- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #16.781
canzim saol canım güzel dileklerin için :) özlenildiğini bilmekte güzel oluyormuş beaa:))
hahahaha kallisim kim sana diyor şişle oyna tamam aşkım yüzünden kendini şişliyorsun ama olmazzki:))))
istanbuldan yeğenim geliyormuş haftalardır bekliyordum artık umudu kesmiştim amannn pek sevindim hemen sizinle paylaşayım istedimm..
reyhan abla senin müstakbel gelin adayı:roflol:
haha canım teşekkürler de hamaratlık kim ben kim bu konuda kallisin eline kimse su döekemez ben anca ve anca çekirgesi olurum onun :roflol:canım günaydın sanada valla maşallah hem dilinde hem elinde hamarat hatunsun canım kocanın şansı varmış senin gibi bir eşi bulmuş kapmış
tamam kallisim ama bıktırmam seni inşallah kaydirigubbakcemile yapabileceğimden emin misin bi daha bak düşün :roflol:bak şimdi yahu takım diyet takımı değil el sanatları bölümü mübarek herkes herşeyi biliyor.. bijom bu arada seninde seveceğin basit bir şekilde yapabileceğin şık bir atkı buldum kitaplardan birinde yapayım kızlara sende yap...
seni neden getirdim sanıyorsun kafamçokkarıştı beni aratma yokluğumu anlamasınlar diyealkisalkisalkisaman gözün aydın bak şimdi sen eskisi gibi girip sıkta yazmazsın . hani ben geldimya sen kaçarsın :)))
öğlen et veya şöyle bakliyat sebze yemeği yiyebilirdin piacım:kedi: az oldu gibi sanki yine ay bana hep az geliyor senin yediklerin..selammm
masallah ne marifetlisiniz yaaa..hem bayildim hem kiskandim:1closedeyes:
günümü yazim
sabah 1 saat yürüdüm (hava muhtesemdi)
sabah 5 adet krem peynir ile kraker
ara yesil elma
ögle 1 kati yumurta ve kepek ekmegi
ara yarim ayva
aksam dünki haslanmis broccoli ve patatesim (yiycem) yeterli gelmesse meyve yerim
reyhan ablacı evet çok hoşlar değil mi.. yaa sizin oralarda bu tür şeyler yok galiba ablacım benim bir ablam vardı müşteri almanyadan gelirdi yılda 3-4 defa ve bana uğramadan gitmezdi bir sürü sipariş verirdi orda satıyorum kapış kapış gidiyor diye söylerdi şakkıdı ben sana gelip kapının önün ebir tezgah kurayım:roflol:kallisim masallah ne kadar güzel seyler bunlar ya. neler varmis ben bilmiyordum bu tür isleri. cok beceriklisin gercekten. allah nazardan esirgesin.
bak nazar degdi bogazina sis soktun töbe töbe yaaaaaa.
ya kizlar kizimin gögsü acaip sisti ates yapti cocuk emiyor ama süt gelmiyor. doktor cagirdik sicak suyun altinda ovalayip yumusatsin dedi ise yaramadi eczaneden pompa aldik ise yaramadi. hastaneye götürdü ablasi simdi. elektrikli pompalar varmis sagip rahatlatsinlar cocugu insallah. bütün gündür bununla ugrasiyoruz inanin. cocuk uyuyor bana birakip gitti hastaneye ne yapsin
bijocum estafurullah ya ne demek elime su dökemeyeceksin haddimemi aşkol.. bıktırmanda mümkün olmaz aslında çok basit dümdüz ama ipini filan hani göstermeliyim diye düşündüm kalın ip olacak düz örmüşler ve atkı kısa boynuna iki kez doluyorsun atkının iki ucuna genişçe kurdele takmış boynundan sarkmıyor boynunda iki ucu bağlıyorsun çok beğendim kızlarda öyle... en kısa zamanda yaparım eklerim canım bekletmem..
