- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #167.601
valla evde baska yemek yoktu, az az yedimDarısı başıma o zaman :) Ben hic bu kadar sıkı olamıyorum ya..
Erişte ve patates haşlaması akşam olmasa mıydı ki?
Benim de evde düzenim farklı oluyor, işte ayrı. İşe erken gidince güne erken başlıyorum 3 ögünden asagısı kurtarmıyor. Evde kaldıgım günlerde ise gec kahvaltı yaptıgımdan, ara ögün bir de akşam yiyorum ve bitiriyorum günü.
Maşallah vallahi, ben açlıktan ölürdüm 3:30'dan 12'ye kadarAzmini takdir ettim...
Haklısın tabi, dayanabiliyorsan iyi olmuş
tamam yanıma gelince yazarımkızım ya bana da diyet yazsan her günde ona göre yapsam olmazmıııı
nesquik bırakmadıgım bisey cunku kahvaltılık gevrek ben sabah kahvaltıyla ugrasmayı sevmiyormAkşam biraz yoğun olmuş canm. Bide nesquik var tabi
canım listelik bisey yok aslında hafif kalorisiz sekersiz ekmeksiz unsuz seyler ye ve spor yap ben de kalori hesabı yapıyorum aylardır biliyosun :)Bende istiyorum diyet listesi
kollontai banda hazırlasana bu hafta sözünden çıkmayacam.Ama yinede kilo veremessem.
Kolay gelsin o zamnşekerim içimden geçenimi okudun ne bende yarın mutfak dolaplarımı siliyim diyodum :)
Evet ölçekli sürahilerde var. Ama bana şişe kolay geliyorr.ölç ölçü kabın yok mu benim sürahim küçük tam 1 litre 3 kere doldurup içmeye çalışıyorum
ağlım o zaman ben bugun şekerim senin çok iyiayy sporum bitti ve geldim bugün iyiydi sanırım
kollontai , btlbetul
menüm
sabah
2 kaşık yağı çok az kıymalı yumurta
1 fincan şekersiz çay
1/2 salatalık
ara 2 kaşık yoğurdun içine ceviz parçaladım 1 tane azıcıkta tarçın ekip yedim
öğlen 4 kaşık patlıcan yemeği
3 kaşık yoğurt
ara 2 kuru kayısı
akşam 2 kepçe tarhana çorbası
3 lt su
sporum
600 ip atlama
1 mil leslie
toplamda 150 bacak hareketleri
tabi o yediklerimiz yokmu o yediklerimiz abimde bişe yeme 1 yıl yaşarsın bu yağla diyip oralimi bozuyor
Kız ben en azından kocama uydumm...uyma kimseye ama bugun bende şeytana uydum
doğru diyosunKız ben en azından kocama uydumm...
Ooo maşallah canmgeçen hafta sonu 82 idim dün cuma sabahı tartıldım 80,5 olmuşum bu sabah tartıldım tam 80 idim :)
İstesemde hızlı olmuyorki??evet yaa sen çok zorlama kendini normal düzende gitsen zayıflarsın zaten benim kiloma göre çok iyisin zaten yavaş yavaş ver
Bu aralar hep dedğin gibi yapıyorum ama gitmiyorr. Bende biraz aceleciyim. Olmayınca kaçamaklara saldırıyorum.valla evde baska yemek yoktu, az az yedim
tamam yanıma gelince yazarım
nesquik bırakmadıgım bisey cunku kahvaltılık gevrek ben sabah kahvaltıyla ugrasmayı sevmiyorm
canım listelik bisey yok aslında hafif kalorisiz sekersiz ekmeksiz unsuz seyler ye ve spor yap ben de kalori hesabı yapıyorum aylardır biliyosun :)
Sen ne yedinki böyle pişmansın???doğru diyosun
öğlen baklava yedimSen ne yedinki böyle pişmansın???
İtiraf et bakiimm..
Aaaaa baklava yemişşş..menüm:
3 kayısı 2 bardak ılık su
sabah: 1 yumurta 5 yeşil zeytin 1 kk peynir 1 dilim t.b.ek. 2 bardak şekersiz çay
ara: 1 elma
öğlen: 2 dilim ev yapımı baklava 2 bardak şekersiz çay
akşam:4 5 kaşık mercimek çorbası 10 kadar hamsi bol salata 1 dilim t.b.ek.
su: 2 litre
30 dakika yürüyüş
1 demlik yeşil çay içicem yatana kadar
kayın validem geldi bugun elinde baklava öğlen çay yaptım içtik hep beraber sonra dayanamadım 2 dilim çayın yanında yedim ama sonrada öğlen yemeği yerine tuttum yemek yemedim ( bu arada kayınvalidem çok güzel baklava yapar)menüm:
3 kayısı 2 bardak ılık su
sabah: 1 yumurta 5 yeşil zeytin 1 kk peynir 1 dilim t.b.ek. 2 bardak şekersiz çay
öğlen: 2 dilim ev yapımı baklava 2 bardak şekersiz çay
akşam:4 5 kaşık mercimek çorbası 10 kadar hamsi bol salata 1 dilim t.b.ek.
su: 2 litre
30 dakika yürüyüş
1 demlik yeşil çay içicem yatana kadar
ama gerçekten 2 dilim yedim fazlaya kaçmadım sanırsam ahh ahhh kayınvalideminde baklava yapıcağı tutmuş ben ne yapımAaaaa baklava yemişşş..
Ayy yemeyeli aylarr olduu..
Akşam ekmek yemeseymişsin bari...
Cezayı haketmişsin
tmm gülümvalla evde baska yemek yoktu, az az yedim
tamam yanıma gelince yazarım
nesquik bırakmadıgım bisey cunku kahvaltılık gevrek ben sabah kahvaltıyla ugrasmayı sevmiyorm
canım listelik bisey yok aslında hafif kalorisiz sekersiz ekmeksiz unsuz seyler ye ve spor yap ben de kalori hesabı yapıyorum aylardır biliyosun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?