Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

"bijoux,maşallah incecik zarif bir hanım.iradesi de çok güçlü maşallah,biz pastaları götürürken o hiç birşey yemedi.tebrikler canım" o o ouuu iradeniz tescillendi bijoxcum .. tebrikler

canlarım merhabalar.. yazdıklarınızı okudum ama ev kalabalık olunca bakmayada yazmayada vaktim kalmadı bilgisayarları paylaşamıyoruz kimi face bakçam diyor kimi ders yapıcam kimi resim çizmem gerek diyor :))
yeğenim aytaşını anlatıp gösterdikten sonra oturmuş netin başına benim boncuklardanda doğal taşları toplamış şu bu diye kontrol etti şu nazara iyi geliyor bu huzur veriyor şimdi kendisine kolye ve bileklik yapıyor :)) iştahı kesen bir taş daha gördük bugün adını unuttum tekrar bakıp yazarım ...

sabah yeğenimle spora gideceğiz açık havada :)) o yüzden erken yazamam dönünce gelir gelmez uğrarım..hepinizi öpüyorum dün ve bugün yazdıklarınıza yarın cevap yazarım bugün affedin..

ohh gözün aydın kallisim . taşlara bende meraklıyım çokta seviyorum onları takmayı bi ara bende ametiste merak salmıştım birde pembe kuars arada takıyorum takmadığım zaman toprağa gömüyorum . haa kallisim aklıma gelmişken mutlak biliyorsundur ama hafta bir gün toprağa göm emi. unutma

kallisim gelinim geldi öylemi?? cok selam söyle birde öp yanagindan benim icin.
bende aytasimi taktim bendeeeeeeeeee. kalin zincir bulamadim inci kolyemin üstüne taktim kizlar cok begendi ben biraz abartili buldum inci üzerine aytasili kolye ucu.. cok sik ama abartili gibi sanki.
bende istah kesme falan olmadi daha. ama kallisim uyarmisti beni ilk günler istah bile acabilir diye

annecim taşı takmadan çnce bir gece toprağa göm çünkü taşlara başkaları değdiğinde enerjisi bozuluyor ve üzerinde taşıdığın sürece kimselere dokundurmamaya çalış. hafta bir gece toprakta gömülü durdun ok mi:)kaydirigubbakcemile5

olur canim cicek saksima gömerim bu gece,. sen iyisin insallah? sende aldinmi aytasi?. simdi bir gümüs zincir buldum bu daha gündelik gibi oldu incili sanki dügüne gider gibiydi.delikafadulden

selam guzellerim ben geldiiim
az oonce reyhan ablamla konu$tum
dur dedim iki dakika ugrayim takima
aslinda asagida bekleyen var ama
neyse dun bugun cok mutlu oldum dun mehalimlen bugunde reyhan ablamla goru$tum yarin kallisim seni bekliyorum msn e gec bi vakit ama ve sonra sirayla kim gelirse artik takima gelemiyom msn im gunduz aksama kadar acik oluyo ugrayamasamda bazen kizlar bakiyo bazen e$im oluyo nette bana anca gece gec vakit kaliyo net onun disinda hep beraber vakit gecirmeye calsiyoruz e gunduzde i$ guuc oyle i$te arkadaslar neyse ben 65 66 lardayim hep hedefi 62 ye dusurdum kizlar orayada inecem insallah neyse fazla uzattim cikayim artik hepinizi kocaman operek yurektesiniz 5. takim unutulmu$ degilsiniz merak etmeyinopuyorumnanaktanŞeniz

hee o zaman da az olmuş yediğin,kahvaltı için ... kahvaltının bu kdar az olması iyi değil cnm.
evet cnm aytaşı beyaz şeffafa dönük bir taş...
nazar değil,şanssızlık be cnm. bende şans olsa erkek doğardım anamdan :))

benim toprağım yok mustangım,hiç yeşil çiçeğim yok evde,pek sevmem de...ben nereye gömeyim?

merhaba canım... sen bana msn ni özelden yollsana,arada konuşalım özlüyorum senin muhbbeti valla...
demek hedef 62 oldu,hadi bakalım,başarılar... öpüyorum cnm

günaydın arkadaslar.esımı gonderdım daha kahvaltı bıle yapmadan buraya geldım.yuruyusumu yapıp dusumu alıp ancak gelebılıcem tekrar.c tesı guzel beslendım ama dun bıraz zıvanadan cıkdım.bugun toparlanmam lazım.en cok sevdıgım ne varsa almıs kayınpederım:kedi:yıyemedıklerımı de arabaya koydu.nolcak bılmıyorummkafamçokkarıştı

