil o zamn
Yaşasın anne yemekleri
al işteNormalde yemiyodum zaten, dünkü misafirlerden kaldı birkac dilim. Bari sabahları yiyip sporla yakayım dedim fena mı ettim? Çöpe mi gitsin güzelim börekler
:) sende katil canimhele şükür sonunu buldum .. ammaaa konuşmuşsunuz muhabbetiniz bol olsun :)
şekerim içimden geçenimi okudun ne bende yarın mutfak dolaplarımı siliyim diyodum :)Benimde öyle birde üstelik yarına komşularım gelicek.Şimdi evi süpürüp silmliyim. ÜStelik mutfak dolaplarımıda silcemm.. Aaahhh ahhh
Banada çay koy kız yorgunluğumuzu alsınn..
ölç ölçü kabın yok mu benim sürahim küçük tam 1 litre 3 kere doldurup içmeye çalışıyorumMantıklıymış bunlar :)) Ben de 1.5 litrelik şişeden içeyim bari. Sürahim kaç lt alıyor bilmiyorum
tabi o yediklerimiz yokmu o yediklerimiz abimde bişe yeme 1 yıl yaşarsın bu yağla diyip oralimi bozuyoryediklerine sayarsın zaten bisey olmaz sana
Sen kac kiloydunki tatlimtabi o yediklerimiz yokmu o yediklerimiz abimde bişe yeme 1 yıl yaşarsın bu yağla diyip oralimi bozuyor
uyma kimseye ama bugun bende şeytana uydumHee yaaa
Kocacıma uydumm.
geçen hafta sonu 82 idim dün cuma sabahı tartıldım 80,5 olmuşum bu sabah tartıldım tam 80 idim :)Sen kac kiloydunki tatlim
evet yaa sen çok zorlama kendini normal düzende gitsen zayıflarsın zaten benim kiloma göre çok iyisin zaten yavaş yavaş verHerkes öyle diyor zaten ama ne bilim faydası olur diye şeedim
benimde öyle en geç 6,30 gibi yiyoruz yemeğimizi eşim allahtan erken geliyor3:30 cok erken bi saat benim icin günü kapatmaya
Genelde 5-6 gibi yiyorum akşam yemeklerini. En geç 7'yi buldugu olur, o da nadiren.
bencede tebrikler sporun çok iyiMaşallah canım.Sen bayağı alıştın bu işe :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?