- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #16.841
selamlar
Hafta sonu avuzturalya dan arkadaşlar geldi evi toparlıyorum, Masal çok huysuz, benim burnum fena inşallah kötüleşmez, geçmişi okudum sonra bir ara girebilirsem yine yazıcam,
Canzi sana bişey danışcam canım, Masal ın 6. ay aşısı var bu ayın sonunda onu yaptırmaya mecbur sağlık ocağına gidicez, orda hastalık kapar diye çok korkuyorum aşı odası ayrı ama maske taksam başka nasıl önlemler alabilirim, ay sonu dr unada gitmemiz gerekiyo hem kontrol hem ek gıda listesi falan vercek aynı şekilde hastanelerde de hasta olmayan bile hasta olcak napıcağımı bilmiyorum
gün görümcenin günüyse,sen niye çalıştın o kadar,bak şimdi kızdımlmaz: hem görümcenle kayınvalidene,hem sana...zaten çalışıyorsun yoruluyorsun.gün de görümcenin günü, niye yapıyorsun..tamam yardım edilir de,o geçmiş misafir gibi oturmuş ...aaaaaaa hanıma bak,o zaman paraları(ya da altın herneyse)sana verselermiş :umursamaz:
canım sen hangi hapı kullanıyordun bu arada,durum nedir,nasıl gidiyor?
allah kolaylık versin arkadaşım herhalde en yoğun günleri yaşıyosunuzdur.hastaneler sağlık ocakları tıklım tıklım .sen hem çalışıp hemde görümcenin misafirinimi ağırladın valla bravao hayırlı gelinsin demekki.arkadaşım bide ne hapı kullanıyorsun merak ettim.
gunaydın herkese sıddetlı basım agrıyor bu sabah .ya her gun tartılıyorum az kılo vermemı cok dert edıyorum.bu surecın uzun oldugunu bılıyorum hıcde acele etmek ıstemıyorum sonrasında cokuyorum cunku ama uff bılemıyorum
günaydın reyhan ablacım hadi çalış bakalım paşalar gibi..
bizim burdada okullar bir hafta tatil edildi kimse çocuğunu okula göndermiyormuş hastalık kapacak diye hey allahım gitti çocukların kaç haftası... benim alişte dün yağmurda ıslanınca üşüttü yine zaten tam atlatamamıştı ama spora bende geleceğim diye tutturmuştu akşamdan beri istifra ediyor birde ishal olmuş tam tatile denk geldi iyi oldu..
valla reyhan ablam senmi paşa benmi paşa.. yeğenim kahvaltı hazırlıyor teyzoş şunu yapayım sana bunuda yapayım, akşamda mustangım aradı yine yemek yapıyordu bak dedim konforuma :)) kızın gibi malın olsun diye boşuna dememişler..
günaydın ballı lokmam demek çalışmaya karar verdin hayranım senin azmine zaten . kocaman öpeyimŞenizgünaydinnnnnnnn.. biraz isle ilgileniyormus gibi yapip yine geliyorum. dün bir halt ögrenmedim bugün bari bakinayim biraz mustang pasalar gibi calisacaksin dediydi:kedi:
ohh ohh demek kız servet haa peki biz ne halt edelim bari inşallah gelinimiz servet olur bize :)))günaydın reyhan ablacım hadi çalış bakalım paşalar gibi..
bizim burdada okullar bir hafta tatil edildi kimse çocuğunu okula göndermiyormuş hastalık kapacak diye hey allahım gitti çocukların kaç haftası... benim alişte dün yağmurda ıslanınca üşüttü yine zaten tam atlatamamıştı ama spora bende geleceğim diye tutturmuştu akşamdan beri istifra ediyor birde ishal olmuş tam tatile denk geldi iyi oldu..
valla reyhan ablam senmi paşa benmi paşa.. yeğenim kahvaltı hazırlıyor teyzoş şunu yapayım sana bunuda yapayım, akşamda mustangım aradı yine yemek yapıyordu bak dedim konforuma :)) kızın gibi malın olsun diye boşuna dememişler..
gunaydın herkese sıddetlı basım agrıyor bu sabah .ya her gun tartılıyorum az kılo vermemı cok dert edıyorum.bu surecın uzun oldugunu bılıyorum hıcde acele etmek ıstemıyorum sonrasında cokuyorum cunku ama uff bılemıyorum
hosgeldin alagözoglu hayirli olsun canim
şk ederim
rica etsem ban takım hakkında biraz bilgi verir misin
ay piacım yaa yerim seni ben :))
günaydın bu arada..
piacım burdada örgü bölümünde öğreten videolar var link getireyimmi istermisin yoksa bakarmısın.. o altı ince şiş üstü büyük numara şişle yapılan örgüler geçen yüzyılda kaldı arkadaşına söylersin :)) ay yazık o kadr emğine yazık olmuş gerçi bakma sonra ilerletince söküp söküp yaparsın bende reyhan ablayla yaptığımız kazağı geçen akşam bir baktım saç örgüsünü ters tarafa burmuşum sonra otur sök :)) ama senin elin alışık olmayınca zor gelir alışırsın piacım alışırsın..
o bilgisayar bize yar olmadı arkadaşlar..dün geldi..o kadar beklemeden sonra artık sorunsuz olur dedik..bi baktık güç kaynağı kablosunu yollamamışlar bu sefer..aradık tamam yarın yolluyoruz dediler..neyse bu arada başkasından kablo aldık bakmak için..yine aynı sorun yaa..nasıl moralimiz bozuldu..bide montaj yaparken ankaradan tanıdık yolladık başlarına..onun önünde baksanlar sorun varmı yokmu diye yok dendi...herhalde onlara başka bilg gösterdiler..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?