haha canım teşekkürler de hamaratlık kim ben kim bu konuda kallisin eline kimse su döekemez ben anca ve anca çekirgesi olurum onun :roflol:
tamam kallisim ama bıktırmam seni inşallah kaydirigubbakcemile yapabileceğimden emin misin bi daha bak düşün :roflol:
ayy reyhan abla valla gözlerim doldu canım benim nasılda unutmamışsın o günlerden bu günlere geldik çok şükür senin torunda iyidir inşallahay canim ya ballida anne oluyor kisa zamanda. saglik ve sihhatle al oglunu kucagina canim. ay icim bir hos oldu.. gözlerim yasardi.. daha kisa bir zaman önce gelip buraya yazmistin hamileyim esimle mutlu saskin birbirimize bakip herseye gülüyoruz ne diyecegimizi bilmiyoruz demistin.. ne hosuma gitmisti.. mutlulugunu ne güzel dile getirmistin. cok tatli bir anne olacksin ballim.. yakinda gelip oglunun resminide koyacaksin gururla bize göstereceksin insallah.. allah yardimcin olsun ballim..:Saruboceq:
amin canım kallisim karizmatiğim benim oğlumun fotosunu eklerim inşallah teyzeleri allah olmayan isteyen herkese versin en kısa zamanda inşallahcanzicim bnde hiç ama hiç çay sevmem pazar günleri 2 fincan içerim o kadar ama kahve benim dünyamalkisalkisalkis
oy benim tatlişkom maşallah sana bitmiş bile sıkıntılı dönem ve bebeişimiz gelecekmişallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin oğlunu..
aman annem allah acil şifa versin e zorlanıyordur. inşallah ciddi bişi yoktur hemencecik geçerkallisim masallah ne kadar güzel seyler bunlar ya. neler varmis ben bilmiyordum bu tür isleri. cok beceriklisin gercekten. allah nazardan esirgesin.
ya kizlar kizimin gögsü acaip sisti ates yapti cocuk emiyor ama süt gelmiyor. doktor cagirdik sicak suyun altinda ovalayip yumusatsin dedi ise yaramadi eczaneden pompa aldik ise yaramadi. hastaneye götürdü ablasi simdi. elektrikli pompalar varmis sagip rahatlatsinlar cocugu insallah. bütün gündür bununla ugrasiyoruz inanin. cocuk uyuyor bana birakip gitti hastaneye ne yapsin
seni neden getirdim sanıyorsun kafamçokkarıştı beni aratma yokluğumu anlamasınlar diyealkisalkisalkis
ö..
ben en çok kristal örmeyi seviyorum takı yapımında...
PİACIM KAÇ GÜNDÜR ÇİKOLATIMIN YAZDIKLARINI ALINTI YAPMAMAYA ÇALIŞIYORUM ŞIMARMAYAYIM DİYE AMA SENDE YAZINCA ARTIK ŞIUMARDIM :))
ayyy caps look açık kalmış kocaman kocaman olmuş..
piacım posta sana sorun değil madem reyhan ablamda versin cevabını..
türkiyede ki arkadaşlar cedricimden ve benden başka yurtdışı yollarım diyen varsa yazsın yoksa sadece ikimi yazdıracağız ay çok heyecanlanıyorum ben...
çikolatım bende bugün okumaya başladım vaktim oldukçada bakıyorum cedricimin tavsiyesine ciddi hoş bir düzenleme olmuş..
kolyenle aran nasıl bugün :))
günyadın herkese,
bugün gene erkenceyim ama gün içinde gelebilir miyim bilemiyorum, çünkü bugün bizde gene misafir var. hem de tam 20 kişi filan, yani fazlası olur da azı olmaz. Çıkıcam ben de birazdan evden anneme gidicem onunla beraber yapıcaz bazı yemekleri, sonra da alıcam gelicem eve.evde de yapıcağım yemekler var. bir kısmını da dün gece yaptım. sonra ev toparlamaca, salataları yapmaca, sofraları kurmaca filan derken zaten saat altı gibi olur o saatten sonra da heran gelebilirler korkusuyla kapının zilini beklerim artık :)
yılbaşı çekilini melis08 yapıcak galiba kabul ederse sanırım, son karar..valla heyecanla bekliyorum.
haa, bu arada ben dün akşam rejimi bildiğiniz bozdum. hatta tatlı bile yedim. zaten tartıdaki moral bozukluğu çökertmişti beni, bir de eşimle bizim yıldönümümüzdü. Evlilik yıldönümümüz değil ama bizim için daha önemli bir tarihti, çıkma yıldmnümümüz. Hımmm, böyle de söyleyince biraz komik oldu ama daha alışamadım tam ben evlilik yıldönümü lafına ki aslında aralıkta 3.sü olucak..
neyse işte, kutlama ve dışarda yemek derken, sanki hiç rejimde diilmişim gibi yedim içtim.
