Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

saol kallıstem.ya ben canınız ceker dıye hıc dusunmedım kusura bakma canım ya.sadece ızın aldım aklımca.kısmetse sen ıst da bana bır vakıt ayır ben senı kalamarın kralıcesıne gotureyım soz..sırf bu bursa zıyaretınıde kalamr askına kabul ettım kocıse caktırmıyorumkafamçokkarıştı

canzim saol canım güzel dileklerin için :) özlenildiğini bilmekte güzel oluyormuş beaa:))

hahahaha kallisim kim sana diyor şişle oyna tamam aşkım yüzünden kendini şişliyorsun ama olmazzki:))))

havanı yiyim senin aşkındanmış :roflol:
sakarım yaa ben :çok üzgünüm: doğrusu bu :roflol:

istanbuldan yeğenim geliyormuş haftalardır bekliyordum artık umudu kesmiştim amannn pek sevindim hemen sizinle paylaşayım istedimm..

reyhan abla senin müstakbel gelin adayı:roflol:

istanbuldan yeğenim geliyormuş haftalardır bekliyordum artık umudu kesmiştim amannn pek sevindim hemen sizinle paylaşayım istedimm..

reyhan abla senin müstakbel gelin adayı:roflol:

aman gözün aydın bak şimdi sen eskisi gibi girip sıkta yazmazsın . hani ben geldimya sen kaçarsın :)))

selammm

masallah ne marifetlisiniz yaaa..hem bayildim hem kiskandim:1closedeyes:

günümü yazim
sabah 1 saat yürüdüm (hava muhtesemdi)
sabah 5 adet krem peynir ile kraker
ara yesil elma
ögle 1 kati yumurta ve kepek ekmegi
ara yarim ayva
aksam dünki haslanmis broccoli ve patatesim (yiycem) yeterli gelmesse meyve yerim

selam annem seni görüyorum aşağıda sanırım geçmişi okuyorsun . bende birazdan çıkıcam eşim gelmek üzeredir çok acıktımda:)) kocaman öpüyorum

kallisim masallah ne kadar güzel seyler bunlar ya. neler varmis ben bilmiyordum bu tür isleri. cok beceriklisin gercekten. allah nazardan esirgesin.
bak nazar degdi bogazina sis soktun töbe töbe yaaaaaa.
ya kizlar kizimin gögsü acaip sisti ates yapti cocuk emiyor ama süt gelmiyor. doktor cagirdik sicak suyun altinda ovalayip yumusatsin dedi ise yaramadi eczaneden pompa aldik ise yaramadi. hastaneye götürdü ablasi simdi. elektrikli pompalar varmis sagip rahatlatsinlar cocugu insallah. bütün gündür bununla ugrasiyoruz inanin. cocuk uyuyor bana birakip gitti hastaneye ne yapsin

canım günaydın sanada valla maşallah hem dilinde hem elinde hamarat hatunsun canım kocanın şansı varmış senin gibi bir eşi bulmuş kapmış
haha canım teşekkürler de hamaratlık kim ben kim bu konuda kallisin eline kimse su döekemez ben anca ve anca çekirgesi olurum onun :roflol:
tamam kallisim ama bıktırmam seni inşallah kaydirigubbakcemile yapabileceğimden emin misin bi daha bak düşün :roflol:

cedric canım iyi yolculuklar hım bi de reyhan abla geçmiş olsun çok çok.. mustangcım seni de özledik aşkol yani kendini bizden mahrum bırakma lütfen opuyorumnanaktan

aman gözün aydın bak şimdi sen eskisi gibi girip sıkta yazmazsın . hani ben geldimya sen kaçarsın :)))
seni neden getirdim sanıyorsun kafamçokkarıştı beni aratma yokluğumu anlamasınlar diyealkisalkisalkis
öğlen et veya şöyle bakliyat sebze yemeği yiyebilirdin piacım:kedi: az oldu gibi sanki yine ay bana hep az geliyor senin yediklerin..

reyhan ablacı evet çok hoşlar değil mi.. yaa sizin oralarda bu tür şeyler yok galiba ablacım benim bir ablam vardı müşteri almanyadan gelirdi yılda 3-4 defa ve bana uğramadan gitmezdi bir sürü sipariş verirdi orda satıyorum kapış kapış gidiyor diye söylerdi şakkıdı ben sana gelip kapının önün ebir tezgah kurayım:roflol:
kızın için üzüldüm ablacım kaan bey az emmiş demek birikmiş yavrum nede sancı yapar ben ne ağlardım bakan kimsede yoktu yapayalnız boğuşurdum göğüslerimle benim dolardı ama ne çocukların emmesiyle nede başka şekilde süt gelmezdi nasıl şeyse hep bu dün bahsettiğim rahatsızım dediğim şeyden işte aman allah göstermesin kızının inşallah pompa işine yararda sağdıkça açılır çalışan anneler bu pompalarla sağarak buzdolabında saklıyorlar ablacım sütleri sonra biberonlada içiriyorlar aklınızda olsun dökmesin yazık günahkaydirigubbakcemile3 sen sonra durumu söylersin ne oldu nasıl oldu diye... birikim olduğu için koyulaşmıştır ve damarları tıkamıştır açılır çabucak geçer inşallah bekleyelim bakalım..
bijocum estafurullah ya ne demek elime su dökemeyeceksin haddimemi aşkol.. bıktırmanda mümkün olmaz aslında çok basit dümdüz ama ipini filan hani göstermeliyim diye düşündüm kalın ip olacak düz örmüşler ve atkı kısa boynuna iki kez doluyorsun atkının iki ucuna genişçe kurdele takmış boynundan sarkmıyor boynunda iki ucu bağlıyorsun çok beğendim kızlarda öyle... en kısa zamanda yaparım eklerim canım bekletmem..