herkese günaydın canım takımım .valla bizim ev kırıldı gripten ev hastane oldu eşimde hasta bakıcı kızlar hastalandı okula göndermedim onlara bakacakken ben dahada kötü hastalandım ateş ateş yandım 2 gün.yazık kızlarım bana baktılar.kızlar evde olunca pc paylaşılamıyor face booktan çıkmıyorlar bizde şu oyuna sardık ailece farmville tabi bana sıra gelmiyodu ama anne sen şifreni söyle biz seninkinide idare edriz dediler .yani anlıycanız bütün hafta sonu bilgisayara el koydular.neyse bayağı atlattık bugün büyük kızım gidecem okula diye tutturdu gerçi iyi ama o okula gitti ama küçük evde bu günde göndermedim.ay sizi ne özlemişim ya.
cedricim sendemi facebooktasın buluşalım ordanda bari :) bende bilmiyorum ekip biçmeyi öğrenicem inşallah...
ay kallistem bende onunla kafayı bozdum benide ekleyin hep beraber oynuyalım.

ay bu oyun herkesi sarmış benim dünyadan haberim yokmuş.

arkadaşım geçmiş olsun aynı şey bendede oldu ara arada oluyor doktora birkez gittim bu olur önemli değil dedi bende birdaha gitmedim geçmiş olsun canım.

canım saolasın ben tam bir kısır döngünün içine girdim bunalıma girdikçe yiyorum yeyip kilo aldıkça daha fazla depresyona giriyorum biryerlerden tutunmam lazım biliyorum yoksa gidişim hayra alamet değil.

gunaydin
5. takim simdi cocuklari okula birakip geldim e$im bu hafta sabahci ogleyye evde olur i$lerimi cabuuk bitirmem gerek optumm sizleri
yardim meleklerine ugradim cok uzgunum eylul kizimizda melek olmu$ diger evladimizi içinde kan borcu varmi$ onu not aldim e$im uye oldugu steye duyursun daha oncede duyurmu$tuk erdem diye bi karde$imiz orda ogrenciymi$ ilgilendi sagolsun allah yavrularimiza saglik sihhat versin opuyorum sizleri hadi kactim ben canlarim guzel gunler herkese

günaydinnnnnnn.
okuldayim kacak yaziyorum.. alakasiz abuk bir tema verdiler ögernin diye. depo ve kalite yönetimi zararli maddeler bilmemne. ay hic kendimi yoramam cumaya test yaparkende kaytaririm yada kopya cekerim banane.kaydirigubbakcemile2
ay amma kaptirdim kendimi okul heyecanimi desem stressimi.
mersa gecmis olsun canim benim sükür hafiflemis hastaliginiz. benim kizimda iyi cok sükür. bebege gecmedi hic dikkat ettik epey..
cedricim gelmis canim benim hosgeldin.bugün dikkat edersin canim cumaya daha cok var.

saolasın ablacım seninde kızınmı hastaydı geçmiş olsun .bebeğe geçirmeden atlatmanız çok iyi olmuş .bizde herkes birbirine bulaştırdı ama atlattık sanıyorum.sanada kolay gelsin .ablacım googelden bak nasıl kopya çekilir çeşitleri nelerdir faydası olr belki.opuyorumnanaktan

selamlar .. ablacım çok geçmiş olsun kızına atlatmış sanırım ........

balım sanada geçmi olsun . sende atlatmışındır inşallah .....

hepinizi kocaman kocaman öpüp kaçıyorum ...

olur canim cicek saksima gömerim bu gece,. sen iyisin insallah? sende aldinmi aytasi?. simdi bir gümüs zincir buldum bu daha gündelik gibi oldu incili sanki dügüne gider gibiydi.delikafadulden
evet annecim çok önceleri troid hastalığım için almıştım bana troid bezlerinin çalışmasını düzenlendiği söylenmişti taşlara bende meraklıyım şu andada ametist ve kuvars kullanıyorum olumlu enerji aktarımı için . ama bende lal taşını çok merak ediyorum şöyle koyu kırmızısından bulsam fena olmaz hani
canım senle gece karşılaşınca bende pek sevindim ne güzel oldu demi burda görmekte güzel ama

benim toprağım yok mustangım,hiç yeşil çiçeğim yok evde,pek sevmem de...ben nereye gömeyim?

[

Kallis sultan hemen cevaplamış maşallah evet çikolatam büyük marketlerde falanda 1 kaç milyonu satılan minik saksılı çiçekler oluyor mümkünse ondan edinebilirsin daha olmadı eve gelirken bir avuç toprak taşı avucunda:)))

lal tasini googleden aramaya gidiyorum kaydirigubbakcemile3 bak bu isi seviyorum .biraksinlar sohbet edeyim falanda filan degilmi ama.
hem ben menopozluyum alla allakaydirigubbakcemile gelmesinler üstüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…