Ben de farkındayım bu hafta size hep rejimi bozma haberlerimi verdim ama kızmayın banaaaa bu hafta daha da iyi geçicek rejim bakımından diye umuyorum..
hepinizi öpüyorum, fırsatım olursa yazarım gene..
iyi haftasonları
günaydın arkadalar. kallisim bu boncukla örmeyi bend biliyorum ya kristal örme diyince daha acayip bişi beklemiştim bende :)) hahahaha
asyam la bende eş olabilirim no probleme hatta herkesle eş olabilirim hahahaha çoştum yine dalgalanıyorum bennn :))
ayy boğazım fena ağrıyor beniöde sesim çıkmıyor pazzartesiye kadar iyi olurum inşallah yoksa nasıl ders anlatacam ben
saol kallıstem.ya ben canınız ceker dıye hıc dusunmedım kusura bakma canım ya.sadece ızın aldım aklımca.kısmetse sen ıst da bana bır vakıt ayır ben senı kalamarın kralıcesıne gotureyım soz..sırf bu bursa zıyaretınıde kalamr askına kabul ettım kocıse caktırmıyorumkafamçokkarıştı
selammm
masallah ne marifetlisiniz yaaa..hem bayildim hem kiskandim:1closedeyes:
günümü yazim
sabah 1 saat yürüdüm (hava muhtesemdi)
sabah 5 adet krem peynir ile kraker
ara yesil elma
ögle 1 kati yumurta ve kepek ekmegi
ara yarim ayva
aksam dünki haslanmis broccoli ve patatesim (yiycem) yeterli gelmesse meyve yerim
kallisim masallah ne kadar güzel seyler bunlar ya. neler varmis ben bilmiyordum bu tür isleri. cok beceriklisin gercekten. allah nazardan esirgesin.
öğlen et veya şöyle bakliyat sebze yemeği yiyebilirdin piacım:kedi: az oldu gibi sanki yine ay bana hep az geliyor senin yediklerin..
iyi pazarlar canlarim,
cuma gecesi trafik polisi durdurdu.arabami bagladi,ehliyetsiz arac kullanmaktan ceza yedim -tatlicadiarzu-
derdimi anlatamadim, ~ehliyetim var,sadece evraklarimi kaybettigim icin bu hafta cikacak ve yanimda da kaybettigime dair gazete ilanim var~ dedim. tamam belki prosedur olarak o evrak sayilmazdi ama anlayis gosterebilirdi.gostermedi...
bana 1000 tl ya maloldu...
annem ~saglik olsun,olacagi varmis~ dedi... ve inanin o gece disari cikarken esime~bugun beni durduracaklar,hissediyorum ~dedim... yok beee bisey olmaz dedi... sagda polislerin oldugunu bildigim icin yolu ortalamis gidiyordum,polsi yolun ortasina dogu arabalarin icinden gecerek geldi ve sanki biliyormus gibi durdurdu...hissettim!(boyle yerini bulan cok hissim vardir benim)
neyse,gectim onu.cok uzuldum ama oldu bir kere!
bu aksam yemege davetliyiz esimle,kolyem boynumda ve inanin canim hicbirsey cekmiyor...size yemekte ne yedigimi gelince yazacagim...
opuyorum hepinizi opuyorumnanaktan
kolye hakikaten ise yariyor,cok ilginc.insanin inanasi gelmiyor vallahi,ama oyle yani.annem de istedi kolyeden,alin kizlar vallahi super bisey bu...
kallisim kristalden yapilan takilara bayildimmmmmmmm tek kelimeyle harika.ben hic vakit bulup ugrasamadim bu islerle,cok isterdim taki yapabilmeyi...belki hamile kaldigim zaman deolayisiyla evde oturdugum zaman bununla ugrasabilirim...
canim yediklerine baktim da, hos gorunuyor ama sabah ogununu anlayamadim.5 adet krem peynir derken? su ucgen peynirlerdense,cok olmus bence...
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?