merhabalaaaaaar
çok fena halde grip oldum yaaaa durdum durdum doğuma az kala grip oldum ödüm kopuyor iyileşemeden doğuracam diye
sezaryan için gün aldım perşembeye inşallah bana dua edin canlarım kolaylıkla geçsin diye keşke normal yapabilseydim diyorum göbeğim kalırsa diye endişeleniyorum ama kısmet işte neyse oğlumu sağlıkla kucağıma alayımda aldığım 13kiloyu da veririm inşallah sizin sayenizde
ayy reyhan abla valla gözlerim doldu canım benim nasılda unutmamışsın o günlerden bu günlere geldik çok şükür senin torunda iyidir inşallah

amin canım kallisim karizmatiğim benim oğlumun fotosunu eklerim inşallah teyzeleri allah olmayan isteyen herkese versin en kısa zamanda inşallah

asya ,cedric,mustang ve diğer arkadaşlar 5.takımın güzelleri öpüyorum hepiniziiiiiii

aman annem allah acil şifa versin e zorlanıyordur. inşallah ciddi bişi yoktur hemencecik geçer
seni neden getirdim sanıyorsun kafamçokkarıştı beni aratma yokluğumu anlamasınlar diyealkisalkisalkis
ö..

sen ne fenasın fena halde oyuna geldim öylemi:)))lülülülülülü

honey canım benim . sağlıkla yavrunu kucaklarsın inşallah canım az kalmış zaman ne çabuk geçti yaa. bebeğin düşmesin diye dua ettiğimiz günler geldi aklıma allahım yaa. inanamıyorum . doğar doğmaz resimlerini bekliyoruz ona göre

ay ancak gelebildim.. hastanede cok ugrasmislar süt donmus gibi akmamis bir türlü gögsü patliyacak gibiydi. ama hastanedeki ugrasma bir sekilde ise yaramis olmaliki cocugu ters yatirdik verince aldi hemen epey ugrasti kizdi bagirdi söylendi durdu ama sonunda süt akmaya basladi cok sükür allahim 10 dakikada yumusadi gögüs cocugum nefes almaya korkuyordu bebek emmeyi birakacak diye korkudan ne kötü seymis ya ben olmadim hic öyle, ama ben eliye beliye büyütmedimki cocuklarimi yarim yamalak emzirdim sadece aksamlari hafta sonlari falan verdim. calisan annenin kaderi ya herseyi kötü simdiki anneler 3 yil evde kalabiliyor benim zamanimda 8 haftaydi. dogumdan 8 hafta sonra ise baslamistim..
kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. anne olmak kolay degil. annelerin hakki ödenmiyor iste hangi biri ödensin hangi biri. hastaneden geldi yavrum cocugunu emzirdi bebek mutlu yatmis gülüyor annesi diyorki sabah uyanip kaani görünce öyle mutlu oluyorumki ona bakmaktan hic bikmiyorum kaan dogdugu günden beri sanki bulutlarin üzerindeyim. bazen bu kadar mutlulugu hakedip etmedigimi düsünüyorum. onu keyifli görünce tüm sikintimi unutuyorum diyor..
ballim persembe günü ha? 19 kasim oluyor galiba. hayirlisi olsun canim benim. insallah hersey yolunda gider gözünü acip yavrunu kucaklarsin. sende herseyi unutursun yuvanda kuzunla esinle mutlu olursun canim allahim kolayliklar versin insallah

kaliste ablacım bugün kendi kendime 2 yüzük yaptım salladım ama çok acemice yaaakaydirigubbakcemile3
bide eklediğim küpeleri yaptım rengarenk taşlarla..
şemalara bakıp ilerletmeyi düşünüyorum:lepi:
senin ne dükkanın vardı abla neden kapattın??

ben en çok kristal örmeyi seviyorum takı yapımında...

ne kadar güzel şeyler o gönderdiklerin Kalliste'cim.. Ağzım açık bakakaldım valla. Keşke tekrar açabilsen dükkanını da yapsan gene. Yada belki evde yapıp internetten filan satabilirsin. olamaz mı öyle bir şey?? isteyelere de kargoyala gönderiridin? pahalı mı olur o zaman çok??

