Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hosbuldum ablacıgım gecmıs olsun uzulmusunuz ama kızının ıyı olmasına cok sevındım.ben yıyecekler acısından kendımı toparladım hemen ıns tartıya yansımaz

selam arkadaşlar bugün daha yeni nefes alabiliyorum çok yoğun bir gün millet hastalıktan kırılıyor valla sağlık ocağında iğne atsan yere düşmüyor valla hafta sonumda yoğun geçti kayınvalidemde görümcemin günü vardı onun evi küçük diye annesinde yaptı yan yana oturduğumuz için bütün iş bana düşüyor görümcemde misafir gibi geldi ben gelinim ya çalıştım durdum valla yemekli yapıyorlarmış en azından daha kolay oldu benim için ben hapın galiba yararını görmeye başlıyorum şu taşıda alayım tam olsun bayram için kadıköye gidicem alışverişe o zaman alırım birde ordan dengeleyelim iştahımızı

selamlar
Hafta sonu avuzturalya dan arkadaşlar geldi evi toparlıyorum, Masal çok huysuz, benim burnum fena inşallah kötüleşmez, geçmişi okudum sonra bir ara girebilirsem yine yazıcam,

Canzi sana bişey danışcam canım, Masal ın 6. ay aşısı var bu ayın sonunda onu yaptırmaya mecbur sağlık ocağına gidicez, orda hastalık kapar diye çok korkuyorum aşı odası ayrı ama maske taksam başka nasıl önlemler alabilirim, ay sonu dr unada gitmemiz gerekiyo hem kontrol hem ek gıda listesi falan vercek aynı şekilde hastanelerde de hasta olmayan bile hasta olcak napıcağımı bilmiyorum

kallisim dükkan açmışsın zamanında ve aynen annemin başına gelenler gelmiş.benim annem güzellik uzmanı.birkaç kere dükkan açtı kapattı,son açtığı yere bir de ortak buldu.birgün kadın tüm eşyaları topladı gitti(bu eşyalar öyle ufak şeyler değil,zayıflama makinaları,epilasyon cihazları filan) annem dava filan açtı ama zannediyorum bir sonuç çıkmayacak,ortak ya...annem de sonra bir yer açmadı,kaldı kadıncağız öylece..şimdi evamlı müşterileri eve gider gelir,o kadar.geçmiş olsun sana da canım.
evet bana da geçmiş olsun.napiym kallisim,kocam tembel.beni götürmüyor veya getirmiyordu işe/işten.. annemi hep rahatsız ediyordum,zavallı kadın sabahın köründe kalkıp geliyordu. eşim de "ben kaç senedir araba kullanıyorum,sayılıdır beni durdurdukları" deyince,cesaret edip çıktım...mafoldumben oldu bir kere...
kolye için de dediğini yapacağım canım..tşk opuyorumnanaktan

tamam cnm ,minik bir menekşe alacağım ben de...tşkler:)

gün görümcenin günüyse,sen niye çalıştın o kadar,bak şimdi kızdım lmaz: hem görümcenle kayınvalidene,hem sana...zaten çalışıyorsun yoruluyorsun.gün de görümcenin günü, niye yapıyorsun..tamam yardım edilir de,o geçmiş misafir gibi oturmuş ...aaaaaaa hanıma bak,o zaman paraları(ya da altın herneyse)sana verselermiş :umursamaz:
canım sen hangi hapı kullanıyordun bu arada,durum nedir,nasıl gidiyor?

selamlar
Hafta sonu avuzturalya dan arkadaşlar geldi evi toparlıyorum, Masal çok huysuz, benim burnum fena inşallah kötüleşmez, geçmişi okudum sonra bir ara girebilirsem yine yazıcam,

cnm ben atladım galiba,burnuna noldu senin?

bende artık sayenizde yediklerime dikkaet ediyorum, sabah kalasik kahvaltı, öğlen ıspanak yemeği, yoğurt :)şimdide ara olarak ne yesem diye düşünüyorum

alagozoğlu merhaba,hoşgeldin canım...