reyhanxx54, benim bir arkadaşımın da başına geldiydi bu durum. Gerçekten çok zor bir şey ama sanırım insan çocuğunu kucağına alınca unutuyormuş her şeyi ve de acıları. Gerçi benim çocuğum yok daha ama çocuğu olanların yalancısıyım :))

kalistem dün eklediğin ilk 2 resmin nasıl yapıldığının şeması falan yokmu yaa dünden beri hayran hayran bakıyorum siyah takıma ve güllü yüzüklere

merhabalarrrrr kimseler gelmemis bugün pazar diye. papatya bijom ve canima degsin haric....
temizlik yaptim yemek yaptim isim yeni bitti banyo ve bakim yapacagim artik .
bijom bulusmaya gitmis cokta güzel gecmis ne güzel. papatya cok zormus gercekten dedigin gibi bugün hersey normal ama dün niye öyle oldu bilmeme bu ikinciymis hastaneye gittigi bana ilkini söylememisti korkutmamak icin. kahrolduk dün biri davul gibi sis onu vermeye calisiyor cocuk sabirsizlaniyor gelmeyince bu arada diger gögsü cesme gibi akiyor. ama sis olandan damla akmadi allah allah. neyse cok sükür gecti..
canima degsin bende ilk siyah takima bayildim hele kolyesi.

iyi pazarlar canlarim,
cuma gecesi trafik polisi durdurdu.arabami bagladi,ehliyetsiz arac kullanmaktan ceza yedim -tatlicadiarzu-
derdimi anlatamadim, ~ehliyetim var,sadece evraklarimi kaybettigim icin bu hafta cikacak ve yanimda da kaybettigime dair gazete ilanim var~ dedim. tamam belki prosedur olarak o evrak sayilmazdi ama anlayis gosterebilirdi.gostermedi...
bana 1000 tl ya maloldu...
annem ~saglik olsun,olacagi varmis~ dedi... ve inanin o gece disari cikarken esime~bugun beni durduracaklar,hissediyorum ~dedim... yok beee bisey olmaz dedi... sagda polislerin oldugunu bildigim icin yolu ortalamis gidiyordum,polsi yolun ortasina dogu arabalarin icinden gecerek geldi ve sanki biliyormus gibi durdurdu...hissettim!(boyle yerini bulan cok hissim vardir benim)
neyse,gectim onu.cok uzuldum ama oldu bir kere!
bu aksam yemege davetliyiz esimle,kolyem boynumda ve inanin canim hicbirsey cekmiyor...size yemekte ne yedigimi gelince yazacagim...
opuyorum hepinizi opuyorumnanaktan

kolye hakikaten ise yariyor,cok ilginc.insanin inanasi gelmiyor vallahi,ama oyle yani.annem de istedi kolyeden,alin kizlar vallahi super bisey bu...
kallisim kristalden yapilan takilara bayildimmmmmmmm tek kelimeyle harika.ben hic vakit bulup ugrasamadim bu islerle,cok isterdim taki yapabilmeyi...belki hamile kaldigim zaman deolayisiyla evde oturdugum zaman bununla ugrasabilirim...

canim cikma yildonumunuz hayirli olsuuuuun:) oyle birgunu doya doya yasamak guzel olmustur eminim.
ama ben rejim yapmiyorum artik derken sunu kastetmistim ise...rejime baslamazsan,rejim de yapmazsin,dolayisiyla rahat olursun,farkindaysaniz diyet yaparken,bozdugunuzda,belki de normalde yemeyeceginiz kadar cok yiyorsunuz.yasak ya! o yuzden diyet fikrini en azindan kafandan atmaya calis,saglikli beslenmene birgun ara vermissin,hepsi bu.problem degil be cnm,1 gunle kilo almazsin..sik sik olmasin da yerimseniben

gecmis olsun mustangim benim,hep burda ol,kaybolma bir yerlere,tamam mi bak..ozluyoruz

ben de ben deeeeeeeeeee cedricim beni de gotur noluysun :gitme: kaydirigubbakcemile3

canim yediklerine baktim da, hos gorunuyor ama sabah ogununu anlayamadim.5 adet krem peynir derken? su ucgen peynirlerdense,cok olmus bence...

ahh reyhan ablam,benim eltim de aynen boyle oldu.cok aci cekti o da 2 gun... aynen o da hastaneye gitti de duzelttiler.olabiliyormus bazen.anne olmak ne zor sey degil mi...

öğlen et veya şöyle bakliyat sebze yemeği yiyebilirdin piacım:kedi: az oldu gibi sanki yine ay bana hep az geliyor senin yediklerin..

az az diyordun .. bügün acisini cikardimmafoldumben saymiycam tabi ne yedigimi
lülülülülülü

ayyy nazar nazar resmen nazar anacim
yoksa som konusmak mi diyelimkaydirigubbakcemile3
ammaaaannn allah beterinden korusun .. olur öyle arabanmi var derdin varkaydirigubbakcemile3

bu kolyeye bakmam sart oldu..oturdugum yerde var galiba bir yer taslar satan yarin gidicem oraya.. internette baktim tasin sekline bembeyaz diymi? yanlis bisey almiyim

yok canim 5 krem peynir degilll 5 diyet krakeri krem peynire banip yedim
nasil yazicagii bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…