öncelikle herkes aynı anda burda olamıyor,sen canın ne istiyorsa yaz,diğer kişilerin de yazdıklarına cevap vermeye çalış.onlar gördüklerinde sana cevap yazarlar...

yediklerine gelince,şimdilik çok güzel görünüyor.klasik kahvaltıda umarım 2 dilim kepekli ekmek yemişsindir...ara olarak ne yesem diye sormuşsun,1 adet elma ya da başka bir meyve yiyebilirsin...
akşama da tavuk,balık ya da et ve sebze yemeği yine yiyebilirsin canım,nacizhane tavsiyem...sevgiler...

ya mustang canim ben bu temayi ögrenemem ögrenmekte istemiyorum öööööööööö diyecegim geldi
sen ögretmensin ne yapmam gerek
Şimdi annecim böö geliyorsa bir öğretmen olarak kaytarmanın yada konunun öğretmenini kaytartmanın bir yolunu buluyorsun önceliklekaydirigubbakcemile3 baktın bu işe yaramıyor ozman paşalar gibi çalışıyorsun :hulya:
buldum buldum granat tasiymis ne isine yariyormus bu tas seker?

mustang canım senı burda gormek ne guzel lal tasından bır yuzugum var mısır carsızından almısdım ne ıse yarıyormus bu tas.ben gorselını cok begenmısdım
http://www.kadinlarkulubu.com/taslarla-alternatif-tip/292899-lal-tasi.html efendim buyurun buyrunnnnnnnnn
bende aranıza yeni katıldım

hoşgeldin arkadaşım umarım bizlere alışır daha çok fayda görürsün

hadi yaaa vallahmi ya annaaaaaaaahhhhhhh
valla koca gün kaytardim. ama kurtulus yok galiba. isin kötüsü kimse anlamiyorki kopya cekeyim delikafaduldendelikafadulden
ben en iyisi ögretmeni kafaya alayim. ha birde ne var biliyormusun? bu hafta sonunda sinav varya o sinava baska ögretmen gelecek hic tanimadigimiz biri.
biliyormusunuz 4 sinavdada tam not aldim. şakkıdı

ayy yazicak cok seyim var

aytasina baktim.. disarda bulamadim..ama internette buldum..ve fiyati 30 ila 100€ arasi? sizin aldiklarinizin fiyati nediracaba?

2.sine geliyim .. bugün ip aldimm, sis aldimm
birazdan bi arkadasim gelip basliycak .. ben daha baslamasini bile bilmiyorummmmafoldumben iste göstericek .. ne örücegime gelince.. bisey görmustum magazada panco gibi birsey kafadan aticam birazda.. bel kisminda delikler var ordan kemer geciriyosun fln .. ben dikdörtgen biraz uzun örüp öyle biseyler iste.. bakalim becerirsem resmini cekerim :hulya:

3. olarak bugün 5 ögün diyetine basladim..1. günü atlattim:lepi: bu diyeti yapmasam caltliycam ben.. ayrica hedefimi biraz daha dusurucem galiba 57 .. 55 olmaya caliscam olmazsa zorlamam ..
bu 5 ögün diyetinden sonra uzun vadeli birsey yapicam.. arastirmalirimin sonucunda 2 diyet buldum... birbirine benziyor gibi ama ögle ve aksam ögünlerinde fark var.o basit fark bile bilmedigim bi farklilik yaratabilir... ikisinide alta aliyorum.. lütfen inceleyip bana tavsiyede bulunurmusunuz arkadaslarrr lütfennopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

1.Sabah : Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.
Öğle : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)
İkindi : 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta
Akşam : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek
Gece : 2 porsiyon meyve.

2.Sabah: Çay (şekersiz), 1 kibrit kutusu peynir, 1 tatlı kaşığı bal-reçel, salata, 2 ince dilim ekmek.
Öğle: 5 köfte ya da, balık (150 gr.), 1.5 porsiyon salata, 1 ince dilim ekmek veya 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği (etli veya etsiz, susuz), 1/2 su bardağı yoğurt (125 gr.), salata, 2 dilim ekmek.
Saat 15.00: 1 porsiyon meyve.
Saat 17.00: Çay (şekersiz), 2 adet galeta
Akşam: Öğle yemeği gibi.
Gece: 2 porsiyon meyve.

kalistem çok üzüldüm yaa..inşallah yeniden açabilirsin..bol karlı,keyifli zamanlar geçirirsin...

benim moralim aşırı bozuk yaa..

bide regl oldum felaket bi şekilde hemde..7. aya kadar olmamıştım.doğumdan 7 ay sonra oldum bide şimdi 15 gün gecikti..ondan mı böyle fazla anlamıyorum ama kansız kalacağım bu gidişle yaaa..
bugün hep yattım

allah kolaylık versin arkadaşım herhalde en yoğun günleri yaşıyosunuzdur.hastaneler sağlık ocakları tıklım tıklım .sen hem çalışıp hemde görümcenin misafirinimi ağırladın valla bravao hayırlı gelinsin demekki.arkadaşım bide ne hapı kullanıyorsun merak ettim.

bende aranıza yeni katıldım
hoş geldin aramıza arkadaşım buraya bir girdinmi bir daha çıkamazsın bağımlılık yapıyor tedaviside henüz bulunamadı.
bak ben bu aralar diyetten bir haber geziyorum o yüzden listeden çıktım kimseyi kötü etkilemeyim bari diye.ama burdan uzak duramıyorum.kesinlikle bağımlılık yaqpıyor...:enbuyukkk:

chocolategirlcanım sanada geçmiş olsun anladığım kadarıyla ehliyetsiz çıkıp trafiğemi yakalandın .artık o da nazarlığı olsun arabanın canım.

günaydin,

dün arkadasim geldi basladik 3 parmak fln yaptim sabah kalktigimda cöktüm hepsinimafoldumben arkadas lastik kismini daha kucuk sisle yapmak istedi.. sonra devam buyuk sisle yapinca buzuldu tabi.. ben öyle istemiyodum:umursamaz: söktüm..sonra sabah sabah interneti acip nasil baslanir videolardan ögrenip basladim .. dün aksamki onca saat gitti..simdide lastik nasil olur ona bakicam dun ogrendim ama ilk baslangicida ayni heralde
simdi onu deniycem .. parmaklarimi dinlendirim diye buraya yaziyorum .. ayyy bi sikiyorum parmaklarimi görmelisiniz.. bide beceremiyorum ben parmagima ipi dolayip yapiyorum..ti gibi

günaydinnnnnnnn.. biraz isle ilgileniyormus gibi yapip yine geliyorum. dün bir halt ögrenmedim bugün bari bakinayim biraz mustang pasalar gibi calisacaksin dediydi:kedi:

ay piacım yaa yerim seni ben :))

günaydın bu arada..

piacım burdada örgü bölümünde öğreten videolar var link getireyimmi istermisin yoksa bakarmısın.. o altı ince şiş üstü büyük numara şişle yapılan örgüler geçen yüzyılda kaldı arkadaşına söylersin :)) ay yazık o kadr emğine yazık olmuş gerçi bakma sonra ilerletince söküp söküp yaparsın bende reyhan ablayla yaptığımız kazağı geçen akşam bir baktım saç örgüsünü ters tarafa burmuşum sonra otur sök :)) ama senin elin alışık olmayınca zor gelir alışırsın piacım alışırsın..

günaydın reyhan ablacım hadi çalış bakalım paşalar gibi..

bizim burdada okullar bir hafta tatil edildi kimse çocuğunu okula göndermiyormuş hastalık kapacak diye hey allahım gitti çocukların kaç haftası... benim alişte dün yağmurda ıslanınca üşüttü yine zaten tam atlatamamıştı ama spora bende geleceğim diye tutturmuştu akşamdan beri istifra ediyor birde ishal olmuş tam tatile denk geldi iyi oldu..

valla reyhan ablam senmi paşa benmi paşa.. yeğenim kahvaltı hazırlıyor teyzoş şunu yapayım sana bunuda yapayım, akşamda mustangım aradı yine yemek yapıyordu bak dedim konforuma :)) kızın gibi malın olsun diye boşuna dememişler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…